Так вот. В прошлом году писал что раз в год езджу на г. Кукул. Раз потому что очень тяжело добратса. И пришло время ехать. Настроение на высоте. И вот город Ивано-франковск откуда всё и начинаетса) Жду товарища. В 9.10 едет дизель примиком под склон хребта. А вот и товарищ, пора покупать билеты. И тут нас ждёт большой облом. Електричка в том направление больше не ЕДеТ((( ППц полный. Как, зачем, почему?.... Товарищ предложил поднятса на Горганы, там меня еще небыло. Ну хорошо, в путь.. Путь был сказочный. Автобус-електричка-автобус-попутка-ноги.... И если бы не дядень на ГАЗ-66 то пришли б на место в 20.00 а так выехал из дому в 7.30 а на вершину попал в 17.00 Ну вот. День первый. Ребята ставят палатку, они не поисковики, они водку любят. Я один с лопатой))) Украинские Горганы, высота1710 м.
А тут дыра примиком в АД))) Итог второго дня В 13.00 начили спуск с горы. В 21.00 я зашол к себе домой
Якщо не помиляюсь є кугелі з дротяним зацепом? Посуда австрійська (синя) здається в хорошому стані, у мене така розпадається в руках.
Бо і досі мучить питання, чи це якась специфіка по виробнику, або по часу (щось типу ерзац). До речі фотографуючи костел в Делятині, Ви були десь в районі розміщення замку ще з часів 14-15 століття.
А я все думаю - чому такий дивний ракурс? Якщо поверталися для фотографування з залізничної станції - то краще було фотографувати з сторони автодороги. Ну як для фото "на ходу" вийшло дуже добре.
о , Кукул , знайомі місця ! ми заходили зі сторони Вороненки , кілька разів зі сторони КПП де дядько злий з туристів бабло бере ! а ви що перли з Ворохти по старій дорозі ? бачили нову кулибу : бо стару якісь п....ри спалили минулого року
Так бачили. І колибу нову, і дядька на прохідній. І взагалі якби Ви прочитали перший абзац теми то ці питання б відпали
На днях ездил с товарищом в Карпаты. Поднялись по позиции Австрийских артелеристов и тут нас накрыла система "ГРАД". Промокли до трусов. Пришлось спускатса)))
Давно не їздив на пошук. Так пройшовся по дорозі лісовій. А тут гільзи. З фіри випали чи що) каско каско