Я так и знал, что в этой теме появится кто-то, кто сведет разговор к мастям. Для человека, которому данные масти - забавные, могу объяснить, что с мастями у моих татуировок связи ноль. Дальнейшие демарши в эту сторону буду считать оскорблением модератора на форуме.
а яка ціна на мистецтво, у вас в столиці,в порядочного майстра?! В Тернополі на даний час 50баксів-за розмір в пачку сигарет.
Ну вы взьелись, может человек в зеркало их каждый день наблюдает и улыбается... От того и "минута юмора" у него
В Одессе картинка размером в две пачки сигарет двухцветная (чёрная с белым) обошлась знакомому в 400 гр. Делал он менее полугода назад. ЗЫ Анекдот: - Изя, Вы продали мне телевизор, так Вы таки меня обманули! -??? -Вы сказали, что телевизор цветной, а он чёрно-белый!!! -Уважаемый, чёрный это цвет? Цвет! А белый это цвет? Цвет! Таки што Вы от меня хотите?
400грн-це меньше ніж 50долярів,та ще ділимо на два. Короче дуже дешево! Той майстер що робив,хоч рукавичками користувався?!
майстер робив усе як треба! В рукавичках, з дізінфекцією. Після закінчення основної роботи ще декілька раз треба було прийти щоб білим кольором довести роботу до кінця. Троє моїх знайомих в нього робили собі тату. Жодних нарікань. З пов.
Якщо цікаво, то попрошу їх сфотографувати свої тату роботи цього майстра. Та викладу фото в цій темі.
Ніц немаю проти, дивно що така ціна смішна. Сам в березні робив в салУні,і то зі знижкою, розмір як дві пачки- 1100гривень. А зимою, в одній заморській країні, одна нагла морда захотіла аж 700!!! євро. От такі маємо, чорні і білі,телевізори. ))))
я можу за 50 долярів та плюс мої братні відсотки намалювати кульковою ручкою все що завгодно. і головна перевага в тім що якщо несподобається то можна змити і я намалюю нового малюночка. ну і іще треба постійно підновляти а це вже окрема ціна, ну і звичайно відсоточки. ))
не ну панда то по окремому тарифу. бо то ж дуже унікальна твраючка та ще і зникає. тим більш що можуть траплятись китайські підробки. та і ще одне питання досі вчені не визначили що то воно є. чи то такий собі ведмедик чи то незвичний борсук. так що спробувати можна але то буде дуже грубі гроші.
Треба на лапи глянути в панди і в борсука. Я весною відпочивав в одній колибі,там був ведмідь в клітці,то бачив що пальці розташованні навпаки, більші на вулицю,меньші до середини. Напевне через те вони клишоногі. )))
...і нафіга,що він там небачив? Годують з ресторану, фотографуються як з зіркою, збоку скринька для грошей,так і пише "Миколі на мед".
Собственно как и обещал фото работ: Размер 35х18 см 1000гр Размер 25х15 см 1000гр Размер 8х8 см 350 гр. Первая и вторая отличаются по размеру, хотя и стоили одних денег, но поскольку делались в один день, то так сказать мастера уговорили сделать скидку