Аналог или цифра???

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Jeka3232, 13 жов 2022.

1. neoPartizanUA

neoPartizanUA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    430
    А в правом верхнем углу их ещё и повесили!

OkSamyt подобається це.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Новые старательский лоток D38cm и сито D20 cm высота 5см…
      629 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    4. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      850 грн.
    5. Паспорт на російській мові. Сторінки є всі. Стан по фото.
      100 грн.
  2. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я уже написав ,хоч з лозою шукай :D.Де користувачі Спектри 3 -ї.Там дійсно цифра варта уваги."Ізбієніє Понтоводів " Мені особисто подобається з ними копати, і спостерігати як понтоводи починають усвідомлювати ,що вони лохи :D.

3. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    спробую. Ютуб канал маю, ще б час знайти на кіна... Колись експериментував з налаштуванням струму і підсилення на Фортуні ПРО, денарика в грунті на 23см бачив з запасом адекватно, плашмя. На ребрі не пробував. Колись мав 5мд на руках, на щастя розпродав, залишився лише ХР Deus., який тішить глибиною. Спробую поставити на ребро монету. Мова йде про срібний денарій?

І які це мд чують монету на ребрі адекватно на 20см?

4. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Денарій ,білон .Сантиметрів 15, 1 коп срср .Про фортуну ,з фіскаря (27 +- см) копав їх на чорне , штук з тридцять за пару годин.З чим вже неходив по тому горбику немає більше,визбирав усі :D Я малость зайнявся херньою,до четверга хватить. Ви тут тріть хто кращий :D

Бек та Mishka* подобається це.
  5. Geber

Geber Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    1.790
    Адреса:
    Харьков
    Деус отличный прибор, не хуже любого аналога, да и не дилетант его изобрел. Деус мне нравится своей аналоговой озвучкой, такая же озвучка есть только у Фишера, пожалуй это два наилучших цифровых прибора по информативности озвучки, все остальное шлак.

Rastaarheolog, Gviga та Mishka* подобається це.
  6. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    свят, свят, свят - мене він направив на путь істіний і тепер я з ОРХ , а до цього тільки страждав в пошуках мд :smile_5::beer:

Wiking730 та Rastaarheolog подобається це.
  7. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.978
    Адреса:
    Прокляте місце Червоної Армії
    То ви нарешті знайшли свій дзен? Більше не будете прибори міняти? :beer:

8. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes: війна призупинила "гонку озброєнь" , та і вище ОРХ неплигну .По ходу параметри у всих мд на рівні до 35 см..+нюанси.:beer: якщо твоє копнеш, але якщо ніц нічого немає в певному квадраті то х. там що й буде :D тут фарт рулить - опинитись в тому місті в потрібний час де є хабар.:beer:

Vl_service, Mishka*, OkSamyt та 3 іншим подобається це.
  9. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.978
    Адреса:
    Оці слова треба на першій сторінці закріпити в кожній темі обговорення приборів.

Vl_service, OkSamyt, andrulchik1986 та 2 іншим подобається це.
  10. Хиля

Хиля Oberfeldwebel

Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Украина
    Ті нюанси бувають значно важливіші, ніж різниця в глибині між 30 та 35 см. на 5 коп СРСР. Одні прилади на більшій глибині озвучують копаємим сигналом дрібні цілі, та монети на ребрі, при реальному копі, а не при тестуванні. Інші, на значно меншій. На ріллі, та на пересушеному грунті, при реальному копі різниця не рідко буває явно більшою, ніж в 1,5 рази.

OkSamyt та Бек подобається це.
  11. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    :rolleyes: краще хай мд незачепить монетку на ребрі , чи під шмурдяком , є шанс що наступного разу через ений проміжок часу вона знайдеться :beer: кріт копне, землетрус переверне, вода вимиє. Якщо все копнуть то навіщо тоді мд будуть потрібні ? :rolleyes: монетки нерозмножуються спорами :D

Хиля подобається це.
  12. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    полюбому кіна гостросюжетні для нас знімає;)
    Я зупинився на ХР Деус з блондою 22,5,тому що досконалості немає меж. Тим більше вага 760грам і відсутність проводів мене дуже тішить. А ще можливості регулювати тонкі налаштування і 3частоти під різні умови пошуку. Звичайно інколи виникає бажання спробувати щось для порівняння, в останні декілька днів хочу все ж спробувати Маску4, але відсутність часу трохи стримує моє бажання. Від зими на пошуку був всього декілька разів,і то недовго. ..

SmaLL, Rastaarheolog та Бек подобається це.
  13. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Там як корву купити !:D Хорошу не продають,а якщо продають, то з села не випускають. Шукайте камрада,з Маскою. Продають ковиряне,або початково бракованне.Краще для початку камрадову поюзати.По повітрю 30 см + має бути денарій -чіткий ! Да і ДЕУС з білявкою,найкращий варіант!

