Автомобили из США, в наличии и под заказ.

Тема у розділі 'Послуги', створена користувачем Seksinika, 13 лис 2020.

1. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.054
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Є відстеження, маршрут швидкий, плановий суднозахід до Клайпеди 07.10.25. +- Тиждень і буде розмитнено в Києві.

изображение_viber_2025-09-15_15-21-30-448.png

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Портативный светодиодный фонарик-шокер BL-1101 получил металлический противоударный корпус, индивиду...
      299 грн.
    2. Ліхтарик величезний тм Mag-Lite USA оригінал у робочому стані. Живлення-3 великих ,,бочонка,,
      380 грн.
    3. Новий, в упаковці. В наявності декілька штук.
      300 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Компактный карманный фонарик с мощным светодиодом Тип: ручной Режимы: Материал: алюминиевый сплав...
      99 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      Пропоную вашій увазі бюджетний ліхтарик, працює від однієї батареї типу АА ,але внутрішній діаметр д...
      190 грн.
  3. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.054
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Відіграла клієнту Volkswagen Tiguan 2.0T Se R-Line 2022 White пробіг 28 тисяч, лот як на мене відіграно дуже демократично 10250$

1.png 2.png 3.png 4.png 7.png 8.png 9.png 91.png 92.png 93.png

Можливе привезення будь-якого лоту на замовлення зі США, як зі страхових аукціонів так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 4000$, 400$ при ціна до 8000$, 500$ при бiльшoй вартості лоту, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини із закритих аукціонів!!!

Також можливе придбання, повний супровід на всіх етапах і привезення з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.

www.finn.no/car/used/search.html?sort=PUBLISHED_DESC

Доставка евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.
    Можливе вивезення вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.
    Можливий паркан на українських митних терміналах та доставка по Україні.
    Фото/Відео звіт під час завантаження.

Відгуки про мене

reibert.info/threads/seksinika.482233/

Небагато мого Ютуба)

https://www.youtube.com/@seksinika/videos

П.С. Пишіть якщо що мені на Вайбер 0985509255 буде швидше та зручніше!