Apple iPhone для копа.

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by Rastaarheolog, Aug 19, 2020.

1. Skif_iz_Zt

Skif_iz_Zt Stabsgefreiter

Ні не глючить глючить тільки на 10 рік бо не оновлюється і із за браку пам’яті ..
    Ахаха хуавеї не смішить одна назва все про нього каже …
    Єдиний хто може конкурувати з епл це самсунги і то флагмани і Гугл піксель (за рахунок камери та вмонтованих фото фішок )
    В мене айфон 7 як другий тел з 2019 і працює краще ніж однорічні хаувеі .

Rastaarheolog likes this.
  2. Интересные лоты

1. Новый тренчик (в лоте выставлен тренчик ,без пина) смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления
      69 грн.
    2. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      139 грн.
    3. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    4. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      200 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
  3. Rastaarheolog

Rastaarheolog Oberleutnant

Не глючать. Дуже, дуже рідко буває. Глюки можуть бути тільки “завдячуючи” стільниковій мережі, чи оператору стільникового звʼязку…
    Якщо Вам просто дзвонити, чи сидіти в мережі- то ні. Якщо Вам треба для роботи, наприклад, як для мене ( фото та монтаж відео) то без варіантів - Айфон покарає всіх конкурентів… В іншому випадку платити за смартфон 1400 $ - то є занадто… Наступний в мене буде не раніше 2030 року, то вже буде, мабудь, Apple Iphone 21…

4. Rastaarheolog

5. Ви на айфонi монтажуете фото й вiдео? А на компi чому це не робите? Зiр свiй не шкода?

Rastaarheolog likes this.
  6. Rastaarheolog

Комп не завжди поруч, а телефон постійно в кишені…

Hirurg ss and Валерий Ч like this.