AndreyX1

Тема у розділі 'Білий список', створена користувачем m1788, 27 лис 2012.

1. Милюта Скуратов

Милюта Скуратов Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    2.343
    пунктуальный и ответственный покупатель, приятно сотрудничать. также рекомендую :smile_12:

1. Штурмовий магазин Форт 12р, 14р, 17р. На 24 травматичні набої, або 28 не травматичних. Продається ті...
      3000 грн.
    2. Магазин б/в, в гарному технічному стані. Кал. 9 р.а.
      500 грн.
    3. Заводская ствольная вставка(Шмайсер-Украина) снята с ммг. Совместима как с ранним выпуском так и поз...
      250 грн.
    4. Красивые, светлого цвета(орех) накладки рукоятки, пистолета ПГШ790(старого образца), с нижней фиксац...
      550 грн.
    5. Вставка (фірми Шмайсер-Україна) до газового або травматичного пістолетів моделей АЕ-790 і ПГШ-790, я...
      180 грн.
  2. менторез

менторез Oberleutnant

Повідомлення:
    1.414
    Адреса:
    Днепр.
    Ответственный продавец,приятно иметь дело,рекомендую к сотрудничеству.

Prado, Ronirod, Andrew Scott та 3 іншим подобається це.
  3. Lexus-OS

Lexus-OS Oberschütze

Повідомлення:
    240
    Адреса:
    Украина, Одесса
    Очень приятный и ответственный продавец,очень приятно иметь дело,рекомендую всем к сотрудничеству:beer:

4. XXXXX

XXXXX Obergefreiter

Повідомлення:
    67
    Адреса:
    Харьков, Украина
    Ввічливий коректний продавець, людина, з якою приємно спілкуватися. Працювали по повній передоплаті (моя ініціатива, завжди так прцюю), з моєї сторони були нюанси по строкам оплати і строкам доставки, зумовлені нинішньою ситуацією. Все пройшло без зауважень, лот повністю відповідає опису і фото, його стан відмінний.
    Однозначно рекомендую всім до співобітництва. На таких камрадах тримається Reibert і його репутація!

Otryta подобається це.
  5. SLX

SLX Stabsgefreiter

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Полтава
    Приветствую. Покупал у AndreyX1 по полной предоплате. Сделка прошла отлично. Честный, порядочный. Рекомендую.