Пользовался лет пять Сорексом. Но катушка была заказана у Юры 22кГц . Только ею и ходил. Но Сорекск разработан 2003г и уже немного устарел (( он как Нокиа 3310 . Год назад пришлось его продать и взять деуса с белой катушкой и наушниками. Разница ощутимая этих приборов. Цепкость белой катушки на высоте.
Вы сравнили два разных прибора . Эквинокс 800 работает на мультичастоте. Деус 1 моно частотный , но с возможностью выбора частот. Еще зависит какая катушка к деусу . Но эти все приборы более свежие. АКА был хорош больше по войне копать
Ну если по старине, то однозначно деус или еквик. Там играться с частотами можно, плюс еквик мультичастотный. По войне - сорекс про имхо удобнее за счет рв канала. Взял себе мультичастотник на старину, а по войне сорекс про оставил. Мож канеша дело привычки, но по крупному металлу сорекс лучше работает
Про давність розробки приладу безумовно погоджуюся, але з роком випуску Ви, певно, помиляєтеся. Перші Сорекси 7280 були розроблені і випущені в кінці 2009 - на початку 2010 років як альтернативу і суперника австралійському багаточастотному Minelab X-terra 705, який з'явився у квітні 2009. Непогана альтернатива, вважаю. А ми взагалі то розмовляємо за пізнішу модель Сорекс ПРО, яку запустили в маси тільки у 2012 році. В силу основних робіт по своєму флагману Сігнум 7272 MFT, інженери і програмісти з АКА не стали вдосконалювати Сорекс і випускати нові прошивки, щоб не створювати конкуренції головній моделі фірми. Мабуть, побачили достатній потенціал можливостей приладу за меншою ринковою ціною і відсутність можливості захисту авторських прав цих доопрацювань, адже вмілі користувачі самі почали процес вдосконалення (не програмно).
Потенціал сорекс про має до цього часу? Недавно наткнувся що наші інтузіасти придумали нову лінійку приборів SDR Detector,бачив пару відео в ютубі,,аналог фортун і квазарів
Вже вище написали, підзастарів трохи. Для конкретних завдань люди використовують, або ті, хто до нього звик. З авторськими доопрацюваннями, набором різних датчиків та бездротовими навушниками можна ходить, але це максимум, чого можна досягти на теперішній час.
Очередное «аналоговНЕТ» что-то такого похожего Golden Mask 6 уже выпускал . Если вы надумали брать этот прибор , то берите вас никто не осудит.
Пробував аферісти заєб....,підтвердіть покупку і тд,жодного дзвінка ,ставив 15 зменшив до 10 тис жодного звінка
Може є в кого снайперка на сорекс про? Чи юзав хто? Як вам сорекс з снайперкою? Думаю купити собі але по магазинах ніде немає , нові не роблять вже...
харашо ведет он себя,на домовых после больших катушек малый диаметр,меньше мусора попадает,монета на ребре не пропустите,шурф норм тоже ,14кГц , "леп" почти рядом , другие детекторы, оч!редкие сработки ,на 5кил. там ппц. был.Это из личного опыта,ванквиш там сразу ложится,наверно чуйку в" -"но психуют на это дело очень.
Маю в своєму арсеналі старенький датчик від АКА 6х9 на 14 кГц. Купляв колись на аукціоні "фіолетового". Чогось дуже любить срібло, але літом у спеку глючить, бо вже мабуть немає тої температурної стабільності. Сорекс зі снайперкою дійсно добре себе почуває на смітниках і домовищах, також у чагарниках легше ним працювати. Прилад з такою котушкою можна сильніше накрутити в налаштуваннях потужності, бо через меншу площу датчика, маємо менший вплив грунту. Коли перші рази виходив зі снайперкою, то відчуття було роботи хірурга зі скальпелем)
Юра робив достойні уваги маленькі датчики. Дивлюся в Інтернеті, то наче є в продажу снайперки з різними частотами (навіть, двох частотні) від Марс і у Козарика тут на форумі пишеться, що є різні снайперки від Нел.
Вчора був на копі я з ака сорекс ,друг еквинокс 800, він білон і 2 коп наші ,значок ,я 1813року 2 копійки і позніх советів штук 10 і брожку,щось я передув продавати свій Ака,подивився на еквінокс штанка котушка норм ,блок як телефон сенсорний ,усе нежне ,щось мені мій ака здається набагато комфортніший і надійніший
знайшли ми якось поле розпахані побрякушкі бронзового віку. там кусок там ціла накладка і так штук 50-80 різного по одній культурі в квадраті 30 на 30 метрів. а епіцентра знайти неможем. в нас два єтрака. на наступний раз я беру людину з кондором. старим задрипаним кондором. і він знаходить епіцентр без проблем.