Дружаня Сашко! Поздоровляю тебе з Днем Народження!!! Бажаю тобі здоровья,( баб) ,грошей, (на баб), щастя,(багато сала), творчих успіхів,(самоварів) , натхнення (патяХвонів) і всього самого самого найкращого!!! Будь завжді веселий та довольний! З Днем Народження!
приєднуюсь до привітань! вітаю тебе товстунчику та бажаю теж багато сала,самоварів та патяхвонів.щоб ми змогли тебе розкуркулити.
а от мені цікаво.а нашому товстунчику на честь дня народження на картах кататись вже можна та чи дозволять йому безкоштовно покататись? бо він постійно бідкається що хоче хоч єдин разок у житі покататись на картах а йому забороняють бо він іще маленький.
Шановний Аскот Михайлович! Дозвольте урочисто привітати вас з Днем Народження! Щиро бажаю вам щастя, міцного здоров`я, злагоди між вами та вашою пречудовою другою половинкою, розуміння вам та миру ( а не так, як у нас з Старим). Всім відомо, що гроші - це лише сміття... Так я вам, шановний Аскоте Михайловичу, бажаю стати директором такого сміттєзвалища! Пам`ятайте, що ми вас дуже любимо, шануємо та цінуємо! З глибокою повагою до вас, баба Ганя.
Желаем в доме теплоты, В делах — преуспевания, Большого счастья, долгих лет И море обожания, Иметь все нужное всегда, Жить с явным наслаждением, В своем кругу, среди родных, Отметить день рождения! С днем рождения!!!
Вот СПАСИБО ВАМ ОГРОМНОЕ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯ Тронут до глубины души Что то я мнительный какой то стал,пишу и плачу СПАСИБО !!!!!!!!!!!!!!!!!! ПыСы: постараюсь не обмануть Ваших ожиданий,и быть постоянно с САЛОМ,САМОВАРАМИ,ПАТЕФОНАМИ,ФЛЯГАМИ,ЛОЖКАМИ,И КОТЕЛКАМИ С БЕЛОРУССИИ
Пусть же будет в День Рожденья Просто море наслажденья Рюмки с водкой, с пивом кружки Симпатичные подружки Песни, танцы до упаду! Что-нибудь еще нам надо? http://s019.radikal.ru/i644/1211/25/cd5b5e85f4f8.gif
От заката до рассвета Празднуй день рожденья этот, Поздравленья принимай, И селедкой заедай! Сверху положи икорки, Пожеланий прими горку, Пусть горит вулкан страстей В озорной душе твоей!