223 remington рецепты

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем ReactorUA, 8 лис 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. radiowaveserfer

radiowaveserfer Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    949
    Адреса:
    0.01-5940Мгц
    Согласен, давайте более научно подойдем к вопросу.

Замеряем объем гильзы СТРЕЛЯННОЙ этой пулей как того требует программа Powley Computer (которая считается основной для расчетов у релоадеров)
    watersetup.jpg
    waterweight.jpg

И еще нужна длина стреляной гильзы
    caselength.jpg

Сделаем замеры пули
    bulletlength.jpg
    buletthicknes.jpg
    bulletweight.jpg

Замеряем полную длину сборки
    cartridgelength.jpg

Масса пороха в гранах (Lovex 073.4 это полный аналог IMR3031)
    powderweight.jpg

Вбиваем данные в программу
    calcresults.jpg

4136 атмосфер. Что целиком и полностью подтверждается данными на прочность капса с учетом погрешности.
    Уот так уот

Останнє редагування: 24 жов 2021
    Andrii_k та Alex KS подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 8 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      250 грн.
    2. Ключ для розбирання магазина Glock. А саме для знімання рідної п'яти магазина. Матеріал - алюмі...
      1 грн.
    3. Развертка патронника 9*19 сталь р6м5
      1450 грн.
    4. Мастило Armite LP-250 Sear Grease Без сумніву, це мастило на основі свинцю є найкращим мастилом для...
      600 грн.
    5. (в наявності 485 шт.)
      Масленка АКМ, штатная, двугорловая, советского производства, складского хранения.
      50 грн.
  3. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Так не работает. Как я могу проверить правильность вводных данных? Надо чтобы был выбор калибра , коего в данной программе нет. И пуля любая заводская идентичного калибра и веса. И навеска пороха и чтобы видеть график. А в вашей таблице вы можете ввести неверные исходные данные и я никак не могу это увидеть. И для давления всегда выводится график - то что вы выложили - это подбор нужного вам результата чистой воды.

4. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    О. Дякую що заодно зробили мені повірку моїх власних вимірювальних приладів. Мої показують ті ж самі значення по вимірам кулі)))

radiowaveserfer подобається це.
  5. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Американські виробники куль. Що з написаного мною незрозуміло в цих буквах? Пишучи якусь інформацію я сподіваюся що опонент хоч щось знає по обговорюваному питанню. Тобто він в курсі що в Америці виробників куль окрім десятка тих що сотнями мільонів продукують- є ще велика кількість виробників якісного продукту.в об'ємах мільйони.сотні тис. І навіть десятки тис. куль
    Те що ви пишете нижче .про тиск.скольженіє і тд - ліниво навіть пояснювати щось

6. Vasiliy_sk

Vasiliy_sk Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.008
    Понял. Осознал. Задавили своим всеосяжным авторитетом.

П.С. Я просто с самого начала разговора не осознавал всю глубину ваших знаний и вашего авторитета. Предупреждать надо что вы настолько авторитетный и что все ваши утверждения являются аксиомой не допускающей никаких сомнений.

7. radiowaveserfer

Повідомлення:
    949
    Адреса:
    0.01-5940Мгц
    ОПА! Уже и показометры не показометры.
    Я вам дал ВСЕ. АБСОЛЮТНО ВСЕ необходимые данные чтобы вы из могли использовать в любой другой программе. Выберите ЛЮБУЮ программу которая может произвести вычисления которые вам нужны и вбейте в нее эти данные. Но вы этого же не сделаете да? Потому что тогда окажется что вы не правы.

Если вы не верите моим измерительным приборам то вот.

Весы откалиброваны до тысячной грамма
    calibrateVesy.jpg

Штангенциркуль поверен до сотки с помощью КМД пластин первого класса точности (тоесть, можно было бы поверять приборы до ДЕСЯТИТЫСЯЧНОЙ миллиметра)
    Я специально держу на весу чтобы не было "положил и раздвинул"
    calibrateLength.jpg

Камча, berger2000, Unnamed Player та 2 іншим подобається це.
  8. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.727
    Адреса:
    Украина
    Короче, осьо група схожою кулею іншого виробника, дістанція 100м, робилася поспіхом бо не було часу) тож перепрошую, в'язана не вийшла:smile_9:
    IMG_20190808_165750.jpg IMG_20190921_114358.jpg

radiowaveserfer, Alex KS, trainee та 4 іншим подобається це.
  9. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Ну раз вже пішла така п'янка)))...
    Незавершені результати налаштування патрону з кулею 69 gr SPRBT. Дистанція 100 м. Тікка Т3 ствол 62 см твіст 8 . Стрілок - мисливець.до високоточки ніяким боком. Оптика з товстою сіткою.ноунейм якийсь. Пристріляна на 50 м під покупний патрон 55 грейн. Кнопка Фіоччі.порошок Maxam GDB 111. COAL патрону - 56.9-57 мм.Тобто - усі компоненти з найбільш бюджетних.
    Розміри рожевого стікера на фото - десь 5 мм на 20. Перевищення групи над точкою прицілювання на цій дистанції - абсолютно закономірна річ.нас цікавить тільки розмір купки. На тому фото де лягло вертикально - наважка.наскільки пам'ятаю - 22.2 грейни. На другій групі- 22.5 грейн. Можна було ще пару кроків по 0.2 грейни уверх зробити.
    Відповідність довжини патрону під конкретний патронник для кращого заходу на нарізи - не підбиралася.

