Аналог или цифра???

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем Jeka3232, 13 окт 2022.

1. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Копнув ще три куски рижого ,аналоговим МД.Земля бетон,шмурдяк приніс на фото сесію
    Да кому потрібен шмурдяк звертайтесь. IMG-e03228588c02bb4e4c7d8a361e7b769b-V (1).jpg IMG-12a21d2d64a2ce111732b0d85672c959-V (1).jpg IMG-00764416faaa674b05fc161d71a93120-V (1).jpg IMG-6f1a4246f1d9919e6e8747385c701051-V (1).jpg

Изображения:

IMG-bffb8a9c3405e670a194e75e94a82003-V (1).jpg
    Бек, Jeka3232, Omikron и 2 другим нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II с маской. Комплектующие,...
      85 грн.
    2. Пин китай состояние новый ,комплект без кроны
      430 грн.
    3. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Основные характеристики: Чувствительность на пятак - до...
      900 грн.
    4. Pinpointer Smart Глибина на монету – 6 см Вологозахист - IP66 РК дисплей показує рівень заряду бат...
      1000 грн.
    5. Новый Garrett плюс перезаряжаемая крона 9V 3200 mwh и защитный колпачек …смотрите другие мои лоты,ес...
      1198 грн.
  3. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Там мд це всього лиш половина справи. Весь секрет в правильному місці, де було величезне багате поселення, і смітили золотом

флегМАТ, Бек, Rastaarheolog и 2 другим нравится это.
  4. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    190
    Лоты
      на продаже:
    9
      проданные:
    385
    місце це основне , я коли купив першого МД також дивувався чого це монетоси не пруть , поки гарне місце не знайшов .

Zag1248, Бек, Wiking730 и ещё 1-му нравится это.
  5. solovey_2005

90%. Знахідки з різних поселень,котрі бються більше 20-и років.На 99 бронзях,ОДИН рижик!Вчора на 25 кгц шукав,з ДД 22/28 ,краще чує між металоломом.

6. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    36
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    53
    Може хватить тут нам небесні оди співать Вашим "особливим" пищалкам аналоговим, по відео на 4-тій сторінці хто уважний той вже все побачив. "Накручений" прилад, какофонія "ложняків" з реальними сигналами, коп ногою, або в кращому випадку, до штика лопати глибиною (тести по повітрю до причинного ...) - ви мене всі вибачте, це не коп у задоволення, а констатація наявності невибитого поля/полів (шмурд тому підтвердження) з бажанням насмикати "рижого" досить посереднім мд.
    Раз тут мова йде про прилад, то скажіть будь ласка, кому можна порадити таке щастя? Звичайно, бачить ця Маска метали, але як? Якою ціною? Не кожна здорова голова та не кожне треноване вухо здатне таке витримати. Поки хтось будете здобувати досвід з такою копачкою, користувачі професійних цифрових детекторів будуть тягати аналогічні знахідки з набагато меншим навантаженням на мозок і м'язи у додатку до естетичного кайфу від візуалізації сигналів.

vitalik 981, Хиля и Rastaarheolog нравится это.
  7. solovey_2005

А я тут якраз на полігон збираюсь :D.Самому стало цікаво,як я витягнув рижика вагою аж 0,07 гр.Навіть лінійку приготував 10 см по повітрю бачить,а на 5 в грунті почує?Думав для себе тест робити,покажу всім :D.Все буде добре,не хвилюйся так,твій МД навіть зверху непочує таку ціль :D В цьому впевнений на 100 %.Да і про підгортання ногою,розумні копачі навіть підкопують грунт над цілю.Грамм рижого 2 штуки,30 разів згорнути суху землю над ціллю за день ніби і неважко.Пройдуть дощики розмиє грудки цього не потрібно робити :D Да рекордний рижик до цього був 0,1 гр,найбільший 27,??

