Автомобили из США, в наличии и под заказ.

Тема у розділі 'Послуги', створена користувачем Seksinika, 13 лис 2020.

1. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Є відстеження, маршрут швидкий, плановий суднозахід до Клайпеди 07.10.25. +- Тиждень і буде розмитнено в Києві.

изображение_viber_2025-09-15_15-21-30-448.png

1. Польовий кітель австрійської армії Дуже вдалий, ставший уже класичним крій моделі. Кітель середньої...
      280 грн.
    2. Польовий кітель австрійської армії Дуже вдалий, ставший уже класичним крій моделі. Кітель середньої...
      200 грн.
    3. Форменная куртка. Состояние хорошее.. Как на фото . . Замеры куртки плечи 52 полу обхват груди 58 д...
      225 грн.
    4. Штани Carinthia Розмір: XL Стан: Новий Сезон: Зима Колір: Білий мультикам Утеплені штани з водон...
      10990 грн.
    5. мисливський,Тірольський жакет.Австрія Матеріал 100% льон .підкладка 100% поліестер, ґудзики виготовл...
      300 грн.
  2. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла клієнту Volkswagen Tiguan 2.0T Se R-Line 2022 White пробіг 28 тисяч, лот як на мене відіграно дуже демократично 10250$

1.png 2.png 3.png 4.png 7.png 8.png 9.png 91.png 92.png 93.png

Можливе привезення будь-якого лоту на замовлення зі США, як зі страхових аукціонів так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 4000$, 400$ при ціна до 8000$, 500$ при бiльшoй вартості лоту, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини із закритих аукціонів!!!

Також можливе придбання, повний супровід на всіх етапах і привезення з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.

www.finn.no/car/used/search.html?sort=PUBLISHED_DESC

Доставка евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.
    Можливе вивезення вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.
    Можливий паркан на українських митних терміналах та доставка по Україні.
    Фото/Відео звіт під час завантаження.

Відгуки про мене

reibert.info/threads/seksinika.482233/

Небагато мого Ютуба)

https://www.youtube.com/@seksinika/videos

П.С. Пишіть якщо що мені на Вайбер 0985509255 буде швидше та зручніше!

3. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла клієнту 2016 TESLA MODEL S повний привід, без певми і панорами, пробіг 82 тисячі, лот відіграний за 6100$.

Отслеживайте поступление авто на аукцион Copart в США - Google Chrome 23.09.2025 18_01_00.png

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 9а.jpg

Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!!

Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.

Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.

Можливий вивіз вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.

Можливий забір на українських митних терміналах і доставка по Україні.

Фото/Відео звіт при завантаженні.

Відгуки про мене

Трохи мого Ютуба)

https://www.youtube.com/@seksinika

Швидше і зручніше буде у Вайбері або Телеграмі 0985509255

4. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
  5. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Обидві Тесли продані.

6. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла 2016 INFINITI QX60 HYBRID довго чекала на відповідний лот, щоб і пробіг, і комплектація, і пошкодження влаштовували, відіграла за 4550$, пробіг 72 тисячі, машина в максимально можливій комплектації.

14.png 17.png 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg

Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!!

Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.

Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.

Відгуки про мене

Трохи мого Ютуба)

7. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Ця крануня вже готова, покупець дуже задоволений.

photo_5440713869216579249_y.jpg
    photo_5440713869216579251_y.jpg photo_5440713869216579250_y.jpg

8. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Контейнер розформований, дісталася без втрат).

Наступного тижня буде розмитнена в Україні, остання можливість купити машину недорого, віддам на сьогодні за 10500$, продається без поперечних рейлінгів, їх я хочу залишити на свою машину.

Після розмитнення евакуатор привезе на вказану адресу.

0.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 8а.jpg 9а.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16а.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg

9. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Машина в наявності, сертифікована і готова до постановки на первинний облік, ціна 9999$.

Багато фото на РІА ну або надішлю за запитом ще більше).

https://auto.ria.com...0_39127009.html

10. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    QX60 продана.

11. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    0
    Повідомлення:
    3.072
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла клієнтці INFINITI QX60 HYBRID 2014 рік, пробіг 83 тисячі, лот відіграний за 2050 доларів, розмитнена в Києві на транзитних номерах і з договором купівлі-продажу 9917 доларів.

изображение_viber_2025-11-15_06-07-56-449.png

Машина з опціональними пакетами, включаючи найдорожчий вартістю 8000 доларів.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 9а.jpg

Відгуки про мене

Трохи мого Ютуба)