battle алалог vs цифра

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 30 лип 2025.

1. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Gefreiter

Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Житомир
    Я думаю якби спробували Троя може і не захотіли б на маску повертатись
    Він стабільніше значно глибше краще вибирає серед заліза колір і ще краще відсікає залізо яке майже не оцвітняється як в маски ..:
    І вага всього 1 кг

2. Цікаві лоти

1. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      6000 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио-М, t...
      235 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      140 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Trac...
      160 грн.
  3. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Харьков
    Освоил за пару дней, для технаря это не проблема, но зачем мне таскать тяжёлый прибор когда Маска легче а находки одинаковые?
    А как по вашему Аська 250 это крутой прибор или говно?

4. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    512
    Адреса:
    Ukraine
    Та які там нексуси ', окрім полоски ', та понтів ручної роботи, і цінника конячого нема там нічого. На старій дорозі я з гарет АТ про і нел снейк уделаю отой MP V3+ як курча. Але його в нікого немає, тільки писанина...

5. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Харьков
    Я бы взял Троя если бы он в продаже был за вменяемые деньги:D

6. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    512
    Адреса:
    Ukraine
    Кращий за маску 2 і 3 однозначно. Та і зб' апгрейдом котухи дасть фору гм4. По перше це Америка, а не фуфел болгарський.

7. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Харьков
    Мой друг с 13 года ходит с этим " фуфелом болгарским" в результате чего купил квартиру двушку и новенькую иномарку, хорошо что он ваши посты не прочтет, а то бы живот со смеху надорвал:D

8. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    512
    Адреса:
    Ukraine
    Красаучег:beer:

9. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.031
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Тема себе вичерпала. Почалось міряння в кого товще.

AlexCh, Volocuga, бол та ще 1-му подобається це.
  10. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.230
    Відео ви знімаєте в ютубі з аватаркою інопланетянина?
    Якщо да, то взагалі глибокого в Трої небачу нічого.
    Якщо кажете вибирає серед мусора?
    Можно коротке відео два гвоздя 100 ки, між ними через пів сантиметра нак скиф маленький, чи КР крестик до 1 см, побачить чітко? Махать катушкою не нижче 15 см. Якщо чітко побачить буде поки на першому місці аналогів.

11. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.262
    Адреса:
    Україна
    Коротше, пояснюю, бо ви тут всі з аналогами застрягли в 90х і не шарите. Цифра це мд з екраном, прошивкою, вибором програм в тій прошивці (навіть якщо обробка сигналу аналогова на початку). Якщо чогось одного нема то не цифра. Аналог з прошитою приставкою вді - не цифра бо нема програм, мд з крутилками , процом, навіть якщо цифровий, але без екрану теж не цифра. Не дякуйте бо мені буде невдобно..

fedya_valki, Аle_ks, Volocuga та ще 1-му подобається це.
  12. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Пасіба, прозрів...

Cladotrix подобається це.
  13. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    512
    Адреса:
    Ukraine
    Так оце аналог, чи цифра ? mxtenlw.jpg

14. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.262
    Адреса:
    Україна
    Звіть якшо шо,в мене місія помагати людям:oops: Теж аналог був, поки не прокачав бо якось перед людями невдобно,. феррітик на шлейф поклав. Ше прошити треба шоб пропускало тільки те шо треба з сигналів , якийсь екранчик і буде норм. Люди комп'ютери робили, мд прокачати -легкотня.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Пам'ять_на_магнітних_осердях

Volocuga подобається це.
  15. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Gefreiter

Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Житомир
    Ні то фон білорус
    Прийняв як зніму відео скину сюди ..

16. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.230
    Добро. Тільки ж просту катушку беріть. Не снайперку. Можно 10 ка. 30 ка, 32 га. Із снайпером в мене і цифра бачить трохи. Ну ось аналогам бившим не по зубам щось .
    Я з наком не робив, він в порівнянні з крестиком об'ємний, а крестик той тонка проволка може із-за цього слабинку дають.
    Є крестик, краще з ним.

17. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.230
    Таке дитя не дає покою.

