Ну то що, Вінтере? Або матациклєтку у користь форуму? Бачите: не для себе, все заради Райберту! А це іще одна добра справа на сьогодні, ага) Казав же, що ніхто не переплюне! А яка комбінація! Солодша, ніж сало від пана Консерватора)))
ага...дзуськи вам..обдераэте мене як липку..а совісті то ніц.. казав давайте будем модером-- ага..все собі..от куркулі.
Доброго ранку панство, а також москалю що проснувся на нашій стороні(хай йому гикнеться).Ось зроблю сьогодні добру справу напишу путіну листа. мо і йому гикнеться.
та ні то дуже все просто, потрібно все дипломатично вирішувати, звідки взялося те московське панство ??? Потрібно вернути наші історичні землі а путіну відати що було там десь високо в горах, но не в нашому районі.
Зробіть добре діло - допоможіть Національному флоту, їм зараз зовсім не солодко і не до жартів: http://reibert.info/threads/До-уваги-громадян-України.467652/#post-4950041 В темі є телефон реального офіцера ВМСУ, родом за Галичини до речі, задавайте йому питання, якщо такі є! Слава Україні!
Вчора добру справу зробить хотів, дружина поговорить про наше майбутнье хотіла. Я цілих час розпинався, розказував про лазери, телепортацію, силові поля .На 2 годині, вияснилось що Я незрозумів питання
Товариш зараз доварює картопельку, я почистив двох оселедців, ну і що треба приготували на холоді))) Будемо робити добру страву справу!