Бек подобається це.
  14. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Львів
    в Вас їх багато, позичте на пару днів :beer:

15. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    844
    Адреса:
    Київська обл.
    Всі оці "відтягнуті пісюни" на конкретні цілі - це, звісно, класно, зайвим точно не буде. Але не забуваємо, що ті конкретні цілі (в т.ч. і залізо) да на конкретних місцях залишилися вже ну в дуууже обмежених кількостях. Надалі, смітники наше всьо! Так от у мене давно маячить таке питання: - Як аналоговий прилад справляється з роботою на жорсткому смітнику на точці ЧК-КР, на хатнищі хутора періоду імперії, хати лісника та, особливо, місцях масових гулянь і досить старих дворищ, які зникли в пізній СРСР? Як аналог справляється з приблизно 5-7 сигналами на проводку, половина з яких кольоровий шмурдяк? Дофіга копати приходиться? Котушки-снайперки є у вільному доступі?

mk1205 та Бек подобається це.
  16. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    574
    Адреса:
    Україна
    Скажу за той прилад, яким користуюсь особисто.
    Я викристовую болгарський прилад DeepTech VISTA X. Швидкісь розділення і відновлення - миттєва, у буквальному розумінні цього слова.
    Пінпойнтера там нема. Зовсім. Бо він там не потрібен. Принаймні з штаткою розміром 24×28 см, ніяких натяків на проблеми з центруванням захваченої цілі не буває. Не кажучи про менші котушки.
    Неділю назад я відзняв невеличке відео по темі "практичний екзамен для на засмітненому хатнищі зі снайперкою 5,7 дюйма"., якщо вам дійсно цікаво, то як закінчу монтаж (трішки роботи багато, ніяк гн знайду часу), то відправлю в ЛС посилання.
    Ще можу сказати, що автор тесту Nail Board Test пан Монте, якій перепробував чимало детекторів у останні роки вирішив скоротити арсенал до семи приладів. Тобто не купує новий, поки не здихається од одного з тих, що вже є, то зараз він з нетерпінням чекає Vista X, якій замовив відразу з трьома різними котушками.
    До речі, Монте у своїй колекції має не лише аналогові прилади, хоча звісно (враховуючи його роки) віддає перевагу саме їм.
    Ну це так, для роздумів.
    П.С. відносно кольорового шмурдяка, звісно можна відфільтрувати лише мідь та срібло, але якщо ви розраховуєте і на знахідки з інших металів, то звісно будете і шмурдячок копати. Хоча звук (протяжність, та чіткість) аналога такі дає чимало інформації, що до особливостей захваченої цілі і з кожним виходом, ви будете все більше розуміти його. Це дійсно цікаво.

Останнє редагування: 27 жов 2022
    Wiking730, cer, Бек та ще 1-му подобається це.
  17. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    574
    Адреса:
    Україна
    А поки що, можливо вам буде цікаво відео з котушкою-снайперкою, де я надумався виконати Monte's Nail Board Test у трьох вимірах:
    1. Класичний - розміщений НА ґрунті.
    2. Повітряний - НАД ґрунтом.
    3. Підземний - закопаний У ґрунт.
    Акцентую на те, що я його відзнімав зовсім не для якихось спроб доказати, що аналог то кул, чи навпаки. Мені самому було давно цікаво, як реально можуть відрізнятися результати.
    Гадаю, буде цікаво, скажу відверто, я знімав відео без усяких завчасних підготувпннь і результат мене дуже здивував.

П.С. шановні пани-модератори, прохання не надавати по попі за посилання :) це реально тематична штука і як же ще її показати?

Бек подобається це.
  18. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    тут усьо відносно , на одному місці ми з дружиною били снайперками пару років , а прийшов знайомий з рульом і там же дернув енколпіона , так шо якось так , а недавно дружина ТГС поміж ямок дернула кошель срібніх монет , 20 штук ...

Jeka3232 та Wiking730 подобається це.
  19. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.978
    Адреса:
    Знайома ситуація. Років 5 тому товариш примудрився смикнути наперсного хреста майже під листям :

FB_IMG_1525160756693.jpg
    А ми те місце витоптували не один рік. Та і окрім нас його прочесувала прорва копачів із самими різними приборами.
    Як така знахідка лишилась непоміченою - велика загадка.

Jeka3232 та cer подобається це.
  20. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    нічого дивного , ніхто просто не махнув над ним . продав Термінатора того шо купляв у Вас і покупець ним на беху накопав . а я взяв такого самого тільки вже з регулятором діскриму , на мусорі просто пєсня , зажимаю до 4 і він ще бачить золотого хрестика на 0,5 грамма .

vitalik 981 та Wiking730 подобається це.
  21. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    6.978
    Адреса:
    Терм гарна машина , і Генадій майстер чудовий. Скільки не було в мене його приборів завжди самі приємні спогади.
    Сподіваюсь після перемоги він нас ще порадує чудовими приборами.

ARME, Bono777 та cer подобається це.
  22. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    да , я Термом ядро на 20 кг. викопав майже на всю довжину великої лопати , ледь витягнув , а коли витягнув то зрозумів шо його ще тягнути до мопеда з 800 метрів потрібно :eek:

Wiking730 подобається це.
  23. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    3
    Повідомлення:
    634
    Адреса:
    Киев
    В таких місцях (якщо хочете копати не тільки мідь та срібло) про поняття VDI треба забути. Окрема Тема також є. Меньший діаметр датчика поліпшить ідентифікацію але не вирішить інших проблем

jokercop подобається це.
  24. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Панове, прошу не користуватися тією нагодою, що модератори на фронті і не можуть постійно відстежувати флуд. Дотримуйтеся гігієни спілкування.

Бек, ysabxe, cer та 4 іншим подобається це.
  25. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Слава УКРАЇНІ!
    А що трапилось ? Люди спілкуються.Хтось теоретично порівнює,інші на практиці провели випробування.

Аэродром, Jeka3232 та OkSamyt подобається це.