Нескладний ніж Benchmade Hidden Canyon Hunter 15017

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем maxbeznos, 9 вер 2025.

1. Продавец maxbeznos

maxbeznos Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    679
    Адреса:
    Г.Николаев
    Лінія ножів для мисливців від Benchmade піднімає планку! Кожен елемент цих ножів був ретельно вивчений і протестований для створення найкращого інструменту, зручного та функціонального. Дана модель преміум-класу Benchmade Hidden Canyon Hunter, дерево, 15017 оснащена сталлю CPM-S30V, що забезпечує відмінну корозійну стійкість, утримання заточки і довговічність. Широке черевце клинка, з його високими спусками і як лезо гострою заточкою, забезпечують приголомшливий різ, а серія невеликих насічок на обусі роблять роботу ножем значно зручнішою.

Ніж Benchmade Hidden Canyon Hunter, дерево, 15017 - це міцний компактний фултанг зі зручним руків'ям. Плашки руків'я виконані з натурального стабілізованого дерева. Стабілізоване дерево не боїться вологи і, при цьому, як і необроблене дерево, залишається теплим в руці навіть при сильних морозах. Ніж комплектується піхвами з натуральної шкіри.
    Марка сталіS30V
    Довжина клинка, мм 68
    Загальна , мм 160
    Твердість леза, HRc58-60
    Товщина клинка, мм 3.5
    Довжина руків'я, мм 92
    Товщина руків'я , мм 14
    Матеріал руків'я деревина
    Фінішна обробка Stonewash
    ЗАГАЛЬНИЙ
    Піхви кожа
    Вага, г 100
    Країна виробник США
    Состояние новый
    Цена 7500 грн. резерви в темі будь лас

Images:

IMG_4045.jpeg
    IMG_4046.jpeg
    IMG_4047.jpeg
    IMG_4048.jpeg
    Останнє редагування: 4 кві 2026
    syf, Dima_od, prapor-vsp та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ніж б/в. Сам ніж в гарному стані, без дефектів . По фото. Ножни пластикові . Деякі елементи зазнали...
      850 грн.
    2. Ніж виробництва тм Laguiole inox France Без люфту. Товщина обуху 1,5 мм. Не складний.
      200 грн.
    3. Продам ніж Victorinox Classic, незважаючи на свої скромні розміри, допоможе в будь-яких умовах виріш...
      165 грн.
    4. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      301 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Нож сочетает в себе черты полевого универсала и профессионального инструмента охотника-промысловика....
      299 грн.
  3. Продавец maxbeznos

maxbeznos Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9