1 вересня 1939р. - хто поча Другу Світову Війну ?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем KAISERLEMBERG, 1 вер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. mida

mida Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.130
    Адреса:
    КG "КRIM" 5./ 122 I.R.
    конечно ,"жжешь" ты Вовк нехило... но ты где то прав...:confused:

KAISERLEMBERG подобається це.
    1. Призначений для зберігання предметів особистої гігієни та мінімального комплекту повсякденної космет...
      900 грн.
    2. (в наявності 29 шт.)
      Підсумки сумісні з АКМ/АК-74/М16/РПК На передній і задній панелях підсумка розміщена система molle,...
      250 грн.
    3. В продажі спорядження поліції України. Стан по фото
      300 грн.
    4. Жилет разгрузка. Б/У. В хорошем состоянии.
      300 грн.
    5. Нове, не викорстовулась.
      2 грн.
  2. derrick

derrick Oberfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Днепропетровск
    вам лечиться надо..недельку или две.

3. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну зрозуміла твоя реакція, КАЦО!:D
    За комуністів москалі практикували практику "оголошення психічнохворими (із влаштуванням у псіхушку)" тих хто вважав комуно-москальський режим злочинним!!!:D

Та я тебе КАЦО розчарую - Я ЗДОРОВИЙ!
    На мене просто не діє москальсько-комуністична пропаганда!
    Хворі ті, хто вважає москалів кращими за німців, а комуністів поряднішими за нацистів!
    Ті хто кричить - "мы единый народ" !:D Як би не так "єдіни"!:D А спробуй ти побути "єдіним" народом із москалем у Москві !:D Він без реєстрації там пан, а ти (українець або росіянин із провінції) і з реєстрацією там на рівні холопа часів Петрухи І або Каськи ІІ !!! :D:D:D То яка тут єдність між ГОСПОДІНОМ (москалем) і ХОЛОПАМИ (росіянами і українцями) ??? :D:D:D

4. derrick

derrick Oberfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Днепропетровск
    Поток сознания, истерика-Катька, Петруха, гастарбайтеры и т.д.
    переход на личности -обращение Кацо в попытке меня разрзлить? оскорбить?

Вывод- оппонент свежеиспеченый интернет троль с весьма слабыми знаниями в области политики, истории и философии.
    Было бы неплохо если бы добрый доктор модератор дал больничный на недельку.

5. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Хто випустив цього ... з бану? І навіщо? Шоб він ходив з ось такою табличкою і проповідував?

000.jpg

PanzerMaks, KAISERLEMBERG та консерватор подобається це.
  6. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.250
    Все так, але ж хочеться знайти ГОЛОВНОГО.;)
    Як тільки подивишся на ситуацію в розвитку, виникає думка, що пана Гітлера вели як цапа за морквиною.
    Меморандум Германії 7.03.1936 Окупація Рейнської області.
    Що маємо? 20 тисяч німецьких солтатів прямо порушуючи договір окупують територію, яку збираються обороняти ТРИ держави. Ну, нехай СССР і Чехословаччина не мають прямої можливості втрутитися. Але ж Франція має 400 тисячну армію, яка пасивно споглядає ляпаса! Де "великі батальйони"?
    Німецьких генералів охопив розпач після цього наказу Гітлера. А, фюрер відповів, якщо Франція почне наступ, він застрелиться. Франція не почала, він не застрелився в 1936 році.
    То може він ЗНАВ НАПЕРЕД, що йому за це нічого не буде?

7. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Може й знав. А головного одностайно знайти не вдасться. Для прикладу: скажіть ТСу, що головні не москалі на чолі зі Сталіном. Повірить?;)

8. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Звичайно що НЕ ПОВІРИТЬ !!! :D:D:D
    Бо у 1939-41 р. ні німці, ні французи, ні англійці нас ГАЛИЧАН у тюрмах не розстрілювали і до Сибіру не вивозили !!! :mad::mad::mad: Це робили виключно МОСКАЛІ, а ми їх вроді ще й з квітами у 1939 р. зустрічали! Чого б це ми їх з квітами зустрічали? Чи може нам ВСЕВИШНІЙ розум забрав ??? :D
    За клятих ЛЯХІВ у нас були і землі і навіть дехто мав свій приватний ліс, мали оплачувану роботу, і мали паспорти (хоча і польські), а за КОМУНО-МОСКАЛІВ у нас паспорти польські забрали, взамін інших не дали!:D І навіть "клята німчура" ГАЛИЧАН вважала більше за людей ніж КОМУНЯКИ, бо німчура нам "аусвайси" видавала, а за комуняк ми як колгоспна худоба без паспортів жили!!!:mad:
    Землі та ліси, худобу та коні та усі знаряддя с/г москалі до колгоспу забрали безоплатно!!!:D
    Роботи оплачувальної не дали, лиш у колгоспах за трудодні!!!:D
    За поляків жили із утиском а за москалів у голоді !!! :mad:
    Хто не погоджувався із "москальським комуністичним раєм" у тюрму і кулю в потилицю або до Сибіру "на курорт" на 25 років "КОМУНІЗМ БУДУВАТИ"!!!:D То що у цьому також англійці із французами винуваті ??? :D:D:D

