Щодо фішера в 12 році, то всіх болєєщух заспокою, він отримав майже новий прибор за 30 відсотків, але з непомитою котушкою. Далі, я весь час був на Ширлані, ті хто був знають який зв'язок, на моєму нікуди також продавався та був проданий братом аналогічний прибор. Ну а людина трохи не в адекватні, я так дві а ти за п'ять купи новий бо в міліцію заявою. Но це таке. Жалію що не заїхав до нього. Другий прибор продавався теж за пів ціни, терміново бо тоді жрать і курить не було в роті, а пізніше я підірвався та горів, ну і з ГЕРОЯМИ НОВОРОСИИ, познайомився. А брат поки був в Києві використовував мій нік. Усіх хто горить мене розірвати, будласка в чергу, 0503678033
Щодо фішера в 12 році, то всіх болєєщух заспокою, він отримав майже новий прибор за 30 відсотків, але з непомитою котушкою. Далі, я весь час був на Ширлані, ті хто був знають який зв'язок, на моєму нікуди також продавався та був проданий братом аналогічний прибор. Ну а людина трохи не в адекватні, я так дві а ти за п'ять купи новий бо в міліцію заявою. Но це таке. Жалію що не заїхав до нього. Другий прибор продавався теж за пів ціни, терміново бо тоді жрать і курить не було в роті, а пізніше я підірвався та горів, ну і з ГЕРОЯМИ НОВОРОСИИ, познайомився. А брат поки був в Києві використовував мій нік. Усіх хто горить мене розірвати, будласка в чергу, 0503678033
Ну, что тебе Федя сказать, зачем врать? Прибор купил на гарантии как заявлено и в той комплектации как заявлено. Время затянул, виноват, но твоему товарищу я объяснял что я на полегоне. А жена кстати умерла, но это так, сомплюшку пожевать. Короче, герой, 0503678033, звони, прийму притензии, и возможно извенениия. А менту привет, в 14 я с ним общался, он хорошо должен помнить. Короче Федя, держи пальчик пистолетом. Адреса мой есть, в любое время готов ,в порядке очереди, пообщаться
Мой адреса Киев, проспект Воздухофлотский 28, 0503678033. У меня после чтения таких постов потенция подымайся. Жду
Друже, Нажаль кращі пацани загинули, але людилщє лишилися, то не суди людей, не вдячна ця справа. Вибач