Доречі про рав 4.. Їхав сьгодні за рав 4.. Що можу сказати,вигляд в нього ззаду - убожество якесь,як на мене,то у порівнянні з ним,рено дастер - просто красавець. Це якщо порівнювати задню частину авто.
оно как тебе сказать. я на них больше внимания обращаю, ну понятно по каким причинам, реально от цвета машины зависит. все эти его бровки-шмовки-подштамповки, в зависимости от цвета по разному воспринимаются. или утырок-утырком, или же наоборот, а ничо так, симпатично
Нічим було зайнятись, почав моніторити брсм. Знайшов шикарне місце, десь між Києвом та Одесою, рівно по середині. Кава є, ціна на газ сама низька. Чим не місце для зустрічі, один знижку дає на 1,50, інший кавою пригощає)))
Це проблема держави а не народу, що такий рівень життя. Зарплати в середньому до 500 доларів, а ціни на паливо аналогічні європейським (з зарплатами 2000+ євро). Тому і нам боляче залити повний бак, а їм ні, при однаковій ціні на паливо.
отії кави з пиріжками дещо дістали в період дефіцита і відсутності електрики, ти приїхав заправитись і чекаєш поки весь голодняк посунеться з колонки, нажершись. А до того так і стоять. Повбивав би. І продаванів в першу чергу. Нє би залився, єхай на стоянку, решта окремо.
подібні проблеми тільки особисті, або думай як заробити або меньше вози спиногризів по гурткам цілий день, нічого більше не роблячи. Паливо коштує дофіга, роботи типу мало достойної, фіг проїдеш по місту, кругом тягнучки з пробками. Біднота?
не, ну вишневый металлик, то да реально утырочно смотрится. а вот беленький или светлосерый уже интересней намного, те черные вставки и рубленые грани четко видно. но, чо спорить, вкусы по дизайну у всех разные
Від міста дуже багато залежить. Такі міста як Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків як жили добре так і живуть, звідти на заробітки в Польщу не їздять…. А от малі міста виживають. Так, машин стало більше, але в основному це сегмент біля 5000 доларів.
от і я про дастер, так, не супер щось, нема якихось понтів, але це повноцінний надійний паркетник, навіть краще, майже джип, бо кліренс,легкий, запчастини дешеві, єкономніше не буває, ну тупо нема аналогів по сукупності, і свої 10 років відпрацює. Вам тре Прадо за 10 раз дорожче і втричі витратами? Ваше право, тільки не нийте. Наступна сходинка корейці. Вже в півтора дорожче.
проживаючи трохи далі з мінімальними потребами знову вертаємось до румунів, тобто рено в їх виконанні.
ну про дастера, хотел упомянуть, хорошая машинка по совокупности характеристик. реально золотая середина. но не мое, не зашел.
ще зверніть увагу, що зараз виробляють всі без виключення концерни, з нового, на великі моделі, це турбовані двигуни 1.2-1.7, як бензинові так і дизельні, потужністю рівні попереднім 2-2.5, витратами вдвічи меньшим, екологічністю втричі. І воно все нормально їде. Єдине що нове в середньому 40 коштує.
та не, Боря, это чудо четвертого поколения. оно таки нияке по виду с какой стороны не глянь, тут согласен. по факту (снизу) полностью равлик третий, а наружная часть и салон другие. я про такой равлик говорил