У Бека бог Буратино, и что? В цитированном мной посте человек написал что у каждого свой бог, я указал на неточность в перечне.
А звідти виходить багато достойних чєловєків,і не за сарай ми поставляєм несвєдущіх а за клуню,а ви не бажаєте вкусить тайного там???
з страни Осс. тяжко зомбіруваний волнами кгб, але хоче сплигнуть з волни і налаштуватись на іншу, отакоєот.
Не получится самому... волны обычно сбивают...и желательно, чем то потяжелей... да по кумполу......главное, уловить момент с какого удара перенастроился...а то придется повторять...
вірте хоч і в чорта, кожний має вибір і право, але мене починає з. коли приходять обдовбані ідеєю свідки ігови і якість полтішки і втирають різну х., бо в них коштів в касі нема н. ви мені потрібні тим більш арюми сінрікю і долбаджі. я вірю в те що є, є матерія яка нас окружає, це і є бог, чуйка яка в кожного є і т.д матерія завжди була, пізнать непізнане неможливо, можна тільки робить припущення (Бек)
та отож, до того і веду, починає пенсіонер того, то краще його з вікна викинуть і списать на нещасний випадок, відкрив газ, вікно, хотів закурить , випав з вікна.