battle алалог vs цифра

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 30 лип 2025.

1. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Украина
    Не так багато? З такими примітивними знаннями, ти не зрозумієш те, що я писав. Про Спектру стараюся не писати, бо в декого пукани підгорять.
    Електронщик... :D

Це добре, що ти не знаєш про інші властивості фільтрів. Значить, іншим дістанеться те, що ти пропустив своїм МД. Я то розповідав деяким замовникам про ті властивості фільтрів, які я змінював в їх МД, і які ти не розумієш. Навіть люди далекі від електроніки, розуміли як фільтри будуть працювати.

Воно тобі треба? Ти ж навіть в фільтрах, толком не розбираєшся. І про антиаліасингові фільтри в Деусах, несеш маячню. Мабуть побачив фотку плати Х35, і думаєш що усі Деуси такі ж самі. :D
    Та й не хочу приймати участь у твоєму тролінгу. Тож, якщо доведеш що ти здатен адекватно обговорювати твої ж слова, можу пошукати фотки, та продовжити розмову.
    Спробуй довести що те, що ти назвав "антиалiасiнговим фiльтром", використовується в Деусі у якості антиаліасингового фільтра, а ні, то припиняй тролінг.

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
    3. Матеріал: метал Розмір (зовнішній): 98х63х21 мм
      75 грн.
    4. Характеристики: Характеристики: Матеріал: 3Cr13 спеціальна сталь + нейлонова мотузка Розмір: 260 мм...
      350 грн.
    5. Нова набедренна кобура для піна
      400 грн.
  2. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.830
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Давай фотку плати свого Деуса, який ти називаеш першим, де чисто аналоговi синхродетектори й фiльтри! В якому не можна програмно вибирати фiльтри, бо вiн наполовину аналооговий! Бо iнакше - не повiрю, без фоток й бажано схем
    Це не тролiнг, це - бажання знайти iстину!

Останнє редагування: 16 сер 2025 у 22:14
  3. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.830
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Е в мене схема Спектри, все зроблено розумно й достатньо, для свого часу, пiсля вхiдного пiдсилювача сигнал проходить через 3 незалежнi полосовi фiльтри, якi настроянi на 3 частоти, на яких працюе Спектра, а далi - на мiкроконтролер, де вже йде подальша оцифровка та обробка цих трьох сигналiв. Принцип достатньоi розумностi.

Останнє редагування: 16 сер 2025 у 22:17