Беру Вас до себе ... !!! Ось так різьбити зможете ... ??? https://reibert.info/threads/reznye-suveniry-iz-dereva.375466/ ...
Ну дык я десятку тут зарабатываю, проблем то отложить за год 5 штук. А для этого минимум двадцатку рубить необходимо.
Да не вопрос, сколько платить будете? для начала. Шоб мне интересно было бросить свою работу с зарплатой 10 штук.
А Ви як хочете ... ??? Як при москалях-комуняках у колгоспах ... ??? "Ви робите вигляд що працюєте, а вони роблять вигляд що вам платять ... !!!" Чи може як при соціалізмі ... заробляєте стільки скільки вам потрібно, а працюєте стільки скільки хочете - себто б"єте баклуші ... ??? Є альтернатива - припустім Ви працюєте лише 8 год у день, та виконуєте домовлену норму, але зарплата тоді "потолок" - 500 євро ... 1000 євро ... чи там 1500 євро ... Підходить ??? ...
круглосуточно не обязательно,но пока у нас не особо с экономикой,работать по 8 часов с 15-ю перекурами,двумя обедами и сиестой не получится,все аккордно,отыграл аккорд-получил.
По людски. Та розслабтеся. Не піду я до вас наймитом. Пошуткував я. Таких оленів не робив. Тай бажання не дуже. Якби жто хтів, то і вдома таким займався. Як колись в девяностих. Тільки тоді збуту не було, а зараз бажання. Краще вже на будівництво. Мені там цікавіше.
есть хорошая украинская поговорка-дурень думкою багат!е,кроме вселенских размышлений о смысле и сложности жизни надо тупо бегать,прыгать,носить,крутить,собирать,нагружать,рисовать,вырезать,плести,а попутно можно думать.Для сапиенса думать отвлеченно-норма.Желательно не о бутылке и не о дамах,о работе.Я слишком позно начал думать о работе,долго думал о тетках,и шо?Теток было много и есть,а работа слишком тяжелая для старпера.Хоть и достойно оплачиваемая.
То що ... ? Робота вже не потрібна ... ??? Як казав мій сусід алкаш ... "Я так хочу працювати, як голодний пес сра.и ... !!!" "Не піду я до вас наймитом." Де Ви нахапалися тих москало-комуняцьких висерів ... ??? А на будові де Ви працюєте Ви не наймит ... ? Ви там ВЛАСНИК і РОБОТОДАВЕЦЬ ... ? ...
Как говорят у нас на родине: "от добра добра не ищут." В свои 46 мне и десятки хватает. И тёплого угла. И по выходным покапушки с камрадами. А про наймита, то я так, шоб приоритеты с перспективами расставить.
Я так і зрозумів ... Ви, як і ТС, не "ЇСТИ" а "ПИТИ" хочете ... !!! "Как говорят у нас на родине: "от добра добра не ищут." Це ж національне москальське прислів"я ... ...
Та стало зрозуміло чому Вам так недовподопи поляки ... і чого Вас охопив страх від думки працювати у Бандерівця ... це усе гени ... гени московитів ... ...
Ну не скажіть, не скажіть ... лотерейка всьоголиш 10 гривень, без комісії, без поручителів, без страховки і нове авто ... Усе кур.а як Ви хотіли ... !!! ...
Камрад,не распыляйся,это троль.А у них все хорошо,накачали ведро нефти-побежали,пробухали,на следующий день так-же,главное "пыль" в глаза пустить...типа "великие",но всеми обосраные.
Ничего вам не понятно. Вы совсем меня и обо мне ничего не знаете. Я в Черновцах живу. В горы езжу почти каждый месяц. В Тернополе бываю по работе, во Львове. Вы уверенны что я боюсь? А это тут причём? Как бы по теме всё. Та и в "курилке" правила иные А мне скучно и поговорить нескем. Пару строк выше ответил, не Вам, но и для Вас. И с чего вы все взяли что Украинцы, бухают меньше? У нас по сёлам, синячат все. А лесорубы.....
"Ничего вам не понятно. Вы совсем меня и обо мне ничего не знаете." Так щоб зовсім нічого, то не правда ... Знаю що Ви москаль (самі сказали), знаю що поляків не любите (із Ваших слів), знаю що незадоволені Україною, нарікаєте ж на неї а не на москалів ... Цього мені достатньо ... "Вы уверенны что я боюсь?" Так чого ж не впевнений ... то роботу просили, то відмовилися бо я Бандьора ... лишень зі страху можна відмовитися від такої роботи та оплати ... ...