AKA Intronik STF

Тема в разделе "Техніка для пошуку", создана пользователем Джони, 23 ноя 2020.

1. Travesil

Travesil Stabsfeldwebel

Рентген AKA Intronik STF . Что внутри.

Wolfgrey нравится это.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Новый оригинальный болт. Пересыл на покупателе Новой почтой
      250 грн.
    3. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      3600 грн.
    5. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      8500 грн.
  3. ysabxe

ysabxe Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    6
  4. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Тримайте невеликий тест, на меті було спробувати в порівнянні, просто із цікавості. Як на мене, "чуда" не сталося в лісовому чорноземі. Був час з ним походити в різних локаціях. Прилад не для тих, хто хоче просто включити і шукати, треба розуміти досконально що відбувається і як це працює. Має вагу таку собі немалу вцілому, носити довго не зручно зовсім. Чи є сенс переплачувати більш ніж 1000$, вирішує кожен сам. Як на мене, нема сенсу. Працює нормально, можливо комусь довподоби, ще б пак, такі гроші дати за нього.
    Звісно, що різні котушки, звісно що різні частоти, Сигнуму треба було трохи КТ відкрити і отримали б подібний результат навіть з стандартним датчиком 10" -7 КГц.

Последнее редактирование: 12 ноя 2022
    флегМАТ и Alexej500 нравится это.
  5. Alexej500

Alexej500 Obergefreiter

Думаю вы правильно написали! Поддержу! Ещё бы знать как КТ открыть и что от этого можно получить!?