battle алалог vs цифра

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 30 лип 2025.

1. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.229
    Ну типу сумнівні сигнали тільки з тежоном і Маскою можно такі копати.
    І є такий прилад як Вікінг, я з ним таких наків найбільше накопав. Так як він чує довге, добре , як і Тежон.

Images:

IMG-feee71d3275c9e82ececa263738fdb3b-V.jpg
    Alskdj та AlexCh подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      6000 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного годографа V-BOX2,для балансных металлоискателей. К...
      270 грн.
    3. Продам всем известный металлоискатель ПИРАТ. Возможны различные комплектации от собранной платы до п...
      250 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя Шанс (Chance). Импульсн...
      190 грн.
    5. Х-Терра 30, без штанги, прибор рабочий , катушка моно 7.5
      3300 грн.
  3. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Нє, не погоджусь. Проблема в тому, що двох однакових аналогів не існує. В тої самої маски багато косяків з катушками і перебрати десять приборів, щоб знайти один дорого. Це мінус аналога. Тому купив деус, поки, що. Якби був вибір між моєю старою маскою та деусом, без вагань взяв би маску.

4. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Львів
    Вікінг це цифра:beer:.

5. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.229
    Так, тільки ходить в одно тоні треба :D:beer:

6. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Львів
    Ну як завжди "наша пісня гарна й нова...". Аналог "дує" , але лише правильний аналог, якого мали лише одиниці... А якщо "не дує" значить кривий.Добре хлопці, виходжу з дискусії, не бачу сенсу "переливати з пустого в порожнє". Кожну думку ціную і поважаю всіх. Переможемо!

7. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    В кожного приладу є косяки. Ванвіш навпіл ламаєть при нагоді, в дорогущих катухах нокса вуха по дорозі на коп відпадають, деус може почати балаболити без причини, в маски криві котушки.

Mishka* подобається це.
  8. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.830
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Я не знаю як там у вас на Львiвщинi, а у нас поля вже майже стерильнi, особливо з ЧК, там вже й спинку фiбули знайти - це щастя, все вже викопано вщент, ранiше на шмурдяк й чермет брав рюкзак, а зараз бокових карманiв бундесштанiв вистачае

9. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Львів
    Вітаю! Радий бачити Вас. В тім то й справа, що в наших краях досить багато різного чорного, та і кольорового шмурдяку досить багато ( шрапнелі,гільзи,дроти алюмінієві,мідні, пломби і багато іншого, декілька держав були, Австро-Угорщина, Польща, СССР, і війни пройшлись . Збираю весь колір, і приношу по повних кишенях, вдома сортую. Тому зациклюватися ще й на чорних досить важко. Буває копаю,але кованину, іноді перевіряю сумнівні, щоб або переконатись чи правильно ідентифікую період ще до того як викопаю. Глибока оранка іноді дає трохи по старині смаколиків.

fedya_valki та флегМАТ подобається це.
  10. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    512
    Адреса:
    Ukraine
    Такс, трохи інфи, чому аналоги дно.
    1. Немає можливості підводного пошуку.
    2. Немає чіткої вирізки вді для швидкого пошуку на перспективному місці.
    3. У 99% гівняна збірка матеріалів та ергономіка
    4. Їх майже немає у продажу
    5. Поки я з цифровим шукаю конкретні цілі, дилетант з аналогом копає все підряд
    6. Кумарять контори які виробляють це фуфло і луплять необлсновані бабки за нього, наприклад нексус, або гм..
    7. Кумарять фанати масок на форумі, які замість того щоб конкретно сприйняти критику приладу, переходять на особисті. Це слабкість користувачів аналогів.
    8. Аналоги Вам не залишили вибора, окрім як копати все підряд. А це 99% шмурдяку.
    9. Покажіть мені хоча одного виробника, який би роздавав оце аналогове лай..но на халяву ? В цифру роздають...
    10. Серед аналогів немає, і не може бути професійних металошукачів. Бо, немає 3/4 налаштувань, які є у нормального фірмового цифровика.
    11. Аналог, це прилад по суті для чермета. Бо коли ним користуєшся, не треба думати у налаштуваннях.
    12. Абсолютно усі виробники аналогів використовують застарілі схеми, на яких працювали металошукачі ще у Другій Світовій.
    13. Щоб зробити аналог, майже повністю аналогічний фірмовому, достатньо мінімальних розумінь в електроніці, в той час як той же самий квазар, в декілька разів складніший прилад, на який удосконалюються прошивки.
    Далі буде...

