Андрей_С - кидала!!!

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем fedya_valki, 17 тра 2012.

1. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Щодо фішера в 12 році, то всіх болєєщух заспокою, він отримав майже новий прибор за 30 відсотків, але з непомитою котушкою. Далі, я весь час був на Ширлані, ті хто був знають який зв'язок, на моєму нікуди також продавався та був проданий братом аналогічний прибор. Ну а людина трохи не в адекватні, я так дві а ти за п'ять купи новий бо в міліцію заявою. Но це таке. Жалію що не заїхав до нього. Другий прибор продавався теж за пів ціни, терміново бо тоді жрать і курить не було в роті, а пізніше я підірвався та горів, ну і з ГЕРОЯМИ НОВОРОСИИ, познайомився. А брат поки був в Києві використовував мій нік. Усіх хто горить мене розірвати, будласка в чергу, 0503678033

1. (в наявності 20 шт.)
      Куртка вiтровка нова Atlas for Men France. На суху погоду.
      399 грн.
    2. В стані нової речі. Бушлат шерстяной Polo by Ralph Lauren. Размер Xl. Цвет черный( немного высветляе...
      1250 грн.
    3. Армейские флисовые штаны из комплекта IECS. Флисовая ткань плотная, на хорошее утепление. Можно испо...
      600 грн.
    4. Стан бв, добрий, тканина без потертостей. Розмір США: L/зріст ХL Блискавки пластикові. Розмір нато н...
      1200 грн.
    5. Фирменная парка в камуфляжном окрасе, с утеплением. Утепление выполнено в виде внутреннего флисового...
      450 грн.
  2. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Щодо фішера в 12 році, то всіх болєєщух заспокою, він отримав майже новий прибор за 30 відсотків, але з непомитою котушкою. Далі, я весь час був на Ширлані, ті хто був знають який зв'язок, на моєму нікуди також продавався та був проданий братом аналогічний прибор. Ну а людина трохи не в адекватні, я так дві а ти за п'ять купи новий бо в міліцію заявою. Но це таке. Жалію що не заїхав до нього. Другий прибор продавався теж за пів ціни, терміново бо тоді жрать і курить не було в роті, а пізніше я підірвався та горів, ну і з ГЕРОЯМИ НОВОРОСИИ, познайомився. А брат поки був в Києві використовував мій нік. Усіх хто горить мене розірвати, будласка в чергу, 0503678033

3. Volynyaka

Volynyaka Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    508
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    895
    Повідомлення:
    6.650
    Адреса:
    UA
    То з поверненням Вас!
    Процитували Лешу,царство небесне йому.Багато води утікло..:(

4. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Дякую. У Вирії розберемося

5. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Ну, что тебе Федя сказать, зачем врать? Прибор купил на гарантии как заявлено и в той комплектации как заявлено. Время затянул, виноват, но твоему товарищу я объяснял что я на полегоне. А жена кстати умерла, но это так, сомплюшку пожевать. Короче, герой, 0503678033, звони, прийму притензии, и возможно извенениия. А менту привет, в 14 я с ним общался, он хорошо должен помнить. Короче Федя, держи пальчик пистолетом. Адреса мой есть, в любое время готов ,в порядке очереди, пообщаться

6. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Добрий, цифри кому я винен гроші. На той час я вже був в полоні. Вибачаюся, якщо не за адресою

7. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Мой адреса Киев, проспект Воздухофлотский 28, 0503678033. У меня после чтения таких постов потенция подымайся. Жду

8. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев

9. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Жду в порядке очереди.

10. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Вставь переписку где это написано. Или не ври.

11. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Повторяю, 0503678033, в очередь сукины дети

12. Андрей_С

Андрей_С Obergefreiter

Повідомлення:
    185
    Адреса:
    киев
    Друже, Нажаль кращі пацани загинули, але людилщє лишилися, то не суди людей, не вдячна ця справа. Вибач