Вітаю, камради! В викрутці здохли акумулятори. Були 4 шт ось таких: Чи можна їх замінити на 4 ось таких? Або які краще взяти? Викрутка не дуже дорога. Тому важлива ціна- якість. І ще одне. По можливості, не пояснюйте глибоку теорію. В школі я вчився не дуже добре, тому глибоких знань не маю і навряд чи подужаю теоретичну різницю між анодом з металевого кадмію і водневого металогідриду. Дякую усім не байдужим!
У металгідридних порівняно з тими кадмієвими що були в викрутці менший струм віддачі, не відомо чи зможе крутити. По всім іншим параметрам вони кращі. Ну і китай буває різним,хз що за назва акумів, візьміть краще GP , вони нормальні.
Не знаю точно, но в шуроповертах на литевых аккумах- стоят аккумуляторы 18650 высокого тока разряда, обычные 18650 там не канают. может и здесь такие должны стоять ???
для них другое зарядное должно быть,разный тип зарядки.Ищите аналогичные,я бы отвертку поменял,заранее узнав,что там живет и где потом,через пару лет взять.
там свой ток зарядки,любое не подходит.Можно найти в гугле разницу кадмиевых и прочих батарей.И правила их эксплуатации.Например полную разрядку и пр.
Я менял пару раз, один год уже работает второй подарил, тоже вроде работает. На штатной зарядке. Они полного разряда не очень при хранении любят а так вполне замена. То что на фото не встречал. Если инструмент активно используется лучше взять более известные.