тоді постає іще одне питання. яка фракція ліпше підходить для цієї благородної справи? тобто рідка, напіврідка чи звичайна.
Это же надо, в Латвии такую ЕЛДУ отрастил, как горлышко у банки!!! Наверное шпротов объелся? Или пчелы накусали??? Кстати, горлышко какой банки? Майонезной (200 г)? Или от йода (15 мл)??? А то народ и вправду подумает, что от трехлитровой! Эдикс, помажь елду и мосх зеленкой - и спи спокойно...
це не політика, хоча зараз усе політика, це науковий дослід в якому треба прорахувати всі варіянти розвитку та обрати найкращий.
Пошлое уже не опошлишь... Заодно сделал доброе дело - разъяснил излишне доверчивым хлопцам, шо гандон служит не для натягивания на банки и даже не для хранения сала, а для другого дела...
А я сьогодні втерпів і не нагнув ібуків сусідській невістці , яка припаркувалась так , що придавила мені ворота і я не можу тепер ії відкрити без болгарки . А ввечері зроблю ще одну добру справу - наллю добру чарчину сусідові та запросю його ремонтувати мені ворота .
Вломились , как медведь на бал.... Тему то хоть читали ?? Тогда к чему такие вопросы ????? Мы тут доброе дело планируем из подручных материвалов , а вы со своими нравоучениями только технику противопожарной безопасности нарушаете ....
а от тут я буду сперечатись!!!! бо нацюцюрник є дуже уневірсальна річ, і його використання не обмежується тільки щоб натягувати на прутня. приклади наводити не буду бо то є флуд а флуд тут карається, вам як модератору це більш відомо ніж нам, простим користувачам.
Знамо - молодєц ! А тільки Ви тепер йому на очі більше не попадіцця , бо він і досі їде в інший бік !
це дуже добра справа і на тім світі вона вам врахується. але поки що ви на цім, і залишайтесь тут подовше, то пропоную вам зробити іще одну добру справу. або покличте хлопців щоб вони допомогли перетягнути ту автівку та поставити між двох дерев, щоб одне спереду а інше ззаду і вирулити ніяк не можливо , або якщо є можливість обмотайте колеса ланцюгом та закрийте на замок.
А ще й навпаки - може повернутись суцільним банкрутством , бо тепер благодєтєля будуть чекати податкова , пужарка , міліція , всілякі "авганці" , "прекордонники" , "псевдочурнобольці" та інші пристосуванці-дармоїди , котрим дай палець - вони й трусів не залишать ... А шкода - так все добре починалося ...
ні. я вказав вірний шлях. кажу ж людина не тутешня, на дворі глупа ніч, а він на газєлькє. хіба то автівка?! якщо заплутає то до ранку не виживе, це не ті шофера що колись були, зараз вони тільки кермувати і вміють та і то не всі.
Великолепно коллега ! Я тоже склонялся к переходному колену , но позвольте внести коррекцию , я бы рекомендовал к использованию не то что вы обвели синим , а то что находится чуть левее под индексом " воронка выпускная D125/100". Обратите внимание , переходник более универсален и снабжён скребком-граблями , что несомненно внесёт элемент стерильности
отож! узяли б та і сходили до аптеки. на вас не подумають що ви бешкет вчинити хочете. зробили б відеоінструкцію та польові іспити. а тма і йогомосць Лікантропа запросили б у гості. щоб у двох з вікна бомбу, вибачте, бімбу кидати. а він за це вам шпротів би привіз. справжніх а не виробницьтва каракалпацкої швєйної фабрики. або контробандних цукерок рошен з справжньої чоколати.
Да , можете остаться , наша задача вовсе не вас изгнать ... Только научную деятельность не саботируйте... Пожалуйста... У меня насморк или в воздухе действительно запахло Нобелевской премией ????
Жена куда-то звонит, а как по другому, проснулся с бодуна ржал перед компом, искал презервативы и старую мясорубку и в итоги забрал у ребёнка планшет (потому-что фотик не нашёл)
То я вже думав над тим щоб виважити їй передні кульоса так , щоб тільки-тільки снігу торкались - а їхати не могла , хай та краля вранці спробує поїхати до свого салону . Ввечері так і зроблю , дам хлопакам на конхфєти і хай на цеглинки "задомкратять" , налаштую камеру на те місце , а завтра зроблю добру справу для всих поважних форумчан - викладу то всьо тут в темі у вигляді відеоролика . Ото буде добра справа ( хай навіть і не зачтьотся ) - але буде "ржунємагу".