2016 Сорокпервый Сезон.

Тема у розділі 'Знахідки', створена користувачем DietrichD, 23 кві 2016.

1. DietrichD

DietrichD Leutnant

Повідомлення:
    1.058
    Адреса:
    Weischnorija
    Це мисливські ковбаски , випотрошені хвилин на 10 кладемо на муровейнік вони там ворушаться , посипаємо сіллю і на вогнище нанизав на шомпол , за 15-20 хвилин на малому вогнику виходить дуже специфічна закуска , вживати з горілкою .:beer:

Останнє редагування: 5 чер 2016
    Смуглянка, hocul IF, minitarn3838 та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. 27 см. Х 24 см. 344 стр. Комплектность полная,проверено мною постранично. Сборник научних статей на...
      1125 грн.
    2. Японія. Нагородний документ на орден Всхідне сонце 8-го ступеня. Вручення 1 квітня 1908 року рядовом...
      1300 грн.
    3. Оригинальный большой документ . Рукопись - озаглавленный - ВО ИМЯ КОРОЛЯ - Позен Вильда - 12 мая 190...
      2200 грн.
    4. Название: Российская империя со времен Венского конгресса... Издательство: Лейпциг, Карл и Лорк, Дат...
      2000 грн.
    5. Размер листа 190 x 115 мм . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !!! Лоты разбиваю и комбинирую...
      280 грн.
  3. CrazyFrog

CrazyFrog Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    Брест, Беларусь
    Золотые слова!
    Я тоже... убеждаюсь... который раз :D:D:D

DietrichD та STORM 04 подобається це.
  4. BomBa-ags

BomBa-ags Stabsgefreiter

Повідомлення:
    297
    Адреса:
    СССР
    Дитрих, Братан, Ты молодца!)))
    Над как нибудь выбраться разом...

DietrichD подобається це.
  5. DietrichD

DietrichD Leutnant

Повідомлення:
    1.058
    Адреса:
    Weischnorija
    Ех , Друже Бомба , кинув би , ти з піонерами безмозкими розвідними на гроші водитися , я бв розглянув би це питання , бензин - ваш , ідеї - наші ( сам знаєш я безкінний ) проте можу сказати , що - Старий Друг , краще нових двох . Ну ти в курсі кому я в город камінь кинув ....

BomBa-ags подобається це.