Комрад Cybermaster, раз разведка раскололась, так может и интригу раскроете? Вдруг кто-то таки угадал?
Томпсон, Томпсон. Хантер Стоктон Томпсон. Автор Ромового дневника, Страха и ненависти, гонзо-журналист и.т.д.
Болі НЕ БОЮСЬ.тату Не признаю.бо із за однеї родимки.мене не хотіли брати в *стройбат*.З тих пір до *відзнаків* відношусь негативно.А в виді *тату*.маю 4 осколочних в 1980 році.*за річкою*.І на сьогодні кажуть*ти вже старий.і інвалід*.але я ще хоч напердю з переляку.Готовий сьогодні піти в бій.одна проблема.Є мене двійко сук.одна такса .друга пікінеска.*Таксючка* нового господаря признає.а стара ні.Кому залишити їх не знаю.Будинок.та *х....й.по ньому*.мені і в наметі добре........................................................................
ти ба який народ вередливий пішов. зайвого бану на халяву не хочуть отримати. але ж то на халяву, а халява як відомо то святе!
Каждая отметина-определенный этап в жизни. И как я буду смотретя через 20 лет я незадумываюсь. Помню наколку деда на руке, она меня не смущала своим видом. Да мой батя в 55 наколол себя. Говорил, что все время хотел))
залишилось трохи почекати до такого віку та теж мо зроблю. хоча дехто, хто знав мене у юнацтві, досі дивується як це я без татух. )))
ИМХО : слово "забавные" тут неуместно, мягко выражаясь. Надеюсь, Вы знаете значение этих наколок и им подобных. Да и заявленная ТС-ом тема совсем другого направления. С ув...
Ничего забавного и тем более юморного в этих татуировках нет ИМХО. Рисунки смысловые, по понятиям. Комрад Андрей Ярмак при чём они в этой теме?