Вітаю всіх з наступаючим Різдвом Христовим! Ось,є така кавалерійська шабля нижніх чинів зразку 1861р. https://reibert.info/threads/shpaga-na-viznachennja.967552/ Річ не моя,інших фото не має. Хотілось би трохи зорієнтуватись по ціні. Камрад,чиї фото,зацікавлений в її придбанні. Хоч якісь межі +- Фото зараз догружу з телефону.
В темі,де виставляв її на визначення є оцінка,десь біля 150$. Хотілось би почути ще пару думок на підтвердження чи спростування.
Сабля еще живая,гарда с потерями,ручка отсутствует,есть корозия по всему клину.За 100 я бы и сам забрал,за 150 подумал.
100баксів це по шустрому,а там аук покаже,думаю що за хороших обставин і до 5000грн може дотягнути,проблема реставрату,зробити руківья не велика проблема,а поставити її на місце,тут требе затилок чесати і не мало.
Отак зробити не проблема,а от по людски.Таки проблема и досить велика.Стесняюсь спросить-много сабель ВЫ отреставрировали?
Вот это для нормального реставратора как раз наименьшая проблема в этой сабле.Но я нормально отношусь к Lakki и не хочу дальнейшими обсуждениями засорять его тему.Есть вопросы велком в личку.С ув.Руслан.