Последнее редактирование: 3 ноя 2022
    Jeka3232 нравится это.
  8. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Та яке ... Хіба 90% залежить від МД??? Ну от є камрад, в нього Маска 4, робив для себе,однаковісінькі параметри в каналах і т.д. Але чи може він показати такі шматочки золота? Ні, тому що на околицях Валків - монети СССР, убиті в хлам мідні царьки, а з золота лише "золото партії", а якщо попадеться білон, то це вважається як джекпот. :confused: Сумно...
    Тому не 90%вирішує прилад, а на мою думку так- 50% місце пошуку, 30%пошукова техніка, 10%фарт, 10%бажання копати,копати,копати... Доречі я теж іноді лінуюся копати колір... :rolleyes: На рахунок 20років вибивається поле, і Ви ще знаходите, то дружу з однією археологинею, каже що земля лікується і виштовхує все чужорідне х глибин на поверхню. А тим більше що поле ореться, грунти рухаються.
    І техніка потужніша, погодні умови теж впливають. Земля намокає,промерзає, розмерзається ,все рухається...
    І сумніваюся,дуже сумніваюся, що Деу.. ой понтоноводи і віниководи пішли з цього поселення з пустими хабарницями... Чи як Ви їх там називали, "фашистами". Але ми всі прекрасно бачимо хто дійсно є фашистами, на нашій землі, трохи "стримайте коні" у висловлюваннях в адресу тих хто вибрав інші мд, а не маску4..
    І ще одне, я теж замовив собі Маску 4,:beer: хочу сам порівняти чи краще вона буде за Deus .. А раптом, може й "ляже в руку"... :beer::beer:

Vl_service, Бек, флегМАТ и ещё 1-му нравится это.
  9. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    36
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    53
    Та ну на ... Бачу, що дискусію можна потихеньку згортати, бо вона перетворюється на тему, заточену на пошук золота Маскою від Солов'я і "а ваш прибор так не може". Да нахіба мені воно, шановний? Ми наче розглядаємо пошук аналогом і цифрою як комплексний захід у різноманітних умовах на усілякі цілі, а не "розрив" поля по ЧК на наявність рижого по ціні 2 тисячі гривень за грам. Чи так багато того жовтого на полях, щоб такий акцент на ньому робити?
    "Лиса живёт хитростью, а заяц прыткостью". Щось може один металодетектор, то буває не може інший, це зрозуміло. Але універсальність, різноплановість, широта налаштувань і функцій - оце як раз, вважаю, і є тими перевагами, якими володіє і домінує цифровик над аналогом.

Mishka* и Rastaarheolog нравится это.
  10. solovey_2005

Камрад датчика не вміє намотати на маску,а ще незрозуміло на котрій платі зібралась та маска і як?:D В Харківській області,багато поселень по ЧК і ПК. Є в мене з тих країв товарищ,досить успішно копає з Маскою .І дійсно потрібно знати де копати .Народи періоду ЧК досить заможно жили.В моїх краях є поселення,на котрому ніхто путьного дєнара не знайшов,притому на цікавому горбику я підняв рижий кусочок вагою 27 з фостом ! Грамм,чеканку ,вагу не памятаю,і місячницю 0,9 гр.Напарник знайшов наслідування ауреуса.На деусі діскрім в -6 стьрум мінімум,чуйку максимум - шоб білінькав як маска і буде счастя .Рекомендація для білявки.У всіх інших датчиках акамулятор завжає дрібні ціллі :D. Нікого непримушую переходити на аналоговий МД.Да а великі ціллі уже давно зазбирали,те що за 30 см ,на всіх буде сумнівний сигнал,прийдеться або підгорнути землю,або підкопати :D:beer:

11. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

А як на мене,то тема цікава, і я двома руками "за" щоб вона жила. Ну мені справді цікаво який мд кращий, може й дійсно аналогу вдається обдурити фізику,і він кращий.. Я все незабаром протестую на своїх грунтах і цифрою і аналогом:beer:

Jeka3232 нравится это.
  12. solovey_2005

І я покажу ,скільки і чого потрібно покрутити на аналоговому МД,щоб він щось чув :D

13. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    190
    Лоты
      на продаже:
    9
      проданные:
    385
    найліпший мд той який зрозуміє оператор .

Zag1248, Omikron и Mishka* нравится это.
  14. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Ближче до Полтавської може і багато... На рахунок низького струму , то в білявці він не регулюється. Завжди 3. Я ще наївний чекаю чуда від Маски...Мав трохи цифровиків,імпульсника, а от аналога не мав...

15. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    Універсального МД не існує, під певне міце потрібен свій інструмент щоб не пропускати цілі. Це добре що компанія здійснила вашу мрію і тримаєте в руці "швейцарський ніж" але хвалити такий мд не бачу сенсу... як не крути а на якість пошуку впливають пару параметрів: частота, діаметр датчика і діскрім. Все в порівнянні звісно але скільки не налаштовуй "універсальну" цифру аналог бачитиме більше цілей якщо він має параметри підібрані під певне місце. Та й аналог аналогу рознь) Комусь Маска на ЧК, КР результативна бо ще не юзав в таких місцях ефективніші рішення... Все приходить з досвідом

OkSamyt, jokercop, Mishka* и ещё 1-му нравится это.
  16. Jeka3232

Jeka3232 Gefreiter

Тема дійсно цікава та дуже дискусійна. Хоча ряд камрадів і сприйняли тему, як дооовгу бороду, мовляв порівнюєш «тепле» з «м‘яким», але вона живе вже вісім сторінок і кожен висловлює своє бачення. Особисто мені хотілося би придбати Маску 4ВД Про або Тесея. Тесей навіть цікавіший (не реклама). Глибина в нього не дуже (судячи з тестів), але розділення наче непогане.
    Дивився порівняння з Теркою, то глибина однакова, але цілі на ребрі, впевнений Терка зачорнить, а аналог до останнього показуватиме кольором

Mishka* нравится это.
  17. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    Комфортно можна налаштувати цифровик на такому місці... але ціна тому буде мінус риже) А оператор на відео знає свій галасливий інструмент і звик до певних мінусів... тому що плюси їх перекривають в кінці копу)

OkSamyt, cer, Jeka3232 и ещё 1-му нравится это.
  18. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Поселення то е, але вибитi вже вщент...:( Iздили цiеi осени з жiнкою пару раз на одне, з якого ше у минулому роцi не верталися без денарикiв - болт, жодного не знайшли, совдепiя, царизм ще вилазе, жiнка зламану пряжку по ЧК знайшла, калачевидну, й усе... Зато три камрада-конкурента лазять по полю уздовж й поперек, випередили нас
    Та й судячи по знахiдках знайомих, у нас не дуже багатi черняхи жили. Це Хмельниччина, Вiнничина й Тернопiльщина - центр Римськоi Iмперii:smile_12:
    Ну в нас один ти тiльки вмiеш датчики мотати:D
    На платi розводки AngelJT, брав у Nikko10 двi пустi плати, а паяю я краще вiд тебе, бачив твою пайку на фото:p

Mishka* нравится это.
  19. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Просто дивно, Соловей на вибитих вщент поселеннях 20років з його слів, золото таскає і таскає...Не таке вже й вибите...
    я як у воду глядів;)
    Тільки не кажіть що ці камради були з цифровиками , і це були Деу...ой, понтоноводи і віниководи, бо інакше всю "працю " Соловя зведете на нівець, він після них Маскою4 збирає жменями, а Вас пусто з тою же Маскою... ;)
    Якщо без жартів, то дійсно я ж кажу, що Соловей попав на багате поселення де смітили золотом, і далеко не 90%все залежить від мд....

20. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Цікаво яка реакція на стопку монет,кошель, чи клад в аналогового приладу і цифрового.. наскільки відомо в цифрового мд , скарб не звучить чистим кольром, а звук як в ржавої бляшанки. А як з цим в аналогового? Може хтось тестив, чи викопував?

21. Jeka3232

Jeka3232 Gefreiter

Про стопку монет... Напарник копає Аською 250, знайшов стопку монет, 4 монети по 3 копійки Олександра ІІІ, що лежали одна на одній в ідеальній стопці. Звук був чисто імперський мідяк. За більшу кількість монет не знаю, але вважаю, що побачив би. Окисли беруть своє і прибор бачить циліндричну ціль замість кількох монет.

22. solovey_2005

Уявляєш,тільки болгари і Я.Мої кращі :D Да ти там СХ недомотуєш,це не є добре :D
    Плата хренова,я її нгавіть до показників золотого руно не зміг розігнати.Від редрама не погані плати.Ну до оригінала .Покажи пайку,а то тільки слова :D

23. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Та ти шо?:D А я пам'ятаю як ти хвалив цю розводку, казав що тихiша вiд оригiнальноi болгарськоi розводки:smile_12:, а в Редрама розводка один-в-один з болгарською
    Ось мiй Крот-2ХМ
    IMG_2500.JPG

IMG_2501.JPG

А чим плата Золотого Руна вiдрiзняеться вiд оригiнальноi болгарськоi розводки?

24. solovey_2005

Я цього робити не міг :D На .я до вечора видалю кіно,або перевиставлю.

Последнее редактирование: 4 ноя 2022
    Jeka3232 нравится это.
  25. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Я так розумію, болгарські майстри не вміють налаштувати правильно прилад? А наші "кулібіни" з цим справляються на раз!

26. solovey_2005

Все вони вміють,лише не для НАС.:D

jokercop нравится это.