AKDAŞ SA-9 владельцам. Опыт использования.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем kosss76, 10 лип 2024.

1. Dol

Dol Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    226
    Адреса:
    Odessa
    трилаг адаптер идет под фаст атач глушак, и лучше бы был на афт переходник под него чем бестолковый полуинтеграл

Ґатс Гайстер ✙➔ та akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 45 шт.)
      Латунна гільза 9×18(Макаров).Виробники:"Мesko",S&B,"Maxx Tech","Форт&qu...
      140 грн.
    2. (в наявності 7 шт.)
      Гільза Латунна,з капсюлем.Зроблена з гільзи 5,56х45. Розміри витримані. Працездатність перевірена.
      160 грн.
    3. Куля 7,62х54 Мосiн б/у Б-32 бронебiйно-запалювальна. Кiлькiсть - 83 шт. Нестрiлянi кулi, частина кул...
      1200 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      У нашій колекції з’явилися нові коробки ( limited red ) на 37 набоїв (12+12+12+1). Ці коробки стан...
      340 грн.
    5. Вага нова
      190 грн.
  3. СкіФ_skif

СкіФ_skif Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Україна
    Дякую спрацювало.

4. karlos3113

karlos3113 Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Адреса:
    Kiev
    Нема за що..

5. Gennadii AFT

Gennadii AFT Schütze

Повідомлення:
    11
    По-перше не згоден, що напів-інтегрована частина безглузда - вчора відстріляли 300 патронів, і жодного разу не було ніяких проблем з доторканням до радіатора, він розігрівається десь на рівні цівки. Без цього радіатора з відкритим дулом - ну його нафіг, у мене лівий вказівний палець місяць загоювався через те, що я схопився за гарячий ствол Брена через коротку цівку, "арочна хвороба"..))

По-друге, Tri‑Lug технічно складна система у виготовленні, потрібна нержа, вимагає точної механічної обробки, строгих допусків, ретельного складання основних частин та ущільнюючих кілець... У Штатах, при їх обсягах виробництва, вартість тільки адаптера без глушника десь $150+/-. Скільки таких систем куплять в Україні при загальній кількості Акдашів в кілька сотен? Два-три десятка за півроку? На жаль, це поки що не дуже цікаво як для вкладання ресурсів в проектування та виробництво..((

akms1974 подобається це.
  6. karlos3113

karlos3113 Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Адреса:
    Kiev
    Так 9мм так не греется как 5,56.. На 9мм полуинтегрированый глушитель уместен ради уменьшения размеров оружия ну и внешнего вида.. Для ствола 223/5,56 полуинтегьал это зло..

akms1974 подобається це.
  7. Dol

Dol Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    226
    Адреса:
    Odessa
    ув Gennadii AFT вы правы, с технической точки зрения согласен на 100%, но с точки зрения нашего "законодательства" зачем мне полуинтеграл, когда я поставил полноразмерный АФТ, и потом еще докупал камеру, что б вписаться в параметры необходимой длинны.
    по трилагу вот на тот самый адаптер за 150 сижу и уже пол года смотрю и думаю как бы его купить и главное потом поставить в глушак. по ограниченности одними акдашами не сгласен, в штатах можно взять в комплекте адаптер на ствол с этим самым трилагом под почти любую резьбу и ставить на что угодно эту систему быстросьема
    Untitled.jpg

akms1974 подобається це.
  8. Gennadii AFT

Gennadii AFT Schütze

Повідомлення:
    11
    Хм... Дуже не хотів би доторкнутися пальцями до голого ствола на Акдаші під час активних справ після двох-трьох магазинів..))

А з приводу "...Для ствола 223/5,56 полуинтегьал это зло..." - навпаки, вже більше місяця іде тестування на арках кілька активних стрільців - дуже класно, і вигляд добрий, і класно працює на наших стандартних глушниках..)) Незабаром буде у продажу, як з різьбою нас ствол, так і з різьбою на нашу полум'ягасники/дгк.

akms1974 подобається це.
  9. Gennadii AFT

Gennadii AFT Schütze

Повідомлення:
    11
    Адаптер - це тільки пів справи, там ще глушник оптимальний потрібен з діаметром та різьбою на цей адаптер, та ще із великими отворами у сепараторах. На 9мм брати фулл-авто - важкий, з нержи - зовсім не потрібно в наших реаліях з одиночкою. А ще півкілограма на кінці ствола Акдаша - теж дуже не розумна річ... І ще це не відміняє кусок голого ствола поруч з короткою цівкою...

