Аграрная тема

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем ->Alexander., 21 січ 2018.

1. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Які у вас обсяги? Дача, чи декілька гектарів саду?

1. (в наявності 85 шт.)
      Бренд: Globe Особливість: Швидка дія Вага товару: 0.9 г Термін зберігання: 2027 Специфічне застосува...
      15 грн.
    2. 6 грн.
    3. (в наявності 10 шт.)
      Також шью в розмірі M,L (дивіться інші оголошення) Зручна та міцна аптечка для організації медикамен...
      450 грн.
    4. 3 грн.
    5. Якісні. З клапаном
      101 грн.
  2. bengann

bengann Obergefreiter

Повідомлення:
    95
    Адреса:
    Україна
    1) Ноябрьска 8р - 50соток
    2) Талгарка 1р - 50соток
    3) Ерлі Женева 5р - 50соток
    4) абрикос 2р - 25соток

Все оприскую трактором, крім Талгарки, бо ще мала.

->Alexander., Kostia1969 та Dietrich88 подобається це.
  3. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Піднадоїло кажете :) Це такий процес на який впливає багато факторів. В першу чергу вам треба знайти поставщика якісних препаратів, бо різного лайна повно продається. Розпитайте в садоводів з ваших країв в яких є багато саду.
    Далі треба вивчити всі фази розвитку плодових дерев - набухання бруньок, розпускання бруньок, зелений конус, мишаче вушко, розовий бутон, цвітіння і так далі і тому подібне, адже це на пряму пов'язано з поширенням певних хвороб і шкідників в певну фазу розвитку . Якщо вивчите в який період вегетації які шкідники найбільше активні , тоді буде не важко підібрати необхідний препарат для боротьби з ними. Воно спочатку здається що препаратів багато і не знаєш який вибрати, але з часом більш менш освоюєшся, тим паче що більшість з них так і залишаються з року в рік ефективними .
    В наших краях Ноябрська сильно вражається морозами, і останні роки просто якесь нашестя медяниці. Так що будьте готові до цього.
    Парша і борошниста роса... Треба розуміти що грибкові хвороби залежать від погодних умов. Для поширення і гарного розвитку спор потрібна вологість і тепло(парниковий ефект). Короче кажучи якщо після літнього дощу не було вітру щоб висушив листя а була деякий час тепла погода що затримала каплі на листі, все, полюбому потрібно вносити одразу контактний і системний фунгіцид. Якщо у вас Женева дуже не стійка до борошнистої ,то й обприскувати потрібно ледь не після кожного дощу не говорячи вже про кроплення у фази розвитку.
    У вас чому парша то була то ні , просто рік був вологіший а інший менш вологіший от і все.

Kostia1969 та Ph@ntom подобається це.
  4. bengann

bengann Obergefreiter

Повідомлення:
    95
    Адреса:
    Україна
    Вдячний за відповідь...

Все це на що Ви вказали я знаю.

До фаз розвитку плодових дерев думаю там особливого розуму не потрібно.....все ж на очах.
    Може зі шкідниками трохи складніше.....хоча...

Мене інше цікавить.....конкретні препарати.....по цих фазах.....від хвороб.....шкідників.....підкормка...

В мене є календар обробки.....в яких фазах.....чим.....від чого.....і від кого оприскувати.....але він ще з 2008р.....думав може щось новіше є в когось.

За нашестя медяниці чую вже не один рік, але в мене її немає, хоча раніше була.....коли була, то того року оприскав осінню карбамідом і весною повторив.....далі весною, як завжди обприскування.....а потім.....вже літом зробив літню обрізку і ззаді покропив.....і медяниці, як то, що й не було.

Після літньої обрізки ще й плоди гарніші і крупніші.....набагато.....є з чим порівнювати.

Зараз кроплю карбамідом тільки осінню.....весною вже не повторюю.....ну весняні кропки це зрозуміло.....далі роблю літню обрізку і оприскую ззаді Мітаком.....і за медяницю забув.

Да Мітак не випускається вже, але везуть китайський і допомагає. Це єдиний китайський препарат, який я купляю.....все інше стараюся брати оригінальне.....хоча хто зна, яке воно там.....але всі завіряють, що стовідсотково оригінал...))..

Кажуть, що Акторофіт бере медяницю, але я не пробував.

На сьогоднішній день я не знаю.....чи посадив би я Нояберську.....коли ще молода, то поражається всім.....і морозом.....і бактеріальним опіком.....і медяницею.....і кліщом.....потім вже вона морозу не боїться...і залишається лише медяниця і кліщ...

Думаю, що попробую також літньою обрізкою боротися з мучнистою росою, щоб краще прокроплювало і т.д..

У Вас, які насадження плодових.??

Цікавить, щось таке, щоб кожний рік плодоносило і нічим не поражалося..... щоб мінімум оприскувати...

Kostia1969 та Dietrich88 подобається це.
  5. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Якщо ви не перший рік в садівництві, думаю вам не буде важко скласти свою систему захисту. Тим більше 70-80 % препаратів ті самі що й 5-8 років тому. Навіть якщо назви міняються на екзотичні, діюча речовина залишається тією самою.

[​IMG][​IMG]

->Alexander. та Kostia1969 подобається це.
  6. bengann

bengann Obergefreiter

Повідомлення:
    95
    Адреса:
    Україна
    Продаєте.??

Які сорта.??

Є прайс.??

7. bengann

bengann Obergefreiter

Повідомлення:
    95
    Адреса:
    Україна
    Трохи поправлю...

Мене цікавлять не саджанці, а плоди - яблука.....чи продаєте.??.....які сорта і яка ціна.??

8. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Більше 20 різних сортів, все продано. На даний момент проводимо обрізку .

Kostia1969 та Efor подобається це.