та результат але у всіх тих лісах були як бліни так і позиції... Ще трохи і залишуться одні карпати і то ті куди дойти не так то і просто
просто думал поставить за прикольные штыки тебе лайк.....а оказывается они не твои...Чел который выставляет чужие находки
якщо хтось та десь виставить предензії що я вкрав фотографії тоді і роби зауваження. А лайк собі постав..
Так от шановне панство. Трохи поїздив по лісах та щоб пального марно не тратити вирішино було заночувати а на ранок переїхати по інших місцях. Багато шмурдяку не фоткав, не вартий уваги. У перший день зробив тільки групове фото. На другий день заїхали на фольварок. Крім монеток попалась пряга, невідома мені. Тай не дивно бо відношення по ПСВ немає) Біля фольварка в лісочку порадували фрукти)) П.С. Спеціально для "пластунн" (чого з маленької букви?) - ВСІ ЗНАХІДКИ НА ФОТО ОСОБИСТО МОЇ!
Бачу напарник в футболці копає - везе вам, бо на Волині чи Тернопільщині треба в скафандрі ходити, а то комарі і гнуси обліплюють начисто!
останні дві сторінки моєї теми з Тернопільщини. Кажу напевне як в якій частині області жужалки розвелись.. Нам практично не попадались)
Та якось здається якщо скажу то в тих районах багато кротів появитись які вже точно не дадуть змогу нормально походити
Скажу одне - якщо хабар пре, то пофіг природні катаклізми, спека, грози, урагани, сніг по коліна - головне докопати пряжний сигнал
раніше було якесь задоволення від бляхи а тепер якось просто в коробку кидаю((( Ну але бляха то є бляха і нічого тут казати
Потримавши Папу за руку я вирушив в дорогу. Шмурдю як ф-ки, № 15-16 топив зразу у болотах, їх не фоткав так як лінувався доставати фотоапарат... Ну от що получилось.. Порадував ЕРЗАЦ-кутник