Незнаю чи там були німці а ДАЇшники до мене докулупались. Перикрили виїзд з лісу і шо в багажнику а шо в мішку а шо в рюкзаку. Мають право робити шмон? Кажу-метал. А вони " Який? Військовий"? Та нє кажу. Во підкова (здоровезна як на слона), во сокиру хтось загубив (РИА), ядро кажу якесь (Анг. № 15) Кажу я палички такої як у Вас немаю, чим можу тим і заробляю
Шо робили ДАЇшники в лісі? Є поняття "огляд" і "обшук" ТЗ - це не різні речі, принаймні "вони" так вам не пояснять, почитайте, буде вам цікаво і на майбутне будете знати як себе поводити! http://kotsan.com.ua/2011/09/provedennya-ohlyadu-i-obshuku-transportnoho-zasobu/
то дорога через ліс і був зїзд до лісу. Я на зїзді машину залишив а коли збирався виїхати вони звідкісь взялись. Фігню всяку до писка сунули шоб дихати таку за 100 грн на аукро. Напевно неробоча бо вчора ввечері банку коньяку вижрав. Дякую за силку
Про ту фігню яку до писка пхали це також окрема розмова, повинні бути надаті при вашому проханні ліцензійні документи та модель чи/або серійний номер, що засвідчують легітивність використання приладу до замірів. Але не забувайте, що згідно зі ст. 130 КУАП, відмова від огляду на стан алкогольного сп'яніння прирівнюється до визнання у вживанні алкоголю. Одним словом нехороші люди! Будьте уважні і вивчіть свої та іхні права та обовязки! Коротко - http://autonews-ua.info/more.html?id=569
Licvidator Коли на Жигулях їздив ніколи не чіплялись а тут пересів і зразу їм до ока впав. За силку дякую. Роздрукував собі. Тепер буду мати і буду знати. Ще б про фігню до писка силка була)
а його ще не покалічили? Я з Львівської сторони не заходжу я з Ів-Франківської і горбочками, горбочками А той шарик з пікеля щось вартує? Розумію що він не частий а от що класного в ньому не пойму
Був в нього вдома влітку, то ніби з ним все гаразд було! Шарік свою ціну має, так як відносно рідко попадається, в мене за всю практику попалось лише дві бази і дві без шаріка, в тому і прикол!
Трохи не так.Людина має право відмовитись дути хз куди,в трубку.Але при цьому вимагати пройти освідчення в лікувальному закладі. Якщо відмовлятись від обох варіантів - тоді так,прирівнюється. Сорі за офтоп
Про це я сказав в реченні швидше, варіантів багато, одним з яких є купівля власного алкотестера! Витяг: "2. Корисно придбати власний алкотестер (з сертифікатом якості та гарантією), щоб порівнювати результати з міліцейським приладом; 3. Обов'язково вимагати у автоінспектора сертифікат якості на міліцейський алкотестер; 4. Ні в якому разі не відмовлятися від медичного огляду. Інакше ви напевно позбудетеся водійського посвідчення; "
Посміявся 2)А навіщо мати власний алкотестер,якщо людина й так знає,чи вона вживала чи ні? 3)А що мені дасть сертифікат,якщо я його раніше в очі не бачив?Хто з нас експерт,щоб встановити,чи він дійсний,чи це не ксерокопія з мокрою печаткою,і головне питання - навіщо воно Вам? Пояснюю детально:тести експресдіагностики служать з єдиною метою:якщо чоловік попався і визнає,що він в стані сп"яніння,то для того,щоб він на слідуючий день не відмовився від своїх показів,проводиться експресдіагностика. Якщо людина відмовляється,то ніякий мент не має право заставляти вас,а може тільки настоювати на проходженні освідчення в лікувальному закладі. Відмова й від цього варіанту приводить до того,що Ви вказували вище. Але ніхто не зобов"язаний проходити освідчення на дорозі,бо стан організму може оцінювати не міліціянт ,який закінчив школу міліції,а тільки лікар. Ще раз вибачаюсь за офтоп.
Шеф, всьо пропало, всьо пропало... . ...а почему глаза такие огромные ? ...да какаю я... Да, собаку закрасить это самая здравая мысль )))
Сьогодні побігав по німцях, німці виявились скупими. З кольорових сигналів крім корків на горілку практично нічого не було. Різний шмурдяк лопатки, кусачки і чормет не фоткав. З цікавого лише половинка бінокля Коли його підняв він був весь покритий синьою патиною. Десь читав що коли придмет синій то збоку лежить жмур, мол окисляється від нього. Чи то все не правда? Бінокуляр час не помилував
попробував шурфанути палатку. Нашурфувався так що думав болото мене вже літом відпустить як засохне година часу - результат нульовий
Під носом в лісі снігу уже немає а от поїхав дальше на 30 км так снігу ні пройти ні проїхати( Прийшлось вертатись додому