Ну тут ви не праві. Може погано шукали, чи не вмієте шукати, але є тут спеціалісти по 3д друку, сам недавно замовляв детальки.А то що не друкують зброю, думаю вони все прорахували, тому напевно це тільки гіпотетично "золоте дно". Щось мені підказує, що собівартість такого друку, буде не маленька, а ще треба щоб була оплачена робота, ну і на кусник хліба з маслом. Ну і немаловажливе питання, чи набереться потрібна кількість бажаючих придбати таку річ, за немалі гроші, щоб почати виробництво. 1.2.3-10 заказів це не є та кількість щоб професійно зайнятись 3д друком. Це на мою думку буде скорш за все хоббі, а хоббі приносить тільки витрати. Чисто моє імхо. До речі, нічого особистого, без всякого підвоху, хочу запитати , а ви хоч щось пробували виробляти і реалізовувати ?
Изготовление оружия это нелегально во многих европейских странах, наверняка и в Украине, так что гапонщина какая-то идет от части вопрошающих. Так что оружие забываем. 3Д печать в которой используется твердый пластик в виде проволки которая плавится и ее распределяет печатающая головка это все для хобби. У нас на работе второй по счёту принтер за 10 kEuro, а качество и скорость не лучше чем у первого за 1к. Разница в робустности второго, механика более качественная и запас прочности еще на несколько лет, первый издох за 2года. В любом случае это для печати каких-то прототипов, массовое производство на таком типе это миф. Массовое производство это на лазерных принтерах работающим по принципу спекания порошкового или жидкостного расходного материала или что-то такое но люди способные выложить более 100k$ за такую машину, нелегальной хренью заниматся не будут
не не маю принтера. треба спитати скільки коштує друк. якщо креслення не треба робити, бо вони є безкоштовно у мережі. то ціна має бути тількі за амортизацію прінтера, пластик та сам відсоток за послугу. роботи там трохи, встромити флешку та нажати кілька кнопок на клаві. основне це чекати. дивлячи ютюб у сша їх роблять усі хто хоче.
а в чем нелегальность изготовления комплектующих да еще и из пластика? за желание сделать ствол тоже не судят равно как и за желание убить. ответсвеность может нести лицо которое сделает конечный продукт, который стреляет чем-то и то если это незаконно в том месте. мжет я его в штатах соберу или в нетральных водах а потом утоплю, имею право. была бы рамка металическая или как от глока в сборе с начинкой всей, то еще можно шото пытаться прикрутить или изьять, а за любую другую деталь или в разобранном виде спроса нет. имхо нет зпрета значит законно.а не делать "реплики" из пластика чтобы не бесить контору и копов это психология раба. у государственных так сказать ммг те же возможности стать боевым экземпляром как и у трубы водопроводной. или я чего-то не знаю? на моей памяти только одного парня посадили за изготовление автомата и то он конструктор был на заводе хобби не оценили а не конструировать он не мог. чел творческй и абсолютно далекий от криминала. барыги с десятками сталкеров наганов и пммов что мелькают в сводках раз в 2-3 года не в счет. за такую наглость это понятно
Ви трошки не в курсі, не все так просто як ви описали, скачав, вставив, пішло друкувати. В неті, на ютюбі, маса інформації. Якщо не лінь то поцікавтесь, як , що куди. Я не маю 3д прінтера, але маю чпу фрезерний станочок, різниця між ними не велика, тому трохи в курсі, що як твориться.
сподіваюсь ви вже маєте скорпіона чи шось на кшалт у люгері. токарний верстат це мрія, а зараз ще й 3де друкарь був би дуже до снаги. успіх сімбіозу заліза та пластику доказав ще пан гастон глок, половіна усіх кс у сша це його діти. а ось за такими копіями як ця майбутьнє, навіть у сша фулавто дуже дороге задоволення. МДХО звичайно
Є на рає хтось хто робив щось? у пошуку по тегу "3D" ніц не знаходить. ви казали є такі люди тута, але чомусь мовчите. лячно? то я не коп! якщо що. бо тут усі через одного, прозоро, та й місцями не дуже, намекають, що я є мусор, чи я когось тут шукаю. напевно з цілью нашкодити шляхом затримання. курво, ну дістало вже. що, рілі, тут хапають народ до в'язниць, скільки чоловік закрили за останні 10 років з райберту? гадаю жодного. чи то така "пропіска"?? так мені ж не 20 років.. ні на ганзі, ні де с таким навалом подібних "привітань" не стикався. чому усі на такому шифрі? камрад grom210 знає мене особисто щонайменьш 15років. в мене 4судімості, не був тікі на особливом, де полосатікі сидять. гадаю у курсі, що з таким минулим у поліцаї чи контору не беруть? півжиття позазаконом був, а мене до легавих записують. те ще сюріще, соромно навіть казати комусь. криміналом не