Аle_ks подобається це.
  11. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.229
    Як на мою думку це слова плачущої дитини в якої телефон відібрали. Без обид.
    Як можно зараз цифрою копати конкретні цілі, а аналогом шмурдяк? Таке відчуття що ви перший прилад взяли місяць тому і уже аналізуєте.
    На оборот вирізка є і конкретна. Ви вживу мабуть не бачили.
    А що налаштовувати якщо мені треба всі цвітні цілі?! Всі , і шмурдяки теж.
    Цифру таку роздають яка не варта уваги тим хто ходить по металопластиці.
    А якщо стане людина як ви кажете з лайном а ви з цифрою по одинаковій ціні і походить день з вами, то в лайні цифра залишиться, но ніяк не аналог.
    Такі слова вам треба було років 20 назад писати , і то, не мало би смислу.
    У вас мисля начинающої дитини.
    Що там треба налаштовувати? Що мені шукати треба о крім цвітного сигала, коп'я, топори і ним подібне? Шо може цифра що не моде аналог при пошуку?

Wiking730 та Volocuga подобається це.
  12. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Та хай ходять і пробки вирізають, вони вумні, їм видніше.

бол та Wiking730 подобається це.
  13. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.031
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Угу. А ще у аналога вітсутній ліхтарик :confused:

бол, OkSamyt, vitalik 981 та ще 1-му подобається це.
  14. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    512
    Адреса:
    Ukraine
    От бачите, знову перехід на особисті. Мабуть у Вас була чи є маска))
    Цікаво, це так у всіх користувачів аналогів))

15. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Нє, в нього якраз цифра).
    Якраз в цифровиків є мода обсирати, те чого не можеш зрозуміти.
    Ера аналогів вже пройшла. Посуті тільки Болгари, може ще пару маловідомих фірм за великі гроші, ще якось пробують робити. Економічно не вигідно, потрібні інженери, щоб правильно плати розвести і детальок потрібних натикати.
    З цифрою простіше, одна плата, проц, катуха, різні прошивки, колір корпуса, на тобі десяток мд на любий колір і смак, та ціна +- штука баксів.

Останнє редагування: 12 сер 2025 у 09:34
    Wiking730 подобається це.
  16. Alskdj

Alskdj Obergefreiter

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    Ukraine
    Звичайно що в кожного є свої уподобання,комусь подобається аналог,комусь цифра.
    Був я весною у відрядженні в Тернопільській області,поруч дуже гарний ліс,але були деякі ньюанси.Тому вирішив взяти дешевенького прибора,якщо й заберуть то не жаль.Придбав я редголда і в перший вихід зрозумів що цифра є цифра.Увесь ліс буквально засіяний гільзами,можливо хтось може на слух відрізнити гільзу від монет,мені це не вдавалося.Проходив майже цілий день,не скажу що гарних сигналів не було,навіть срібло попадалось але один хороший сигнал на 30-40 гільз.
    А під кінець мені навіть здалося що черенок лопати трохи задимівся.

Volocuga подобається це.
  17. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Скільки цікавого можна з гільзами вирізати ?

OkSamyt та Wiking730 подобається це.
  18. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.229
    Не зовсім.
    Ніколи. Добивка тільки аналог.

19. Alskdj

Alskdj Obergefreiter

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    Ukraine
    Так не вирізав я нічого,копав всі кольорові сигнали.

Volocuga подобається це.
  20. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Мав на увазі виготовлення. Ходити будуть дооовго.

21. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    996
    Адреса:
    Украина
    Будь ласка, уточніть правила батлу, бо різні люди один й той же самий МД можуть називати і аналоговим, і цифровим.
    Що особисто Ви, називаєте "примітивними пікалками", та "складною цифрою"? По яких критеріях їх розрізняєте особисто Ви?
    В чому суть батлу? Це змагання по яких дисциплінах? Глибина пошуку? Якість дискримінації? Вага? Розміри? Зручність використання? Хто кого пересперичає ... ;)

бол, Кельт, Volocuga та ще 1-му подобається це.
  22. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    7.031
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    Мабудь забугорні колеги настільки "не в темі" що цифра "маст хев" , що в пару до неї докупляють ще й аналог. Навіть окрема назва існує для цього - Beep & Dig Detecting , тобто пікай і копай.

OkSamyt подобається це.
  23. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Gefreiter

Повідомлення:
    128
    Адреса:
    Житомир
    Фішер чз тесоро тайгер ескалібур
    В цифрі також немає чіткої а в межі того вді потрапляє багато різних інших цілей
    Так як та ж гільза під різним кутом на різних глибинах має інші показники

Wiking730 та Volocuga подобається це.
  24. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Gefreiter

Повідомлення:
    128
    Адреса:
    Житомир
    Це якщо брати до прикладу різні варатори бгс і інші самопали
    Візьміть в руки нексус 3+ чи трой шадов х5 коли мій Трой буде працювати і через 40 років цікаво де буде якийсь сімплекс ?
    Бо я всі скупив …
    покажете як ви серед фольги алюм дротиків алюм рваними частинками банки шрапнелі дробинок пенециліну будете вибірково копати фібули дрібні фрагменти ау та денарики?
    Неквус це ролс ройс у світі МД там кожен прилад немов дитина творця там і вони просто так не продається а лише по перед замовленю ви ще десь бачили карбонові датчики ?
    А Трой за 20 років не те що переростав існувати а і виріс в ціні і за ним в США та ЄС іде справжня гонка ..
    Тут погоджусь масководи це як і бмвісти ))
    Заліза копаю не більше ніж з цифрою а з кольором потрібно копати весь колір на будь якому приладі
    якраз таки тільки лайно потребує в рекламі …
    Професійним може бути тільки пошуківець який зрозумів принцип роботи МД і він вижме максимум з кожного .
    В аналога є всі необхідні налаштування решта тільки створює ілюзію професійності
    Думати не треба з цифрою бо все вшито в програму яку ниписав якийсь азіат який навіть не знає ситуація та умов на місцях пошуку
    І ви довіряєте програмі а не власному досвіду .
    А з аналогом слід думати аналізувати та вслуховуватися тим самим розвиваючи мізок а не деградувати як і всюди у сучасному суспільстві

Чим це вас так заділи адепти аналогового пошуку ?
    А який у вас прилад ?
    І це вічна боротьба у якій немає сенсу як і комусь щось доказувати …
    Аналого води собі тихо копають свій "чермет" і нікого не чіпають

аналоги це вічна класика яка ніколи не вимре ..
    Побачимо що буде з сімплекос через років з 50 тим часом як мій Трой ще буде копати рарики якщо вони залишаться )
    В мене є і цифра але користуюсь нею вкрай рідко …

beep speed deep рулить

OkSamyt, Wiking730 та Volocuga подобається це.
  25. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Харьков
    Вот мнение ИИ про аналоговые приборы, кому интересно послушайте.

Иван1974 та dominator343 подобається це.
  26. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.229
    Мнение того кто в глаза их не видел, но по лайкам смог вычислить лучших. Ну Ф75 никак не входит в топ. Раньше лет надцать назад интересен был, ходили. Сейчас когда все перешли на металопластику он не актуален, быстрый но не глубокий .
    А Тихона она смотри в первые ряды с Маской.
    А кто что против скажет? Пускай догонит цифра аналог. Если дать блогеру который всё тестирует Цифру, аналог, то аналог проиграет, потому что он представления не имеет как и что там крутить что бы глубина была.

dominator343 подобається це.