Аналог или цифра???

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Jeka3232, 13. Okt. 2022.

1. Zag1248

Zag1248 Gefreiter

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Дякую за пораду. Обов'язково ще спробую аналог. З цифрою мені комфортніше, але душа бажає нових вражень))

Mishka* gefällt das.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Наушники до любих металоіскателів. Пару раз пробував у дома на працю, нові. Наложкой не відправляю.
      2450 грн.
    3. Новое. Тільки провірявся. На копі не був.
      2950 грн.
    4. Металева коробочка для дрібниць · Матеріал: метал · Розмір (зовнішній): 98х63х22 мм
      115 грн.
    5. Чехол для пина. Состояние хорошее. Пригоден для дальнейшего использования. Смотрите фото.
      105 грн.
  2. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Блістул для мене не цікавий,а контролєрних маю аж вісім штук :D,Тежон девятий.Вони в поле неходять,на тестовій площадці їх мандри по свіжому повітрю закінчуються. 0,07 гр Маска в грунті чує 5-6 см,з запасом пару см,датчик від землі.

Images:

clear.png
    fedya_valki gefällt das.
  3. I усi дують Блiстула?:eek: Нi,якби Блiстул дув усих - ти його зiбрав би й шукав тiльки з ним!:smile_12:Чи не так?:beer:

4. solovey_2005

Ти його бачив,тримав в руках?:D Я не профі,мені достатньо того що маю.Мідяк глибокий!за день,не цікавить.Колись три кіло в місяць назбирував.:D Зайшов у ліс і кишеня мідяків є.

cer gefällt das.
  5. Вiзмiть у когось з знайомих Маску або ТГСЛ та спробуйте, результат Вас дуже зацiкавить!:smile_12:
    Що там в тебе за лiса такi? Опришки скарби ховали, чи губили?:D В тебе я бачу мiсцезнаходження дуже правильне - на полях виключно золото ЧК, а у лiсах - мiдяки килограммами!:D Треба до тебе у гостi напроситися!:smile_12::beer:

бол, Zag1248 und OkSamyt gefällt das.
  6. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Треба його геолокувати! ;)
    У мене теж, як і у ваших краях - білон і то вже щастя. Єдину втіху докупив узимку - снайперку, та із-за кацапів тепер за сезон тричі висунувся, але такі випробував на хатнищі і можна шукати там в такому тандемі (аналог+снайпер), не скучно точно буде.
    Думаю, що і у вас там розвалюх з засміченими дворами по селам хватає, наш брат-камрад, ще не дуже їх повичищав.

7. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Доречі згадали за Тежон, теж не поганий приборчик, дрібноту чує, і стабільний. А з великою катушкою і глибина не погана.

8. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Так і іноді ме лькають у не задрюканому стані, але не часто. Я, коли вирішив аналогом розжитися, то саме Теджона чатував, але за три місяці лише один гарненькій продавався, ще й Тесорівською ДД котушкою, з Америки, але тоді не потягнув його по грошам, хоча і намагався торгуватися. Хотіли чимало

jokercop gefällt das.
  9. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

І як Гаус після Деуса?

10. Мабуть вiн того коштуе, тим паче:
    це вже не тiльки прилад для пошуку, а й АНТИКВАРiАТ!!!! Бо фiрми TESORO бiльш не iснуе....

Mishka* und OkSamyt gefällt das.
  11. AlexOm

AlexOm Obergefreiter

Особистий досвід
    Тесоро Тежон - мега стабильній, можна косити стерню, траву та дрібні кущі в лісі, бачить глибоко з катушкою Нел торнадо, зі штаткою не такий глибокий але відмінно для пляжів. Для лісу - найкраще з того що пробував, іноді час від часу провіряв на лопату бо не зрозуміло чи то прибор вимкнений чи то під катушкою пусто ))) Дуже сумую за ним.
    РедГолд від Редрама з різними катушками (ДД280 та ДД200) - чудовий на смітниках і в полі. Приніс найбільшу кулькість знахідок.
    Зараз ГолдСикер б/у прилад і котушка від Лєонидовіча (кажуть)- не зміг з ним потоваришувати, схожий на Редголд (трохи меньш шумний) але все одно інший, поки що не пристосувався, знахідки є, але постіно відчуття що щось роблю не так. Великий плюс - інтегрований FM для безпровідних навушників.
    З "чистої" цифри була терка705 - продав, забув і не жалкую, і Крот-про від майстра з Вінниці. Крот - гарний і стабільний, ходив спокійно навіть під лінією 330КВ але з особливостями на любителя типу розбаланс катушки від 30 до 500+ в залежності від погоди.

