Apple iPhone для копа.

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Rastaarheolog, 19 сер 2020.

1. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Obergefreiter

Повідомлення:
    207
    Адреса:
    Житомир
    Ні не глючить глючить тільки на 10 рік бо не оновлюється і із за браку пам’яті ..
    Ахаха хуавеї не смішить одна назва все про нього каже …
    Єдиний хто може конкурувати з епл це самсунги і то флагмани і Гугл піксель (за рахунок камери та вмонтованих фото фішок )
    В мене айфон 7 як другий тел з 2019 і працює краще ніж однорічні хаувеі .

Rastaarheolog подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      8500 грн.
    3. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    4. Новый оригинальный болт. Пересыл на покупателе Новой почтой
      250 грн.
    5. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
  3. Rastaarheolog

Rastaarheolog Oberleutnant

Повідомлення:
    1.899
    Адреса:
    Україна, Київ
    Не глючать. Дуже, дуже рідко буває. Глюки можуть бути тільки “завдячуючи” стільниковій мережі, чи оператору стільникового звʼязку…
    Якщо Вам просто дзвонити, чи сидіти в мережі- то ні. Якщо Вам треба для роботи, наприклад, як для мене ( фото та монтаж відео) то без варіантів - Айфон покарає всіх конкурентів… В іншому випадку платити за смартфон 1400 $ - то є занадто… Наступний в мене буде не раніше 2030 року, то вже буде, мабудь, Apple Iphone 21…

Hirurg ss, Валерий Ч та флегМАТ подобається це.
  4. Rastaarheolog

Повідомлення:
    1.899
    Адреса:
    Україна, Київ
  5. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.879
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Ви на айфонi монтажуете фото й вiдео? А на компi чому це не робите? Зiр свiй не шкода?

Rastaarheolog подобається це.
  6. Rastaarheolog

Повідомлення:
    1.899
    Адреса:
    Україна, Київ
    Комп не завжди поруч, а телефон постійно в кишені…

Hirurg ss та Валерий Ч подобається це.