Images:

IMG_20211014_095225.jpg
    IMG_20211014_095251.jpg
    berger2000, F_R_A_G, Unnamed Player та 2 іншим подобається це.
  10. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    До речі - от яскравий приклад. Людина добре знає свою зброю. Чітко знає що йому потрібно від патрону.які параметри компонентів повинні бути і під яку задачу цей патрон призначається.
    Куля 80 грейн FB ( пласка база) .під дозвук. Результат першої ж спроби. 50 м . Між дірочками 15 мм

Images:

IMG-05437a6d1ac32684936773b80b6c9dc6-V.jpg
    Unnamed Player та radiowaveserfer подобається це.
  11. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Такий же приклад. Куля 80 грейн FB . Інший стрілок.таке ж розуміння - чого потрібно досягти.які повинні бути параметри кулі.порошок був використаний інший. Дистанція 55 м .результат - прекрасний .
    Про себе - а ,,, б йому не бути такому результату.людина в армійській розвідці працює

Images:

IMG-4cd4ca0165b78e58d190265a0322e423-V.jpg
    Останнє редагування модератором: 27 жов 2021
    berger2000, Unnamed Player та radiowaveserfer подобається це.
  12. bomba42165

bomba42165 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    398
    Адреса:
    Киев
    Подскажите такую вещь...под пулю 69грн на стволе 16" твист8 какой порошок лучше ловекс 073.4 или 073.6 ?

berger2000 подобається це.
  13. radiowaveserfer

Повідомлення:
    949
    Адреса:
    0.01-5940Мгц
    073.4 1.52-1.57 грамм

berger2000, Andrii_k та bomba42165 подобається це.
  14. bomba42165

Повідомлення:
    398
    Адреса:
    Киев
    Я так понимаю это практический опыт?так как по мануалу lovex подходят оба порошка...
    Заранее спасибо за совет)

Останнє редагування: 4 лис 2021
  15. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    967
    Адреса:
    Украина
    На короткий ствол нужен более быстрый порох, так что 073.4, но пуля довольно тяжелая и твист 8, так что острожнее с передозом. Я бы начал с 1.3 и поднимался до 1.5, контролируя капсюля после выстрела.

Alex KS подобається це.
  16. bomba42165

Повідомлення:
    398
    Адреса:
    Киев
    Короткий ствол вносит свои коррективы...я отстреливал ggg 69gn, заводской,так при заявленной ими 910мс,у меня на срезе показало 840мс на labradar..вот так то...

17. sergey_mp

sergey_mp Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    967
    Адреса:
    Украина
    Ну что за детский сад :D Заявленная скорость для какой длины ствола и какого твиста, вы читали что они про это пишут? Для 610 мм ствола?

18. bomba42165

Повідомлення:
    398
    Адреса:
    Киев
    В том то и дело,чтоб разогнать до даже 840мс мне приходится даже превысить немного навеску по мануалу,речь о maxam gdb111...
    Поэтому и хочу попробовать lovex

19. radiowaveserfer

Повідомлення:
    949
    Адреса:
    0.01-5940Мгц
    У меня есть 10.5'' 1:8 и 20'' 1:7 устройства. Навески которые я написал работают на обоих.
    Если быть вообще точным, то для меня идеальная навеска 1.53грамма на пуле HPBT 69grain

Начало Передоза наблюдается только на навеске 1.59грамма

1.5 грамм 073.4 в гильзе GGG я считаю МИНИМАЛЬНОЙ безопасной навеской по объему.

berger2000 подобається це.
  20. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    У мене питання до вас.стосовно -розігнати до 950 мисів кулю на 69 грейн HPRBT. А навіщо? Неодноразово спостерігався такий ефект коли на конкретному стволі найкращій результат по купці виявляється на меншій швидкості ніж заявлена для кулі з якою стрілок експериментує. Умовно кажучи- кулю можна розігнати до 950 при умовній наважці порошку 23.5 грейни . А найкраща кучність виявляється на швидкості 910 мисів при наважці 22.95 грейнів наприклад.
    Цифри взяв зі стелі.
    І чим більша швидкість кулі - тим краще " горить" ствол єслі шо)).
    Розмовляв з одним власником калібру Валькірія .там об'єм гільзи більше.куля та ж .224 .Твіст 6.5 Він на швидкості 980-1050 мисів приїхав до перестволу десь за 1500 пострілів якщо правильно пам'ятаю. Використовуючи кулю вагою 72-77 грейн переважно.

21. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.727
    Адреса:
    Украина
    Гмммм,я недалекий думав що та "Валькєрія" берется щоб 80-90 грейн жбурляти... В мене матчовий споряджений Горнаді ЕЛД Матч 73 грейни...:smile_9:

50_Reichsmark подобається це.
  22. bomba42165

Повідомлення:
    398
    Адреса:
    Киев
    Вы немного напутали или невнимательно прочитали.разогнать до 840мс на моём стволе,так же как и заводской валовый патрон

23. bomba42165

Повідомлення:
    398
    Адреса:
    Киев
    И да при более меньшей навеске группы получше получаются,но для охоты хотелось бы чтобы скорость была хотя бы не меньше заводского патрона

24. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Це мінімальна вага по словам власника з якої починає добре летіти. Твіст його ствола якби натякає що ви праві у думці що 80-90 полетить ващє чудово

Unnamed Player подобається це.
  25. radiowaveserfer

Повідомлення:
    949
    Адреса:
    0.01-5940Мгц
    "Заводские" заявления даются на дудках в 20'' с твистом 1:9 или 1:12.
    Для пули 69грейн выдать 840 из 16'' - это нормально для порошка 073.6 и GDB111
    073.4 даст лучше результат, но рекомендую найти капсы Fiocci так как они жирнее на стенках.

bomba42165 подобається це.
  26. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Я дійсно неуважно прочитав. Тоді питання знімається))

bomba42165 подобається це.
Статус теми:
Закрита.