Аграрная тема

Discussion in 'Курилка' started by ->Alexander., Jan 21, 2018.

1. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Які у вас обсяги? Дача, чи декілька гектарів саду?

2. Интересные лоты

1. Нові американські військові снігоступи Виробництва десь 1980х років, складське зберігання. Стан нови...
      4300 грн.
    2. (в наличии 10 шт.)
      Оригинальные (контрактные) стельки для обуви, в соответствии с TL 8335-12-700 вооруженных сил ФРГ (Б...
      100 грн.
    3. Лёгкие флисовые носки-вставки в резиновые и другие сапоги. Производитель THERMA-TEC® Цвет олива. 100...
      200 грн.
    4. Бахіли утеплені на мокру та брудну погоду із синтетичного полотна — 100% поліамід, із синтетичним ут...
      1599 грн.
    5. Висота 400 мм. Поліамід. Затяжки з фіксацією зверху. Низ зацеп ,утяжка і шлея під стопу.
      400 грн.
  3. bengann

bengann Obergefreiter

1) Ноябрьска 8р - 50соток
    2) Талгарка 1р - 50соток
    3) Ерлі Женева 5р - 50соток
    4) абрикос 2р - 25соток

Все оприскую трактором, крім Талгарки, бо ще мала.

4. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Піднадоїло кажете :) Це такий процес на який впливає багато факторів. В першу чергу вам треба знайти поставщика якісних препаратів, бо різного лайна повно продається. Розпитайте в садоводів з ваших країв в яких є багато саду.
    Далі треба вивчити всі фази розвитку плодових дерев - набухання бруньок, розпускання бруньок, зелений конус, мишаче вушко, розовий бутон, цвітіння і так далі і тому подібне, адже це на пряму пов'язано з поширенням певних хвороб і шкідників в певну фазу розвитку . Якщо вивчите в який період вегетації які шкідники найбільше активні , тоді буде не важко підібрати необхідний препарат для боротьби з ними. Воно спочатку здається що препаратів багато і не знаєш який вибрати, але з часом більш менш освоюєшся, тим паче що більшість з них так і залишаються з року в рік ефективними .
    В наших краях Ноябрська сильно вражається морозами, і останні роки просто якесь нашестя медяниці. Так що будьте готові до цього.
    Парша і борошниста роса... Треба розуміти що грибкові хвороби залежать від погодних умов. Для поширення і гарного розвитку спор потрібна вологість і тепло(парниковий ефект). Короче кажучи якщо після літнього дощу не було вітру щоб висушив листя а була деякий час тепла погода що затримала каплі на листі, все, полюбому потрібно вносити одразу контактний і системний фунгіцид. Якщо у вас Женева дуже не стійка до борошнистої ,то й обприскувати потрібно ледь не після кожного дощу не говорячи вже про кроплення у фази розвитку.
    У вас чому парша то була то ні , просто рік був вологіший а інший менш вологіший от і все.

Kostia1969 and Ph@ntom like this.
  5. bengann

bengann Obergefreiter

Вдячний за відповідь...

Все це на що Ви вказали я знаю.

До фаз розвитку плодових дерев думаю там особливого розуму не потрібно.....все ж на очах.
    Може зі шкідниками трохи складніше.....хоча...

Мене інше цікавить.....конкретні препарати.....по цих фазах.....від хвороб.....шкідників.....підкормка...

В мене є календар обробки.....в яких фазах.....чим.....від чого.....і від кого оприскувати.....але він ще з 2008р.....думав може щось новіше є в когось.

За нашестя медяниці чую вже не один рік, але в мене її немає, хоча раніше була.....коли була, то того року оприскав осінню карбамідом і весною повторив.....далі весною, як завжди обприскування.....а потім.....вже літом зробив літню обрізку і ззаді покропив.....і медяниці, як то, що й не було.

Після літньої обрізки ще й плоди гарніші і крупніші.....набагато.....є з чим порівнювати.

Зараз кроплю карбамідом тільки осінню.....весною вже не повторюю.....ну весняні кропки це зрозуміло.....далі роблю літню обрізку і оприскую ззаді Мітаком.....і за медяницю забув.

Да Мітак не випускається вже, але везуть китайський і допомагає. Це єдиний китайський препарат, який я купляю.....все інше стараюся брати оригінальне.....хоча хто зна, яке воно там.....але всі завіряють, що стовідсотково оригінал...))..

Кажуть, що Акторофіт бере медяницю, але я не пробував.

На сьогоднішній день я не знаю.....чи посадив би я Нояберську.....коли ще молода, то поражається всім.....і морозом.....і бактеріальним опіком.....і медяницею.....і кліщом.....потім вже вона морозу не боїться...і залишається лише медяниця і кліщ...

Думаю, що попробую також літньою обрізкою боротися з мучнистою росою, щоб краще прокроплювало і т.д..

У Вас, які насадження плодових.??

Цікавить, щось таке, щоб кожний рік плодоносило і нічим не поражалося..... щоб мінімум оприскувати...

Kostia1969 and Dietrich88 like this.
  6. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Якщо ви не перший рік в садівництві, думаю вам не буде важко скласти свою систему захисту. Тим більше 70-80 % препаратів ті самі що й 5-8 років тому. Навіть якщо назви міняються на екзотичні, діюча речовина залишається тією самою.

[​IMG][​IMG]

->Alexander. and Kostia1969 like this.
  7. bengann

bengann Obergefreiter

Продаєте.??

Які сорта.??

Є прайс.??

8. bengann

bengann Obergefreiter

Трохи поправлю...

Мене цікавлять не саджанці, а плоди - яблука.....чи продаєте.??.....які сорта і яка ціна.??

9. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Більше 20 різних сортів, все продано. На даний момент проводимо обрізку .

Kostia1969 and Efor like this.