Вообще,в каких труселях,бы не были команди-синих,белых ,по сути они все эти....игроки в КРАСНЫХ труселях!!!
Как заядлый болельщик могу сказать - таки да! Лекарств от передозировки нету!!! Женщины спиваются быстрее...
Хм, тема обговорення суто ходу гри переходить до з"ясовування яка команда краща та в кого ультрас тупіший. Щось все більше починає здаватись, що тема не така вжей аполітична.
НЕ згодна. Кожен, для себе вже давно з'ясував хто кращий и в кого ультрас тупіший. Так, оголошуюсь приоритети. Кожному - по смаку!! якщо це тільки чиясь думка - про політику не йдеться..
Окремо хочу додати по свої враження, зформовані за власним досвідом, щодо команди "сініх трусєлєй". Працюю "в одному з кабінетів нашого стадіону", а саме відповідаємо за освітлення та електропостачання взагалі. Так от за останніх 5 років був період коли тренер "сініх трусєлєй" обіймав посаду заступника директора стадіону, ну гравці з його команди керували "нашим кабінетом". З приводу їх "професіоналізму" дорікань немає, суть справи знали досить не погано, але всі зусилля саме в той час були напрямлені лише в одному напрямі - от хоче хтось поставити ларьок з біляшами на стадіоні (ну йому ж елекроенергія потрібна) він до нас (укладати договір), а ми (виконуючи вказівки безпосереднього керівництва) "надаємо йому зауважень щодо невірності документів" допоки біляшами не поділиться (не з нами ж звичайно). Скажу одразу, на нашому стадіоні елетроенергією займається досить багато гравців, я граю лише в одному з них, такий підхід (настільки відвертий та не прикритий) був лише один раз, саме тоді. Зараз грають у футбол звичано не ангели ))))) є різні моменти, але повернення попередніх ігор ну ніяк не бажано.
Кажуть - на помилках вивчаються. Якщо почнемо вдруге на тіж самі граблі наступати... Може що зміниться на краще! Усе залежить від людини. Хто з них труси на смокинги не вимінював.
У нас опять перекрыт центр города. Ментов и гайцов - тьма. Видать какойто футбольный воротила припереться должон. Полезу как я в турнирную таблицу и уточню....
Там вся команда такая, гм, спортивная? Светлана, Вы провоцируете Нельзя переманивать ультрасов из одной "фирмы" в другую! Хотя, меня никакие бикини не заманят. (слышится "заряд"): "Запомни, болельщик А с ним хулиган За тухлый беляш Прелых семок стакан Свой дух не продашь Ты ж Федора фан!" (с) я.
Нам, зрителям-Зайчикам всё равно - выиграет-ли комманда хитропопых Лис или туповатых Волков, т.к. ситуация на футбольном поле (для нас - Зайчиков) не изменится.