А по більш потужним калібрам - в англомовних інтернетах пишуть, що ця система вже не працює добре на 5.56, і тим більше на 308.. Воно рухається, що змінює точку прицілювання та дає непрогнозовані групи.

"Варто чітко розуміти, в яких сценаріях tri-lug адаптери справді корисні — і коли є сенс вибрати інші способи кріплення.
    Якщо вам важлива швидкість і мінімальний downtime при зміні пристроїв (глушник, компенсатор, заглушки), tri-lug - відмінний вибір.
    Але якщо вам потрібне максимальне попадання і точність, або ви працюєте з гвинтівковими калібрами - подумайте над традиційним різьбленням або іншими кріпленнями"

Останнє редагування: 29 лип 2025 у 00:34
    Чехус подобається це.
  10. karlos3113

karlos3113 Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Адреса:
    Kiev
    На оружие типа АР систем под патрон 223/5.56 полуинтегрированый глушитель значительно снижает ресурс ствола.. и не только.. в следствии его перегрева..

11. Gennadii AFT

Gennadii AFT Schütze

Повідомлення:
    11
    З якого такого бісу?..)) Ця напів інтегрована частина не торкається ствола, як цівка.

12. karlos3113

karlos3113 Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Адреса:
    Kiev
    не готов рассказывать как это работает.. Думаю если более глубоко изучить тему то станет понятно..

13. Gennadii AFT

Gennadii AFT Schütze

Повідомлення:
    11
    Тобто якісь вайби по типу, ну.. із голови перше - "ефекта сауни" на частині ствола без прорізів зовнішньої частини накладки?..)) Як на мене, це вже задротство..))
    Але якщо є якась таємна інформація, буду дуже вдячний, якщо напишете мені десь персонально для вивчання...

akms1974 подобається це.
  14. karlos3113

karlos3113 Gefreiter

Повідомлення:
    33
    Адреса:
    Kiev
    Я уже писал что не готов заниматься поиском информации.. Кто хочет сам все найдет.. Интернет не имеет границ. Гугл знает все.. Ну вот как пример два ствола выполнили одинаковую работу, например отстрел (гипотетически 10 патронов) Нагрелись одинаково.. В процессе стрельбы отдавали в окружающую среду тепло одинаково.. И по прошествии времени Х остыли одинаково... Теперь один из стволов одели в термо рубашку (не говоря уже о ерунде висящий на стволе, которая сама греется зачастую сильнее ствола и не только мешает стволу отдавать тепло в окружающую среду, но еще и дополнительно его разогревая.. что произойдет? С таким использованием вы попрощаетесь с нарезками ствола значительно быстрее.. А как показывают исследования и эксперименты то быстрее на 40-50 процентов.. Ну чтоб совсем просто было когда горячую водопроводную трубу одевают в теплоэкран то она остывает значительно дольше.. Дальше обмениваться мнениями не готов.. Каждый сам себе выбирает что ставить..

Останнє редагування: 29 лип 2025 у 01:26
    akms1974 та Gennadii AFT подобається це.
  15. Gennadii AFT

Gennadii AFT Schütze

Повідомлення:
    11
    Ой, та мені при такому підході повна дупа, чесно кажучи..(( Я відстрілюю десь в середньому 150-200 патронів за тренування, та ще... Ну якби так сказати чесно... Того... Не завжди чищу карабін після стрільби, буває так і лежить кілька днів до наступного разу..... А ще кілька разів бувало, що після стрільби з глушником 2 рази не чистив... Що там трапиться всередині ствола з нарізкою - тільки Святий Бороскоп знає....

akms1974 подобається це.