Аналог или цифра???

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Jeka3232, 13. Okt. 2022.

1. Jeka3232

Jeka3232 Gefreiter

Колись дивися багато відео з Латинської Америки про копачів, вони там буває з такими дровами ходять, що просто капець. Найдешевші китайські моделі, які до війни коштували по 1000-1500 грн

1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Багатофункціональна лопата Допоможе справитися з завданнями які звичайній лопаті не під силу. Наприк...
      350 грн.
    3. Паспорт на російській мові. Сторінки є всі. Стан по фото.
      100 грн.
    4. Продаю механизм для складывания блока управления металлоискателем Minelab Equinox 600/800. Для удобс...
      300 грн.
    5. (в наличии 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
  2. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Ніколи не було пожиттєвої. Була гарантія 25 років.

3. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Я все ж думаю що небуло попиту на Тесорики,вони були простенькі.... А як відомо попит породжує пропозицію. В моду пішли панти, маркетинг,реклама, цифри, дисплеї кольорові, вібро,ліхтарики,водонепроникність ...і з цим всім пошук став комфортнішим, зручнішим.. і виробників на ринку більше ніж потрібно

Vasco und Wiking730 gefällt das.
  4. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Засновник компанії Tesoro Electronics Джек Гиффорд і його дружина Мирна Гиффорд

tesoro-2010-metal-detector-information-22-cover.jpg.fcf47653458118743283f388268eb3d7.jpg

3613, Jeka3232 und OkSamyt gefällt das.
  5. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

А тепер задайде кожен собі питання, "Чого ви вибрали свій прилад з яким шукаєте,а не Тесоро. ?":rolleyes: Мабуть в цьому і криється розгадка, чого Тесоро більше не існує...

Vasco gefällt das.
  6. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Ви б поділились тут досвідом стосовно Вісти, бо інфи по ним вкрай мало. Думаю багатьом беде цікво :beer:

Mishka* gefällt das.
  7. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Я вибрав свій прилад, тому що Тесоро уже не існував. А у нормальному стані лише один за півроку підвернувся по ціні антикваріату (але я потім жалкував, що не взяв його).

3613, Mishka* und Wiking730 gefällt das.
  8. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Якби фірма не вмерла , то ходив би і надалі з тесоріками.

OkSamyt und Mishka* gefällt das.
  9. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

а чого ж тоді свого часу продали , і перейшли на інший?

Vasco gefällt das.
  10. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Причина як і в більшості копачів - захотілось спробувати чогось новенького :oops:

Mishka* gefällt das.
  11. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

А нове виявилося кращим? Я теж зараз буду пробувати працювати з аналоговим приладом, але цього що маю, (деус з блондою) не продаю поки.. з часом виберу одного, або як варіант один буде доповненням до іншого.. з аналоговим в воду ж не полізу...:beer:

Vasco gefällt das.
  12. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Тема існує, тому якщо, комусь щось і цікаво, то можуть там цікавитися.
    Коротко скажу, що виробник невеличкій "нішевий", вони швидко зорієнтувалися і після того, як Тесоро почив, "влаштувалися" у ций вузенькій на сьогоднішній час ніші і орієнтовані саме на ринки Америкі та Британії. Але намагаються всіляко задовольняти споживачів, велика лінійка котушок, навіть зробили котушку-концентрік для "гурманів". Ціни у них мама не горюй, але я таки на додаток до штатки циєю зимою докупив снайперку найменшу. І вона також дкже стабільна, як і штатка.

Zuletzt bearbeitet: 8. Nov. 2022
    Jeka3232, Mishka* und Wiking730 gefällt das.
  13. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Хіба що двотональністю і ціною )

Mishka* gefällt das.
  14. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Доречі Віста Х розроблена на базі Тесоро Тежон!

Wiking730 gefällt das.
  15. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

На рахунок Тежона, купував цей прилад двічі! Надійний як калаш, комфортний, та тихий пошук. Ходити тільки з навушниками, бо у Тежона є глибокі тихі сигнали, без "вух" можливі пропуски. Катушку одразу потрібно ставити, або Детеч13, або Марс Тайгер, з рідною малою глибина ніяка!!