Images:

20250815_220857.jpg
    20250815_220904.jpg
  18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.830
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Давай схему Деуса, будем роздивлятися де там дискретнi синхродетектори та простi аналоговi фiльтри! Схема Деуса-1, яку я бачив, по входу скорiш КвазарАВР нагадуе, а там немае нiяких дискретних синхродетекторiв та простих аналогових фiльтрiв, там пiсля вхiдного ОП сигнал оцифровуеться зовнiшним АЦП та одразу подаеться на мiкроконтролер! Це все на платi, що стоiть у датчику! Далi через цифровий радiоканал оцифрований сигнал з датчика йде на приймач блоку чи навушникiв, там йде подальша обробка - вибiр фiльтрiв, цифрових звичайно, грунтбаланс, дискримiнацiя, селекцiя та iншi прибамбаси типу шумодава, полiфонii, швидкостi вiдгуку, тощо. Якшо антиальясiнгову RC ланку вважаеш одразу й за дискретнi синхродетектори, й за аналоговi фiльтри руху - то тут я вже тобi нiчим не допоможу...

Останнє редагування: 15 сер 2025 у 22:36
  19. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Украина
    Федя, не тупи, вчися читати. Я ж написав - перші Деуси.

20. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.230
    Ще одного зальотного знайшов з чебуратором.

21. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Gefreiter

Повідомлення:
    129
    Адреса:
    Житомир
    Перші це типу перших випусків ті які з мідними обмотками в датчику ?
    Вони і справді трохи кращі ніж сучасні
    Глибше на 2-3 см і меньше пропускають на залізних килимах ніж теперішні але вони всі такі вже вбиті що живого складно знайти …

Хиля подобається це.
  22. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Украина
    Так, я сам обалдів, коли побачив ключі синхродетекторів, і товсті керамічні конденсатори фільтрів руху. Доречі, фільтри в них, грамотно зроблені. Це мене теж здивувало, бо майже у всіх інших МД, не враховуються деякі нюанси роботи операційних підсилювачів в фільтрах руху, а в перших Деусах, враховуються. Навіть в новіших котушках те, що дехто намагався назвати антиаліасинговими фільтрами, але не зміг навіть правильно написати :D, виконує зовсім інші ролі - зменшують шуми і підсилювача, і АЦП. І ці нюанси теж, мало хто знає, бо в даташитах вони не описані, хоча в деяких даташитах вказано, які опори та ємності потрібно використовувати для зменшення похибок дискредитації АЦП.
    А антиаліасингові фільтри в таких МД, просто не мають сенсу через те, що немає потреби у відновленні форми сигналу. Зате є потреба в таких ланцюжках, для зменшення специфічних спотворень сигналу, які виникають при перезарядженні конденсаторів в АЦП. Без них, лінійність такого типу АЦП, може бути в рази більшою.

Останнє редагування: 16 сер 2025 у 00:13
  23. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.830
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А я знаю тiльки 2 Деуса - перший, та другий. Якi там були ранiше - не чув, може вони й не Деусами називалися, бо у ХР було багато приладiв, а перший Деус вже був беспровiдний, Зараз вже другий випускають, кидай фотку свого першого Деуса, в якому аналоговi фiЛьтра були й синхродетектори. Бажано ще й схему, щоб подивитися що там й як

Останнє редагування: 16 сер 2025 у 00:31
  24. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.830
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Ти спочатку спробуй викинути хоча б конденсатор в цьому антиалiасiнговому фiльтрi в Квазарi або Кротi - отримаеш музичну скриньку замiсть МД, бо стiльки шумiв й спотворень полiзе на вхiд АЦП - мама не горюй! Цi фiльтри завжди в усих даташитах на усi АЦП та схеми iх пiдключень до пепереднiх пiдсилювачiв завжди е!

25. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Украина
    Знайома пісня! Повторюю - тобі треба, ти й шукай. Знайдеш фото плати - сам побачиш.
    І це не антиаліасинговий фільтр. Уважно читай даташити. А якщо не розумієш, то звертайся до профільного спеціаліста. Я електронщик, а не той, хто тобі потрібен.

26. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.830
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я такий самий, але не люблю вискочок, якi фiльтри вже дiлять на швидкi та повiльнi, у фiльтрiв не так багато параметрiв - полоса пропускання, затухання в полосi пропускання, крутизна спаду на частотi зрiзу, затухання поза полосою, це - в усих пiдручниках е, Чебишеви, Баттерворти, Бесселi,а ось швидкостi фiльтрiв - немае в жодному пiдручнику! Що ти там намутив, як найобуеш клiентiв зi швидкiстю, розширюючи чи звужуючи полосу пропускання - я вже не знаю, бог тобi суддя
    Якщо ти сказав А, то кажи вже й Б - показуй фото свого першого Деуса з аналоговими синхродетекторами та фiльтрами!