Значе якісний! Перед новим роком залив звичайного, так почала машина смикатись, ось і читай Вас!))) З повагою
Та хто знає що вони там набовтали. Я хотів узяти на генератор бензиновий .Його можна ляти ? Да й розхід який буде против звичайного 95 ?
Спиртовий 100% буде робити м'якше, якщо давати великі оберти то спиртового розхід буде більше. З повагою
спиртові вказано в назві скільки чого, не жаль резинок в паливній, лийте, витрата більше, деякі двигуни забороняють його використання, на лючку все написано, є там Е чи нема.
Я б не лив. В мене бенз для генератора простояв у каністрі трохи більше ніж півроку,залив його у мацквіча,а у каністру залив свіженького,хай далі стоїть
Я також так зробив . Старий заляв у жигуля, а свіжий узяв пару канистр . Хай у гаражі стоїть . Хто зна що там далі буде ...
Цікаво, а як у радянські часи на складах ДХ зберігали пальне? Скільки часу, а воно не зіпсувалося. Може гОСт був инакшей ?
ні, бензин по любому втрачає легкі фракції, до речі існує літній і зимовий, як раз в зимовому літучого більше, керосин практично не міняє нічого, дизпаливо також. Старий бензин це півроку в баку, три місяці в суміші для двотактних, більше року в цистернах на базах. Літній дизель може запарафінитись. А зворотньо не працює.
оньо німецьким трактористам з нового року якісь плюшки прибрали то вони всю Німецію трахторами і комбайнами заставили, дивлячись ті відео здається що у кожного німця є трахтор, або два. І нічо шо він жере 50 літрів на годину.
Спитайте в них що було б, як би вони заробляли в середньому 500 євро на місяць, а ціни на пальне були б ще вищі?