Сьогодні не стало нашого друга, ветерана реконструкції Олексія Остерлі, загинув о 5 ранку десь на запорізькому напрямку. Залишилися двоє дітей… Проклята війна UPD. 20.03.2026 Допомога дружині та дітям - 4149 4999 9879 7110 ПриватБанк, Пономаренко Олена. UPD2. Похорон Олексія у суботу, 21.03.26, Південне кладовище. Попередньо час 14:00, але Олексія везуть з Запоріж'я, тож залежить від дорожніх обставин.
Слов нет.....осенью прошлого года общались последний раз......душу рвёт....сколько уже наших камрадов погибло...п..ц.....жалко.....всегда помним...
Гей, плине кача по Тисині Плине кача по Тисині Мамко ж моя, не лай мені Мамко ж моя, не лай мені....................... Царство небесне Герою............
...........................................................................................................................................
Місяця два тому спілкувалися. Розповідав мені як після війни знову займеться реконструкцією. Як виявилося останній раз. Спочивай з миром друже, легких тобі хмаринок. Честь!