70річчя Корсунь-Шевченківськго котла

Тема у розділі 'Друга світова війна', створена користувачем шампань, 15 лют 2014.

1. Взводная ласточка

Взводная ласточка Oberschütze

Повідомлення:
    21
    Ребята, Всем огромное спасибо, кто принимал участие и создавал данное мероприятие.
    "Комитету 103" - отдельное спасибо, за то, "принимали как царей" да еще и с диваном:))))
    p.s: хорошим людям с транспортом,которые в беде не бросают, тоже спасибо:)))))

nestor подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продаю з колекції набір степлер BUKAMA Lipsia з пачкою скобок BUKAMA часів 3 рейха. Подібний степлер...
      1475 грн.
    2. Ніж старовинний виробництва Франціі з тавром Товщина обуху 6 мм.
      650 грн.
    3. Машинка перукарська Theodosia, Німеччина, нова, рідній упаковці. Уважно дивіться фото і опис, задава...
      400 грн.
    4. Готовальня старовинна виробництва Франціі
      350 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      До лоту входить 1 коробка сірників із сірниками. Популярні сірники часів 3-го рейху. Часто зустрічаю...
      265 грн.
  3. yarik600rr

yarik600rr Stabsgefreiter

Повідомлення:
    306
    Адреса:
    Васильков,Украина
    Приїхали з Дітріхом в Корсунь ще в четвер ввечері, тому на власні очі мали змогу побачити і навіть взяти участь у завершальному етапі підготовки. Прийняли нас як близьких родичів, дійсно люди на Черкащині дуже привітні та гостинні, переконуюся в цьому кожного разу, як відвідую край Шевченка та Хмельницького. Хочу подякувати всім учасникам реконструкції, а особливо "Комітету-103", організація була на високому рівні, хлопці дійсно потрудилися на славу та вклали в міроприємство частинку своєї душі. А в свою чергу учасники реконструкції постаралися втілити задум організаторів в життя. Все, на мою думку, вийшло досить добре, не зважаючи на трішки "змазану" кінцівку бою. А ті товариші в яких не вийшло відвідати такий чудовий захід втратили дійсно багато.
    P.S. Особливо вдячний двом Андрюхам і двом Ярикам!!!)))))

шампань, nestor та Anthrax подобається це.
  4. БАЛАН

БАЛАН Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    29
    Повідомлення:
    585
    Адреса:
    Україна
    і що, ні одного снайпера не було ? ((

5. шампань

шампань Oberfeldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Америка
    Да, Комітетовці дійсно молодці! Вчора вечером мили Будинок культури, та будуть там ще щось ремонтувать, чи то красить, точно не знаю. Якийсь урод із числа Вермахта нажравсь, щось там подер. І це при тому що вони рвались до мене сьогодні чистити зброю. Але ми з братом над цим цілий день працювали, щоправда я займавсь ремонтом а брат чистив. Але дзвонять і кажуть що завтра приїдуть обов"язково, ну кажу хочте чистить, пушка ще не чищена- вона ваша!

yan 2011 подобається це.
  6. Kamikadze.

Kamikadze. Schütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев Украина
    Хорошо, когда есть люди, готовые вкладывать в любимое дело душу, время и … деньги. Я так понял с темы в соседнем разделе, что денег на это никто не выделил. Тут возникает опасность, что когда вы в следующий раз обратитесь за помощью, вам скажут что-то типа ну зачем вам деньги, ведь у вас и так все отлично получается)))

7. шампань

шампань Oberfeldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Америка
    Опаності жодної-на слідуючий раз пред виборами спонсорів буде валом...
    Тільки подумать, влада, опозиція, нардепи, кандидати і т.д. І всі тобі гроші гроші, гречку. Вибори це наш єдиний рай вцій державі...

8. Sebastian Meyer

Sebastian Meyer Stabsgefreiter

Повідомлення:
    141
    Адреса:
    Киев, Украина

ViktorD, Alex Kress та Kurt Kress подобається це.
  9. Sebastian Meyer

Повідомлення:
    141
    Адреса:
    Киев, Украина

Alex Kress, Kurt Kress та Anthrax подобається це.
  10. Sebastian Meyer

Повідомлення:
    141
    Адреса:
    Киев, Украина
  11. Sebastian Meyer

Повідомлення:
    141
    Адреса:
    Киев, Украина

ViktorD, Alex Kress, Kurt Kress та 2 іншим подобається це.
  12. Sebastian Meyer

Повідомлення:
    141
    Адреса:
    Киев, Украина

В скором времени загружу еще несколько фотографий. А пока что все...)

учуматчасть, deian, Alex Kress та ще 1-му подобається це.
  13. Kamikadze.

Kamikadze. Schütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев Украина
    А когош выбирать-то будут, шо такие блага посыпятся на бедных реконструкторов? Кстати, а мажоритарщик ваш, в этом году гречку всю сам сьел?

