AKA Intronik STF

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by Джони, Nov 23, 2020.

1. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Рентген AKA Intronik STF . Что внутри.

Wolfgrey likes this.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Сумка - кобура для пінпоінтера з кріпленням на ногу – чудове рішення для камрадів, що захоплюються м...
      420 грн.
    3. (в наличии 10 шт.)
      Алюминиевая заглушка для приборов Nokta Makro kruzer / Nokta Makro Multi kruzer / Nokta anfibio / mi...
      55 грн.
    4. Металева коробочка для дрібниць · Матеріал: метал · Розмір (зовнішній): 98х63х22 мм
      115 грн.
    5. Новый лоток для промывки золота D38см…
      448 грн.
  2. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
  3. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Тримайте невеликий тест, на меті було спробувати в порівнянні, просто із цікавості. Як на мене, "чуда" не сталося в лісовому чорноземі. Був час з ним походити в різних локаціях. Прилад не для тих, хто хоче просто включити і шукати, треба розуміти досконально що відбувається і як це працює. Має вагу таку собі немалу вцілому, носити довго не зручно зовсім. Чи є сенс переплачувати більш ніж 1000$, вирішує кожен сам. Як на мене, нема сенсу. Працює нормально, можливо комусь довподоби, ще б пак, такі гроші дати за нього.
    Звісно, що різні котушки, звісно що різні частоти, Сигнуму треба було трохи КТ відкрити і отримали б подібний результат навіть з стандартним датчиком 10" -7 КГц.

Last edited: Nov 12, 2022
    флегМАТ and Alexej500 like this.
  4. Alexej500

Alexej500 Obergefreiter

Думаю вы правильно написали! Поддержу! Ещё бы знать как КТ открыть и что от этого можно получить!?