Так, гнилий. Але є фокус, в кущах стоїть донор, років вісім, голий кузов, і йому пох, як не забуду завтра сфоткаю.
Можна розділити слово, кросс овер, так буде правильніше, він же сув, він же паркетний позашляховик, тобто легковушка з додатковими можливостями, типу мокрої трави, снігу в 10 см, слизьких підйомів і спусків, на мій погляд був дуже вдалий варіант, канго з дизелем 1.9 цді, трансмісією швейцарською від РХ4, кліренсом до осей коліс, люком в кінці даху для довгомірів і ще деякими плюшками як раз для активного відпочинку в ібенях і повроту в точку виїзду. Ніяких понтів, автобусний салон, купа поличок і ніш, купа скла, потужність і момент з запасом, той самий двигун тягає трафік і не кашляє. А ще воно економне. Серед сучасних нема
О, отой лючок... Яка то гарна штука!! Був якось попередник, рапід, 1,4 чи 1,2, не пам'ятаю. Але шустряк по місту гарний, даже і не згадаю що в мене краще на світлофорах їхало, хіба джета 1,8, і то не точно.
пиріжкам звичайно правильно підбирають трансмісію, навіть таврія з будкою була значно резвіша легковушки. Воно не поїде більше 120 і не треба, в місті динаміки достатньо і вагу 700-900 кг тягає легко. Правда таки 1.2 для канго старого слабий, а сучасний турбо з меньшим об'ємом аж з перебором. Цікаво зараз дивитись порівняльні таблиці схожих моделей 15-20 річних і сучасних.
Є чоловічий автомобіль, а є жіночий. Це жіночій, дітей розвозити по школам та гурткам . Місця багато, высокий кліренс. Помічник парковці , поворотна задня вісь . Фуллед. Купа плюшек у салоні . Є механіка та акпп . Класний апарат.
ток потом, с этим женским "ой, дорогой, а оно не едет-стучит-пищит, посмотришь а" вылезет куча приятного и недорого. ассистант парковки чисто игрушка друззям показывать. но может и вполне надежная машинка, нет у нас таких просто в количестве на дорогах, а это тоже некий показатель.
У Франції , Польщі дуже популярний родинний автомобіль. З приводу чому в Україні їх мало ? То я вважаю що в наших людей є стереотип : Автомобіль тільки фольцваген ☝️. (ВАГ) Але ВАГіни мізки виносять стільки, скільки люба друга автівка .
вольксваген у нас еще по одной причине распространен. не забываем про дизельгейт и американские биточки с аукционов по очень приятной цене.. ну и поговорка же и фиат
За пижа нічого не скажу , але у рено хозяева нісан та даймлер . Мотори рено всановлівают на нісан та Мерседес. В інеті багато інфи.
По продажам бу авто з Європи йдуть фольцваген (гольф) та рено (меган) ☝️. Пазли (з двух авто складені) з Америки я не разглядаю принципова. Але офісний планктон їх полюбляє купувати а потім на дорогах вмикати "понти" .
Мотор це ще не уся машина,та й ми зараз говоримо про стереотип. Стереотип вигадав не я,я його тільки озвучив.. Якщо цей стереотип хтось вигадав,то той хтось,щось таки знав..
Тому що охвісний планктон шарить у машинах так само,як свиня у апельсинах,тому їм і напарюють оті машинки з усілякими прибамбасіками..
один момент есть по этим европейцам. или возраст под 20 с гаком лет, или пробеги за 400 тыс км. ну и цена сладкая. а америкошка и не старая, до 10 лет, и пробеги до 100000 км, и больше машины за меньше денег. усе просто.
не не, мы ток по новым "с кулька" оффицалам таримся. а вот те кто покупает американцев битых и старых европейцев, помогают мне ездить на том чове хочу (на практически)
На власниках маЦквічєй ти хіба що на пачку цигарок можеш заробити,та й те не Давідофф.а на якийсь Уінстон..
На власниках маЦквiчей можна заробити знАчно бiльше...за них мало хто береться,а iх у нас ще до бiса...(у сусiда черга до двох тижднiв) П.С.Друга оглядова яма повна поршнями та iншим люмунiем.
та и то не на всех, еще и должен останешься. допустили тебя необразованого к машине, то привыкли иномарки делать, а там один компутер и одноразовое все, а тут машина, радуйся шо подпустили, учись, смотри шо есть машина. крути трамблер, настраивай курбуратор, и еще тебя и твоих внуков переживет, а не то шо сичас