Доброго дня всім. Продам Гарет АТ Про з катушкою 15" Голіаф. Я 2-й власник прибору, купував його 04.08.2014. Катушку купував 07.08.2014 (гарантія до 02.2015року). Прибор чистий американець, не глючний, в ремонті не був, баланс грунта працює, підлокотник не ламався. На голіафі у попереднього власника тріснуло вушко, мені переклеїли надійно. Випробувано, тримається надійно із дня ремонта, відразу після покупки. В комплекті є ще переходнік на навушники біг джек 6.3 мм. Чехол на блок та навушники.. З прибором працював бережно, результатами пошуку дуже задоволений, а з Голіафом взагалі бомба! Катушка місцями тихіша за штатну, все залежить від грунту. Причина продажі - зараз не копаю, до невизначеного терміну( Ціна комплекта 7200 грн. Тільки комплект.096 872 95 36
Вибачаюся, можливо не в тому розділі написав. Продажа не цікавить! Можливий обмін на МД Каймай. Хочу спробувати саме його. За весь час з прибором нічого не траплялося. В минулому році замінив для надійності підлокітник на алюмінієвий дуже якісної роботи. Прибор пів року лежить запакований в коробці. З пов.
В зв"язку з тривалим відрядженням розпродаю всі свої прибори. Цей і Є-Трак в сусідній темі. Продаж можливий тільки до 31.05.15. Надалі мене не буде. Ціна за комплект всього що на фото 15000 грн. Прохання в темі не писати зайвого: окремо нічого не продається, обмін не пропонувати. Прибор фортовий, жалко що часу не маю з ним побігати. В цьому році зробив з ним тільки 2 виходи. Голіаф працює на максимальній чутливості. Торгу не має, тому кого не влаштовує ціна - проходьте мимо будь-ласка. Якщо не продам, через рік розпакую і буде радувати мене знахідками знову. Ноложенним платежем не відправляю. Чернігівська обл. Всі питання по тел. 063 045 43 29 Саня або shopping-express@meta.ua
В кого які пропозиції ще? Прибор запакований та чекає відправлення до нового власника. Бонусом додам оригінальний подлокотнік пластиковий. Зараз стоїть алюмінієвий, дуже якісного виготовлення, на фото(купував на сусідньому форумі).
Бонусом додам запасний (рідний) пластиковий підлокотник, підсилений з додатковим ремешком. На приборі стоїть алюмінієвий - металева копія оригінального.
Хто хоче прибор наложенним платижем є вихід. Залишу прибор другу на продаж після 31. Предоплата вартості перевезення в 2-ві сторони на карту Приватбанка.