Anthrax подобається це.
  14. Helmut Raiser

Helmut Raiser General-major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    363
    Повідомлення:
    6.655
    Т.е, Влад? Теперь можно не париться с переделкой под Г-43, а тупо с СКС-ом бегать?

restler09, Willi Shtuber, Днепровец та ще 1-му подобається це.
  15. Helmut Raiser

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    363
    Повідомлення:
    6.655
    Тут в реконструктора, якщо вiн таковим є, має голова болiти, чим воювати, а не в органiзаторiв. Проблема органiзаторiв - забезпечити набоями.

Камерад, restler09, учуматчасть та ще 1-му подобається це.
  16. Helmut Raiser

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    363
    Повідомлення:
    6.655
    Шкода, що не було анонса заздалегiдь. В останнiй момент в темi по тактицi побачив, що буде це дiйство, але нажаль вже не було часу щось вiдкорегувати в планах та приiхати. Наступного року обов'язково :smile_14::beer:

Alex Kress подобається це.
  17. шампань

шампань Oberfeldwebel

Повідомлення:
    337
    Адреса:
    Америка
    На рахунок анонса..., він би і був якби був хоть якийсь спонсор. Якби навалило народу, (а всі боялись з собою щось везти), а зі зброї я вже більш як 26 образців не зміг дати, що з тим народом робить? А патрони? Кулеметів було моїх 5+ 1 МГ42 друга, тоїсть з мого боку тільки 6! Патрики я вже не спонсірував, це вже було б реально лишнє для мене, всі були за лічний кошт Комітетовців. Патронів я і вивіз (Вагон на фото під знаком "зелена зона" в пості Себаст"яна, то була моя з братом оружейка), але за бабки стрілять "чомусь" не хотів ніхто.
    Ось чуму не було анонсу, наші кармани що змогли, те і зробили.

учуматчасть, Helmut Raiser, yan 2011 та ще 1-му подобається це.
  18. Kamikadze.

Kamikadze. Schütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев Украина
    Может просто не предлагали? Я по фоткам гляжу были на мероприятии и не совсем бедные камрады. Да и сотня-две на патроны с человека не бог весть какая сумма, неужели не нашли-бы?

19. yan 2011

yan 2011 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    581
    Адреса:
    запорожье украина
    от себя добавлю. кто хотел тот собрался все согласовал и приехал. ответ на все вопросы. мы в четверг днем определились. вечером согласовали время отъезда и в пятницу подхватив товарища в чигирине к 17-00 были на месте. все.

hivisua, nestor та Kurt Kress подобається це.
  20. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Уточните пожалуйста
    :)Уточни конкретно насчет бойца Вермахта?90%"немцев" приехали утром перед мероприятием--переоделись и на поле;ни бухать,ни просто выпить не было времени,да и желания.
    Райзеру:
    Сергей,мероприятие в прямом смысле делалось с бухты-барахты,т.е.сначало все акции(клубные)были отменены.Естественно все форму в шкаф до лучших времен.Короче говоря я людей собрал за двое суток(КГ"Днепр")Огромное им спасибо,что поддержали и приехали.С учетом нехватки личного состава,с учетом,что мероприятие нужно провести(поддержать друзей)и сделать его маломальски смотрибельным,массовым на такие недочеты как СКС закрылись глаза,т.к.это мелочь по сравнению с идеей.Никто не отказывается от правильности и чистоты внешнего вида,но в данный момент главный аргумент--НЕВЗИРАЯ НА СТРЕМ,МЕРОПРИЯТИЕ ПРОВЕДЕНО,да,не так масштабно,как планировалось,но мы его(от организатора,до рядового солдата)сделали:)

Helmut Raiser, nestor, Alex Kress та ще 1-му подобається це.
  21. Kamikadze.

Kamikadze. Schütze

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    Киев Украина
    Дак все-таки что-то более грандиозное планировалось?

22. Ditl

Ditl Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    117
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    201
    Повідомлення:
    6.210
    Адреса:
    Киев Pi.Btl.168
    Конечно:)

23. Helmut Raiser

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    363
    Повідомлення:
    6.655
    Та я понял, что с бухты барахты, потому что вроде как тактикой интересовался, ещё с прошлого года собирались ехать, потом прошла информация, что всё отменяется до лучших времён, до нормализации ситуации в стране. А потом вижу, тема обновилась, появилась инфа, что будет показуха, Саня написал, что ФЖ приедут, поддержат:smile_12: Но СКС при всём этом не Ок в любом случае, на крайняк уже хоть мешковиной обмотать можно ведь было :beer:

Alex Kress та StrelokPS подобається це.
  24. BrandenBurg 800

BrandenBurg 800 Obergefreiter

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Tallinn
    Приехали с камрадом из Крыма. Отбегали на реконе,довольно добротно все вышло! Спасибо ребятам организаторам и всем кто, в это сложное время,нашли средства и поддержали товарищей!

nestor подобається це.
  25. BrandenBurg 800

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Tallinn
    забыл добавить,что на этом мероприятии встретил много ХОРОШИХ ЛЮДЕЙ !!! В последствии друзей !!! )))

nestor подобається це.
  26. BrandenBurg 800

Повідомлення:
    149
    Адреса:
    Tallinn
    Вам за екскурсiю окркемо вдячнi !!! Музей БОМБА !!!!

nestor подобається це.