Треба спробувати і цифру і аналог і тоді вже вирішувати що краще саме для Вас. Товариш з деусом спробував Редголд, скривився і потім з мене жартував поки я по його слідах не викопав полушкуВРП...
    Якщо коп - це хобі то треба отримувати задоволення з улюбленним прибором, якщо більш ніж хобі - тоді треба найефективніший який можете дозволити на свій бюджет

Zag1248, Mishka*, OkSamyt und 5 anderen gefällt das.
  12. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    А ось таке чудо хтось бачив? ;) Тесоріки для британського ринку. Цікаво чимось відрізняються від штатівських окрім дизайну?
    Записати.PNG laser.htmtriface3.jpg 2016-05-02-18.49.11.jpg

Zuletzt bearbeitet: 5. Nov. 2022
    Topaz81 gefällt das.
  13. Genya

Genya Leutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    5
    Так ваш прилад і без метала оре цвітним. Для чого такі тести робити, це неробоче.

GARRETT 250 gefällt das.
  14. solovey_2005

Це тобі так кажетьсЯ:D

15. neoPartizanUA

neoPartizanUA Stabsgefreiter

Таке враження,що вже глобока зима і на полях робити нічого. Тема заюзана по "самі нікуди", але всі копачі тут товпляться. Питання- а шо ніхто в поля не ходить? Тут всі сидять?

Mishka* gefällt das.
  16. solovey_2005

20221105_184104.jpg Я нинче знов рижика смикнув,аж 07 гр.Дєнар в лімонці кисне.

Mishka* und Jeka3232 gefällt das.
  17. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Просто після 24лютого, багато чого змінилося.. я особисто був на пошуку всього декілька разів, і то недовго.. а комусь війна не дозволяє, небезпечно ходити,як от в Харківській області...тому і сидять тут..

Bono777, Jeka3232 und Wiking730 gefällt das.
  18. Mishka*

Mishka* Stabsfeldwebel

Вітаю!!!! Але не все так просто. У вашого прилада що фольга, що мідь звучить однаково. І Ви копаєте все. А багато копачів,у яких прилад розрізняє по звуку,просто на мусорці не копають фольгу. Кажете Деус це панти? Показати як Деус на 29кГц чи на 14 смикає з грунту фольгу? Золото? А може його нема,тому я і не знайшов. А на рахунок денарія, то ось.поки не в лимонці,але .. Одним словом цифра теж рулить. І ходжу в тихих налаштуваннях,без фанатизму..

Images:

IMG_20221105_185758.jpg
  19. solovey_2005

Там де я копаю фольга як така відсутня :D.Бронза,срібло ,риже і металолом різних періодів.:D І не будеш копати люмінь і фольгу,підеш з поля налєгке!На три грамма рижого,я накопав 300 грамм!Черняхівського шмурдяка,бронза срібло.Такий дєнар пікнув на слідах напарника,півтора фіскарика ,був в землі.

Images:

20221105_193337.jpg
    Zuletzt bearbeitet: 5. Nov. 2022
  20. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Золоту сережку від фольги теж відрізняєте як і від міді? Не копати алюміній = пропускати золото, на любому мд.

OkSamyt, neoPartizanUA, PAV81 und 2 anderen gefällt das.
  21. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Два тони , цим все сказано. Є звісно відтінки , але без постійної практики і без навушників вони непомітні.
    Під фольгу доволі часто маскуються цікаві знахідки ;)
    З аналогом копати доводиться однозначно більше , це правда.

cer, Cladotrix und solovey_2005 gefällt das.
  22. Cladotrix

Півтора фіскарика, це під 40см мінімум якщо брати лише лезо, якщо з держаком по ручку то ше більше:D

jokercop und vitalik 981 gefällt das.
  23. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Хай йому риба і озеро довбати яму на повну довжину фіскаря. Не хочу я і тих динарів з такої глибини :D

бол gefällt das.
  24. Cladotrix

cer und Wiking730 gefällt das.
  25. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Те саме було , коли ходив з тесоріками )) Практика і досвід.

cer, Cladotrix und jokercop gefällt das.