ну як Ви бачите той проданий лот,то виложіть посилання тут в темі,а я ж маю право в свої темі поговорить з Вами всими неспіша!!!
Форум,обговорення в тому числі оцінка-це інформація для учасників.Вам сказали приблизно,якщо вже продано-значить є орієнтир для наступників(+-). По крихті ,так збирається інфа про речі і відповідно і оцінка,щоб в подальшому не гадати. А лоту я не бачив і не намагаюсь шукати, і ссилки закидати не буду,а у Вас якщо є хоть мізерна частка поваги до людей які хоть якось пробували допомогти,то псиллання залишите в темі.
Пане,якщо Ви уважно прочитали всю тему,то могли замітить,що мене послали на фіолєтовий,я звертався до експертів,а сам не маю права називать якусь тут ціну!!!
Читав уважно цілу тему,і в постах вище попросили ссилочка з продажі,для загалього розвитку...Ну якось так. Подальшу дискусію з Вами проводити не бачу сенсу...так як Ви дальше гнете свою лінію і набивати Вам пости не маю наміру. КРАПКА...
добре,я найду ось той лот,бо продавав не я ,а товариш і виложу тут для загального розвитку,тільки чому Ви так занервували,наче ж нічого страшного не сталось!
Ну хоча б для прикладу цей пост Вас не влаштовує??? Я взагалі спокійний як удав,просто на кожну хитру ж.пу є х.й з лівою різьбою,не ставте себе на рівень вище за інших, 1.Ви попросили-допогли чим могли 2.Попросили Вас-мороз мінус 40. Робимо висновки...
ну я помойому нікого тут не принизив і не обдурив,а якщо Вам вже так цікава ціна,то продався півтора роки тому за 6.300!!! Прошу будь-ласка модераторів закрити цю вже тему!!! З повагою до Всіх
То Вам же Людина намалювала усю картину...ще й вагу сфотав!" можу сказать так,-вага металу на день продажу+те що ауреус,+нечасто зустрічається такий імператор,а мінус в тому,що убита,бо носили її на шиї мабуть не одне покоління!От Вам і ціна з цього і випливає!" В мене дитина йде в перший клас...і то пойняла шо продали його 4400грн + убитий імператор!