Автомобили из США, в наличии и под заказ.

Тема у розділі 'Послуги', створена користувачем Seksinika, 13 лис 2020.

1. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.058
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Є відстеження, маршрут швидкий, плановий суднозахід до Клайпеди 07.10.25. +- Тиждень і буде розмитнено в Києві.

изображение_viber_2025-09-15_15-21-30-448.png

1. Чорний в'язаний берет Summer Breathable Military Beret Hat бирка відсутня, тому важко точно опр...
      80 грн.
    2. Берет краповий,закордонний,гарне б/в,без пошкоджень,розмір 55,під стяжку,мається вставка під кокарду...
      200 грн.
    3. Берет черный США с флешом. Берет черный США с флешом. ЦЕНА ЗА 1 Размер 55 Оригинал Все лоты в един...
      1000 грн.
    4. Оригінальний баскський чорний шерстяний берет Olorona "Foulard Elo Basque" Олорона (Олорон...
      150 грн.
    5. Берет шерстяний Бундесвер , чорного кольору . 1983 р./випуску. Знаки металеві . Складське зберіга...
      1000 грн.
  2. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.058
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла клієнту Volkswagen Tiguan 2.0T Se R-Line 2022 White пробіг 28 тисяч, лот як на мене відіграно дуже демократично 10250$

1.png 2.png 3.png 4.png 7.png 8.png 9.png 91.png 92.png 93.png

Можливе привезення будь-якого лоту на замовлення зі США, як зі страхових аукціонів так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 4000$, 400$ при ціна до 8000$, 500$ при бiльшoй вартості лоту, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини із закритих аукціонів!!!

Також можливе придбання, повний супровід на всіх етапах і привезення з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.

www.finn.no/car/used/search.html?sort=PUBLISHED_DESC

Доставка евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.
    Можливе вивезення вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.
    Можливий паркан на українських митних терміналах та доставка по Україні.
    Фото/Відео звіт під час завантаження.

Відгуки про мене

reibert.info/threads/seksinika.482233/

Небагато мого Ютуба)

https://www.youtube.com/@seksinika/videos

П.С. Пишіть якщо що мені на Вайбер 0985509255 буде швидше та зручніше!

3. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.058
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла клієнту 2016 TESLA MODEL S повний привід, без певми і панорами, пробіг 82 тисячі, лот відіграний за 6100$.

Отслеживайте поступление авто на аукцион Copart в США - Google Chrome 23.09.2025 18_01_00.png

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 9а.jpg

Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!!

Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.

Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.

Можливий вивіз вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.

Можливий забір на українських митних терміналах і доставка по Україні.

Фото/Відео звіт при завантаженні.

Відгуки про мене

Трохи мого Ютуба)

https://www.youtube.com/@seksinika

Швидше і зручніше буде у Вайбері або Телеграмі 0985509255

4. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.058
    Адреса:
    Киев-Украина...
  5. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.058
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Обидві Тесли продані.

6. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.058
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла 2016 INFINITI QX60 HYBRID довго чекала на відповідний лот, щоб і пробіг, і комплектація, і пошкодження влаштовували, відіграла за 4550$, пробіг 72 тисячі, машина в максимально можливій комплектації.

14.png 17.png 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg

Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!!

Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.

Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.

Можливий вивіз вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.

Можливий забір на українських митних терміналах і доставка по Україні.

Фото/Відео звіт при завантаженні.

Відгуки про мене

Трохи мого Ютуба)

https://www.youtube.com/@seksinika

Швидше і зручніше буде у Вайбері або Телеграмі 0985509255