27 тысяч евреев VS тысячи мирных граждан

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Pauls, 14 гру 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. рональд

рональд Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Balta Libere
    Камерад,а при чем здесь это???"Ісус сказав їм "Якби Бог був Отець ваш,ви б мене любили,бо я від Бога вийшов і прийшов; не від себе самого прийшов я ,але він послав мене"-Йоана 8-42.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Новые Надежные Замеры на фото
      900 грн.
    2. Чоловічі шкіряні спортивні сандалі Grisport GR-25-01-9029 чорні Чоловічі босоніжки Grisport характер...
      2500 грн.
    3. Чоловічі шкіряні спортивні сандалі Grisport GR-25-01-9029 чорні Чоловічі босоніжки Grisport характер...
      2500 грн.
    4. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&u...
      520 грн.
    5. Чоловічі сандалі Clarks Шкіра,розмір на фото Нові,без коробки
      1990 грн.
  3. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Перепрошую, наступний стих.
    Но я о другом. Получается, ОНИ сами установили прейскурант за каждого своего единоплеменника?

4. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Ребята! Евреи могут быть плохими или хорошими, воюющими или не воюющими, корчмарями или...стоп....козаками не были...НО! Евреев трогать нельзя! Это табу! Всякий убивающий еврея становиться врагом Бога! Быт.12:3 Я благословлю
    благословляющих тебя, и злословящих тебя прокляну; и благословятся в тебе все племена земные. Это Его народ и Он с ними сам разбереться.

5. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    як це не були? іще як були. єрусалимські козаки як вирибали по повній так і досі вигрибають і будуть вигрібати надлаі.а що до того що це його народ так це не так. бо жиди ніякого відношення до Ісуса не мають. тому що він син божий.
    http://www.youtube.com/watch?v=N3QloWNenoY

6. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Консерватор! Антисемітська тріпня - це називається. я мав на увазі козацтво 15-17 століть. Вам обирати як ставитися до євреїв, але, те що говорить Слово Боже істина...

7. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    А ви знаєте, що без Його волі нічого ні з ким не трафляється? Хіба може людина, хоч би й Хітлер, робити щось проти Його волі?
    "Это Его народ и Он с ними сам разбереться." (с) - ото й розбирається.

8. ozy

ozy Oberfeldwebel

Повідомлення:
    3.855
    Адреса:
    AU
    Достижение, и оно же беда евреев: грамотность. В средние века это был единственный народ с практически 100% грамотностью.

И оттого они и работали в банках, казначействах, при дворе и т.п. Не потому что евреи, а потому что умели читать/писать/считать.

Украина времен Богдана Хмельницкого: приказчики у польской шляхты обычно были евреи. Потому что грамотные, а не потому что евреи. Пан далеко, а украинские холопы видят еврея. И не любят именно его. Хотя он обычно всего лишь выполняет "общие указания" пана.

Благодаря грамотности евреи занимали (и занимают) более высокие посты чем остальное население страны их проживания.

Антисемитизм бизнеса стал причиной "засилья" евреев в госструктурах США в 30-х годах. Англо-саксы шли работать в бизнес. Евреев туда не брали.

А кушать то хочется, надо искать работу. Евреи сдавали "экзамен госслужащего" и их имя попадало в список претендентов на должность чиновника. И руководитель департамента, пусть он даже антисемит, просто не мог найти другого сотрудника. Если есть список претендентов и результаты сданного ими теста, то по закону он обязан взять самого лучшего. Каковым часто был еврей. Потому что головастые англ-саксы госслужащими становиться не хотели, в бизнесе зарплаты были больше.

Антисемитизм в основном это зависть. Легче обвинить евреев в своих бедах, чем самому учиться и самому пробиваться наверх.

9. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Може! Якщо людина не Його...

10. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Ozy - совершенно верно!

11. Pauls

Pauls Oberfeldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Тмутаракань-Белая Вежа
    DDD777, спасибо! Теперь я понял о ком поговорка: "Нас бьютъ, а мы крепчаем"

А Человеку ТРУДА нужны эти самые верхи?

12. ozy

ozy Oberfeldwebel

Повідомлення:
    3.855
    Адреса:
    AU
    Если некоей личности нравится быть рабочим/фермером то тогда какого рожна эта личность вопит "жиды тепло устроились в банках и руководстве корпораций"?

Нравится чтобы на вас и ваших детях наживались - будьте "человеком труда", на радость капиталистам всех религий и национальностей, в том числе и евреям.

Хотите хорошо и чтобы жить - учитесь. Не обязательно в ВУЗе, можно учиться самостоятельно. Полно литературы на тему "как я сделал мой первый миллион".

Современный диплом все равно мало чего дает в области знаний, оценки слишком сильно зависят от проплаты а не от знаний.

13. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    То євреї - не Його народ?

14. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Чисткою взуття.

15. Pauls

Pauls Oberfeldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Тмутаракань-Белая Вежа
    Все идем в вегха, будем пгавить и упгавлять!!!

16. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Ні навпаки, євреї то Його народ і віруючий у нього Його народ. Бо хто каже "жид", і не любить брата свого, якого баче, то як може любити Бога, якого не баче. Так написано...

17. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Якщо эвреї Його народ, то хіба не по Його волі до Нього було відправлено 6 кілоєвреїв?
    Добре, якщо треба їх любити - то вже будемо. Тим більше, існує кримінальна відповідальність за нелюбов до євреїв шляхом сумніву у холокості. За сумнів у існуванні Його такої відповідальності немає.
    Але виникає питання: а чи Він заповідав євреям любити чужих?

18. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Не зрозумів про кілоєвреїв.........

19. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ви не любите жидів? може ви їх просто готувати не вмієте?:D

20. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле

21. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Ну я би не радив Вам так про людей, хоч би й жартом, бо на "сковороді" може опинитись кожний...

22. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    про людей так. але жиди не є люди. так вони схожі на людей але до людської цивілізації не мають ні якого відношення.
    а що до казочок які ви нам тут розповідаєте то з початку почитайте що там жиди пишуть а вже після захищайте їх чи то ви теж жид , якщо так тоді все стає зрозумілим.

23. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Ну то ваша суб'єктивна думка....Але Господь заповідав ставитися до ВСІХ добре, не дивлячись на їх відношення до Вас. От так і відносно євреїв, пишуть ортодокси. Але і серед нас є ортодокси, то вони теж нелюди?

24. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    добре що хоч не хасіди.
    а мо ви теж жид? тоді все стає на круги своя.
    і ще одне питання. ви внески заплатили? якщо ні то мерщій платіть, бо залишитесь без дивідендів цього року. http://reibert.info/forum/group.php?groupid=84

25. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    Тобто, эвреям Він НЕ заповідав цього?
    І, до речі, який саме Господь - той, що в світлі, то, що на хресті, чи той, що у вогненному стовпі?

26. Chaplain

Chaplain Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Дике поле
    Знаєте хлопці! Є гарна порада Христа про бісер....то ж я скористаюся цією порадою...

Статус теми:
Закрита.