Така можливість майже виключена, тому що це коло є на двох різних файлах знімків у тому самому місці.
По Кременчугу и округе есть готовые сканы за лето 1943. Если что в архиве очень много других вариантов, можно заказать скан !
Дуже багато є .... у архіві ! 1940-44 роки. Якщо цікавить щось конкретніше - пишіть і приватне, можу пошукати.
Привіт, я шукаю аерофотознімки періоду 1943 - 1945 років для території нинішньої Нижньої Сілезії. Додається оглядова карта від NARA. Мене цікавлять фотографії Люфтваффе та союзників (особливо СРСР). Наперед дякую за відповідь, де можна знайти такі фото. Фото з NАRА мене поки що не цікавлять. З повагою.
Вітаю! Може у кого є у наявності квадрат мапи M37-124? Це Східна частина м.Костянтинівка Сталінська (Донецька) обл. Зараз робимо дослідження по Костянтинівці періоду ДСВ. Зараз це місто майже зруйноване. Пів міста маємо єерофотосвітлини серпня 1941, а іншої частини міста нема...Знімки є у наявності лише в архіві м. Фрайбург, Німеччина( Кому цікаво, посилання на історичний проект: https://www.youtube.com/@FirstHDonetsk
Першу карту маємо, але лише фрагментами. Вона цікава, але для досліджень шукаємо 1941-1943 роки. Є німецький аєрофотознімок тільки східної частини міста (він з архіву John Calvin). Західної частини мыста нема, нажаль. Супутникова 1972 року тільки взимку. Але на неї вже багото змін с часів ДСВ. Поглянути б на знімок 1972 року без снігу та на 1960-роки. Якщо в Вас можливість надати фрагмент тільки міста Костянтинівка, були б вдячні!
Вітаю. Цікавить знімок с.Халеп'я, Київська обл. Обухівськй район. Може хтось підскаже який квадрат шукати? Через FTP сервер викачав знімки з wwii-photos-maps. але там вище по Дніпру від с.Гребені фото не знайшов. Буду вдячний за будь яку інфу.
Доброго дня Цікавить знімок селища Катеринопіль (нині Калинопіль), Черкаська область Чи є щось в наявності?
Катеринопіль (нині Калинопіль), Черкаська область Є зйомки, починаючи з 12.07.1941 (пишіть у приватне).