Mishka* und Wiking730 gefällt das.
  16. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Детеч Вісту Х, також мав нагоду прикупити новим. Походити з ним не вдалося, зупинився на тестах і відразу відправив назад! По глибині, і розділенні, та роботі аналогічний до Маски4Про. Дуже не сподобався конструктив, широкий не регульований підлокотник, і взагалі за такі гроші, які він коштує могли б підійти до виготовлення краще! Ті ж самі "нервові" регулятори, та не стабільна робота, при збільшені чутливості!

Wiking730 gefällt das.
  17. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Зказати відверто, якщо спробував походити з аналоговим детектором, з яким реально комфортно працювати, повертатися до "блям-блям","блям-блям" щось не дуже є бажання!:) Тому для себе вирішив, якщо обирати прилад типу аналога, то це ГМП, або Тежон, ну і для лісу Джимакс 2!!:beer:

Zag1248, Jeka3232, Mishka* und 2 anderen gefällt das.
  18. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Не дивлячись на те, що, це можливо це, навіть, дало б певну рекламу, виробник яро заперечую це, як помилкове ствердження. Ось пару скрінів по цьому питанню (гугл-переклад).
    П.С. особисто не розбирав, та не ковиряв схемотехніку, але ідея Alt.Disc. це пеовинно Тесорівська штучка, тому іде таке порівняння. Але у Вісті Х воно, такі більш довершене, бо діскріміноване не вирізається, а озвучується іншим тоном. Ще й можна окремо гучність регулювати, що є дуже вдалим рішенням, особливо для смітників.

Mishka*, fedya_valki und Wiking730 gefällt das.
  19. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Я не боготворю цей прилад, ні у якому разі.
    Спочатку теж дуже грубим виготовлення здалося і на фоні нерозуміння приладу вцілому, я намагався його продати. Звісно що і зараз, його ергономіка не змінилася, але його переваги тепер для мене багато більші, ніж його недоліки. Я б хотів встроєний вольтметр, та іншу кнопку вмикання, в іншому місці. А ще аккумулятор хотілось би гарний і зручність його заряджання.
    Але є, те що є і поки що не розумію, на що б хотів поміняти. Мрію, додати йому у пару (ну і жінку залучати) можливо АТ Мах, для "водяних" локацій і різноманіття. Але збувати не маю й думки.

Zuletzt bearbeitet: 8. Nov. 2022
    Mishka* und jokercop gefällt das.
  20. У Вайтс Классик схемотехнiка каналiв повнiсть повторюе схемотехнiку Тесоро Ельдорадо(якщо не помиляюсь), навiть номинали радиоелементiв повнiстю спiвпадають. Хто у кого с3,14див схему - загадка для iсторикiв приладобудування. Виробник не яро заперечував би, а виклав свою схему й показав чим ти чi iншi вузли вiдрiзнаються вiд Тежона. Рано чи пiзно хтось змалюе схему с плати, зробить реверс-инжинiринг та викладе схему на загальний огляд, не врятуе навiть затирання маркировки деталей наждачним папером

Mishka* und OkSamyt gefällt das.
  21. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Мене, чесно кажучі, практично не турбує це питання. Я лише транслював сказане "електроніком" DeepTech. А хто там правий, чи лівий, то не настільки важливо (особисто для мене). :)

Mishka* und jokercop gefällt das.
  22. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Кого цікавить Тежон,звертайтесь в приват.Знайомий камрад вирішив продати.Дам номер телефона.

23. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

По ходу цифрові детектори все ж таки витісняють ринок аналогів!На даний момент прикупити новий ГМП, або Тежон стає проблемою.Буває проскакують б/у, але стан не супер.

Wiking730 gefällt das.
  24. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    Хто вам сказав що ГМП і Тежон аналоги)

25. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Крутилки є - значить аналог. :D

SEREGA87, Jeka3232 und jokercop gefällt das.