пластиковые затяжки! и батарейка в спине а вообще я как представил что лет через надцать меня(нас) будут реконструировать... тьху тьху тьху
Думал, пока натуральные не подвернулись, взять, задёшево, игрушечные. В чём-то ошибка? Спойлер: Раз пошла такая пьянка... Спрашивал в темах реального оружия - все молчат. Для творчества нужна отакая деталюшка от Magpul Masada/ACR Bushmaster-Remington (арендовать для промеров), или чертежи/3D модель... ACR Lock Ring, Номер по каталогу РЕАЛЬНОЙ детали F1000169 И, сразу, поскольку я в страйкболле - полный ноль: насколько подобная деталь от привода может отличаться от настоящей?
Для дуже багатих Стосовно теми - колись за свій IDZ weste ll віддав 500€ , і це була тільки "разгрузка" , про решту снаряги , тюн "гехи" та інші "ніштяки" - помовчу ( бо раптом жінка натрапить на це повідомлення) , а у 2015 геху + підствол ( та ще багато чого )- якась потвора поцупила
Оооо! Вспомнил А одеть всю команду хотя-бі на еонец 80-х, начало 90-х по бундесу Можем тут фотками померяться... Мі моделировали 391-й панцергренбат. Команда Бульдоги - может вспомнишь
Добрий замок був, а після моего переходу в рекон гарний командир вийшов. Трохи іноді ностальгую по тим добрим часам 2006-7-8-9-10 рокам... по фестам, по Великим відкриттям сезонів... По Сталкеру ( в третю частину гри мене навіть використали як одного з персонажів)... А може хто пам'ятає "Югославія у вогні"? Ото гра була.... А Інші ігри, де пішки та без тактики день будешь тільки топати лісом - щоб дізнатися що гра вже закінчилася Десятки кілометрів ігрового поля... Ото була справжня "ЖЕСТЬ". Зараз навіть нічого подібного немає
Чому немає ? в 2017 на полігоні в Ропче було 2 шикарні гри на півтора суток. Навіть камради з Києва були здивовані кількість учасників та техніки . БРДМ + колона грузовиків + нічна гра декількох квадратних кілометрах. Так що є маштабні ігри на яких варто бути.
Сами догадаетесь почему не тянет даже на эти игрульки? Я щас все называю игрульками, в жизни все совсем по другому.
Кого тягне кого ні. Кожен вирішує чи воно йому треба. А рекон ніколи не був дешевим навіть на початку 2000 х - особливо коли вибирають якусь .. екзотику.. .Когось хватає на пару ігор а когось затягує по самі вуха і не відпускає на довгі роки. Як для мене це хороша альтернатива - барам з пивом та сиділкам за компом .
TE="КАРА-ХАН, post: 10693047, member: 21117"]Да, игра для богатых. Если у человека есть свободное (от зарабатывания на еду) время - он уже по статусу выше тех, кто пашет с утра до ночи на хавчик и комуналку...[/QUOTE] Абсолютно с вами согласен... Пробовал ткнуться в несколько команд... Огромное вложение денег , времени ... Потом частые поломки, апгреды +физические нагрузки, нормативы и т. Д.
Значит комманда у Вас странная,если смотрят косо.Если там мажоры то пусть помогут с экипом и другими ништяками или помогут одолжить например.