Бебут с ножнами.

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем vitas75, 19 бер 2021.

1. ХимераКР

ХимераКР Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    47
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    95
    Повідомлення:
    3.290
    Адреса:
    Україна
    Я Вам висловив свою думку. Латунь Ваша мертва, сильна корозія вона вже жовтою може не бути і буде крихка а це мінус для роботи реставрації. Він тільки в такому стані як антураж наполичку. Іноді можна придбати живу латунь за гарні гроші.
    Я розумію що предмети 100 річної давнини але враховуючи всі недоліки то ціна до 1000грн.

Аукціон річ реально непередбачувана і там буває що за копаний " шмат лайна" платать ціну як за склад.
    Хай щастить!

2. Цікаві лоти

1. Бомби абсолютно порожні ,на двох муфти приклеєні на епоксітку.
      500 грн.
    2. Содержимое изъято.Не частая мина.Резьба везде отличная.В лот входит всё что на фото..Отличный коллек...
      850 грн.
    3. Все ПСВ, окрім РГ-33. В такому стані кілька років чекав коли спливе. Ф1 наче француз, гладка кругла...
      3900 грн.
    4. СОДЕРЖИМОЕ ИЗЪЯТО .РЕЗЬБА ОТЛИЧНАЯ.КЛЕЙМО.
      295 грн.
    5. Все, як на фото. Чудовий екземпляр в колекцію! Корпус в міцній сталі, нічого не сиплеться і не відва...
      3490 грн.
  3. toz1915

toz1915 Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Украина
    С латунью думаю больших проблем не будет.Даже клейма просматриваются.А вот клин под вопросом.Может поэтому ТС не даёт фото со снятым устьем?

4. vitas75

vitas75 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    111
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    185
    Повідомлення:
    184
    Адреса:
    Львовская обл.
    Я не даю фото, потому что в описании к лоту я указал, что устье не снималось, так как бебут был найден в ножнах, но они ушли, т.к. были из дерева и обтянуты кожей. Если и сниму устье, то там будут остатки дерева, как на окончании клинка. Если Вы смотрели фото, то видели, что осталось под устьем(дерево и остатки кожи). С ув.

5. toz1915

toz1915 Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.983
    Адреса:
    Украина
    Да,но могут и клейма вылезти и это повлияет на цену.А так кот в мешке.