Та, тутачки! Вже повернувся від товариша, наробивши із ним добрих справ! Так і було! Що, вам теж кулемета треба?
йому не треба. йому бан треба бо жаліється що через форум ніде не встигає а от коли у бані був то все встигав та іще і вільного часу було повно.
Гм, та ні.. ))) Я розумієте я людина амбіціозна.. то бачу ви теж хочете сала попоїсти.. та часу вас нема - все райберт та райберт... а я вам ось що пропуную.. На біса вам отой напряг? Та беріть мене в напарники, та будемо разом модерувати, га? Я вже навіть собі придумав апокаліпсіс": Vinter_787 поміщник Cybermaster а в кінці - Смерть оккупантам троллям! Як вам? Бо прийду до вас з перевіркою?! Єй, Богу прийду..
ото з'їхали, та дали акцент на мої лиш останні слова..га? Жметеся? Боїтеся щоб я вас не підсидів? То я напарником буду.. Прийміть мене? Га? Я добрий пан.. Я хочу в Чорному з вами бешкетувати?
Ото зараз кожен, хто пропонував хабар - буде забанений за спробу дати хабаря модератору. Але забанений буде не раніш, ніж модератор отримає хабар!!!
того дивітся в особисту.. Там ніхто не роздуплится скільки я дав хабару.. або зробимо аукціон.. мені відсоток за розпечування лоту..
мдя, всі думають як модератор то клас, сиди бани . робіть добру справу, лягайте спасть, завтра прокинетесь в новій державі.
ось бачте--не даєте ви гідному жодгого шансу..а совість то не муче? а що робити - маю натхнення до перевірок..) Ги..
Розмова камрадів Вінтера та Кібермастера: До речі, теж дуже весела тема. Зробіть добру справу, відновіть її та добавте у список "нетленок". Щоб ніхто не дописував, можна закрити.