займаюсь з 2003року. маю родину, 3х спиногризів, норм, порядна, цілком соціальна людина, куди це тре всунути, цю інфу, щоб підозріли товариши наразі вгамувалися? накидають хамськіх цітат чи відповідей та мовчать потім, як нашкодивше щеня. ні слова, ні полслова у відповідь. в реальному б житті, десь під лавкою б ховалися, мов щури, сказав мені таке. я розумію, безпека понад усе, тому доволі коректно та ввічливо відповідаю на подібні звинувачення, але ж ну скількі ж можна, місяц-другий чиплятися ладно, але ж не роками. на правду вже міцно дістало! мені наприклад копателі не цікаві я у тіх гілках форуму теж нікого н знаю і шо, лякатися тепер кожного? це ж мой косяк, я їх не знаю, бо не цікавився їх "творчістю". мій акк з фб теж більш 10років, регістрація з нього. номеру тел щонайменш 15років, він один єдиний весь час за для всього. (до речі маєте 0934066633-євген) 2 дня не заходив до раї. думав зникну навікі, обов'язкого так зустрічати незнайомців? пляма ж йде на весь ресурс. лишаєтся враження помойці на кшалт одноглазніків. пробачте за це, але я кажу те, що думаю. та те що я особисто відчуваю. майже не брешу з 2003 року, лише іноді, та й то тещі у 95% випадків. гарному чоловіку соромитись нічого. а що було-то забуло, рахункі сплачено, лишився лише досвід. чорні, білі списки є, а що не засланий козаче таких немає. но то як то так важливо, то зробить, мов людина провірена, можно теревенити будь за що-не здаст, не продаст, не підорас тощо.(підор звичайно у поганому сенсі слова.) а не закидати кожному кого не зна що він є мент. на мой смак це лишак, небезпечно хамити незнайомцям. та й якій з них скаже що він наприклад з мвс? копа можна куди простіше та ефектівніше зпалити. сумління маю що будь хто міг відрядити когось на таке завдання це ж гроши та час.ну наприклад -шефе, щоб увійти у довіру треба придбати токарний верстат, чи пару ммг й зачекакти 2 тиждня -усе! управління немає коштів. згортаємо операцію "Штірліц".. тікі у кіно можливо копу зайти до банди горбатого та не вмерти відразу. жодна людина наприклад котора не сиділа не зможе прикидатися такою у колі тіх хто там був. однієї фені та розпальцовкі замало. любе запитання за тюрьму, табір, барак, лепілу, локалку, катран, смотрящого, дпмк, шари, общак, бур-трюм, вахту, гру, хмир, етап, грів, мастирку тощо він навіть не зрозуміє в більшості випадків у чому річ. так і тут, ну який сенс, злапати одного кустаря, а доказати як?? вічно ж не спілкуються, за видбитки на чомусь та обшукі усі знають і закопують свої-несвої девайси не біля ж дверей, як доказати та навісити таке чоловіку з яйками я просто не розумію. навіть кулемет на горищі без пальців нічого не доводе, його ж не у кішені знайдено. я за вже життя одного единого бачив за гратами за виготовлення зброї ще у 90х на загальному (втк16 с.Божково полт.обл) та й тот вася повний, далекий від криміналу повністю, просто пан конструктор, зробив вдома автомат своєї конструкції. до цього на заводі його послали, коли він показав креслення начальству.навалили 4.5р, ну він козлом був на промці, гадаю вийшов по удз з половині, по треті в нього лише поселення було можливо. поселення це теж УДЗ, у особіків на приклад по 3/4 лише переїзд на строгий-таке от удз. зазвичай відмовляются, немає понту зїзжати з нагрітого, обжитого місця... ні-ні, безпеку я не скасовую, булці розслабляти не можна ніколи навіть у ві сні, це аксіома! я лише хочу додати такту та зиску у подібних превентивних заходах. тре зловити копа, а не відлякувати кожного кандидата такими закідонами, тем більш враховуючі що щонайменш 99% з них порядні люди, то всім вилити лайна? совати кожному що він мент принаймі це не комільфо, да і прав таких у жодного немає. це ж не приватна кухня, а громадське місце. тінь то лягає на сайт. що не є гут. я ж тікав не від когось особисто, а звідсі, з райберту. так мої вуха хуйов за півжиття наслухались як за 20 звичайних. то як ся почуватимось звичайча людина, якщо навіть я чуть не злився геть від речення яке навіть без лайки та прямої образи? лайно це, а не практика. таке коліно лише ображає. тре в'язати з цим. стосується кожного хто так діє. МДХО звичайно. дякую за увагу. з повагою, євген. п.с. хто знає за 3д збр не нехтуйте. просто будь які спеціалісти у 3д друкуванні теж зайвими не будуть. підкажить шлях будь ласочка. бо в гестапо казали не дадуть мені майора з рабами на днюху. сом жарт звичайно. наразі ппс не пистоль))) фб стр facebook.com/o.v.boyan
Ви так багато написали, що все прочитати нехватило сили. А найти щось тут, то дуже просто. В розділі "Послуги" набираєте всього 2 знака 3d і вибираєте що подобається.