О це так приєднання !!!:D О це так визволення !!!:D
    "ОСВАБАДИТЕЛИ" одним словом!:D То як тоді виглядають ОКУПАНТИ ???:D

І не можуть москалі зрозуміти "чому ті кляті западенці у дивізію СС ГАЛИЧИНА ішли добровільно ще й з надлишком, а у РККА їх і батогом вже важко було загнати" !!!:D:D:D Бо то напевно у тому німці, французи та англійці винуваті, а не москалі !!! :D:D:D

КЛОУНАДА в ЦИРКУ, ТАЙ ГОДІ !!! :D:D:D

9. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    О це типовий АСВАБАДИТЕЛЬ !!! :D:D:D
    Це вже у нього хронічно і до смерті !!! :D:D:D

10. Vovkazzz

Vovkazzz Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.772
    Адреса:
    Украина
    Разноцветный поток сознания на уровне пропагандистских листовок для умственно отсталых)
    "Галичину отдали Украине в частную собственность" - это перл, достойный "Нарочно не придумаешь".
    По моему "сперечатысь" с органчиком довольно глупо. Напишите синим - "Маскали пагани"

Секретарь горкома подобається це.
  11. Vovkazzz

Vovkazzz Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.772
    Адреса:
    Украина
    Вы ему льстите.... Слабые знания - это громко сказано!!!

12. derrick

derrick Oberfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Днепропетровск
    никак не могу понять - если в Польше все было хорошо почему же украинцы резали поляков?
    тайна сия великая есть(с)

13. Teodor Pauli

Teodor Pauli Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.290
    Адреса:
    Львів
    З розряду "сама придумала-сама обдеобиделась" - хтось із "западенцофф" заявляв, що за ПольщІ було добре???!!! З приходом ватніків у 39-му стало ще гірше, ніж за поляків.

Пояснення тому, що "сокЫрнЫкЫ рЭзали поляков" і "бандитыстреляливспинучителямбабушкодедушком" просте - українці прагнули бути самодостатніми господарями на своїй землі, тому будь-якого зайду-загарбника -ГЕТЬ звідсілля. І робили це методами явно не пряничними - на це були поважні причини. Тільки нащадки "освободителей" цього ніяк не "допруть".

Andrew Harris та KAISERLEMBERG подобається це.
  14. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    У Польщі не все було так "харашо", КАЦО, але було набагато краще ніж за МОСКАЛІВ бо поляки до гола селян не оббирали як москалі!
    Тому коли 17 вересня 1939 р. РККА прийшла до нас, то усі думали що то ВИЗВОЛЕННЯ від ляхів,
    але за два роки такого "визволення" наші галичани переконалися
    що "хрен редьки не слаще" !!! :D:D:D

А на рахунок "тайна сия великая есть", то спробуй спочатку збагнути невже за царя Миколи ІІ було так погано що ви йому голову скрутили а комунякам "владу віддали" ???:D:D:D
    Невже комуняки виявилися кращими за Миколку ??? :D:D:D
    Невже власна ділянка землі це гірше ніж "колгоспний общак" ??? :D:D:D
    А тоді коли збагнеш цю тайну, то спробуй докумекати "...чому українці різали поляків, а поляки українців" !!! :beer:

Бо я думаю що і поляки і українці були "дурнями" що різали одні одних !
    Краще було їм спілно різати москалів.... у 1654 р., .... у 1919-20 р., ...у 1939-45 р., може наша історія, історія УКРАЇНЦІВ, тоді не була б такою ТРАГІЧНОЮ ??? :smile_12:

Andrew Harris подобається це.
  15. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
    А, то цей персонаж тільки вчора розповідав про освободітєльну оунку/упячку. Воно так сразу не проходить.

Andrew Harris подобається це.
  16. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Хай буде тобі КАЦО по-пвоєму, але якщо я такий "органчик" то запереч хоча б один мій пост, а то "бла, бла, бла" кожен може а по суті тобі сказати нічого !!! :D:D:D Забракло слів ??? :D
    А переходити на "слабі знання" опонента це від безсилля у тебе КАЦО !!! :D:D:D

А чи погані москалі ??? :D Ну не знаю !!! :D Спитай про це УКРАЇНЦІВ, у ПОЛЯКІВ, у ГРУЗИНІВ, у ЧЕЧЕНЦІВ, у ПРИБАЛТІВ, у ФІНІВ, у НІМЦІВ та багатьох інших народів хто живе із москалями по сусідству - ось вони тобі і дадуть правильну відповідь !!! :D:D:D

ДУМАЮ - ЦЯ ВІДПОВІДБ ТОБІ, КАЦО, НЕ СПОДОБАЄТЬСЯ !!! :D:D:D
    То що у них у всіх також "Слабые знания " ??? :D:D:D

17. Vovkazzz

Vovkazzz Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.772
    Адреса:
    Украина
    Вы правда хотите, что бы я комментировал, ваш бред? Спектр вашего мышления - написать синим "Маскали пагани", что выяснили еще на 2-й странице топика))))) зачем мне оспаривать восьмиклассника? Единственное содержание, имеющее смысл по теме дисскуссии в "мій пост" - смайлики.

Не пишите много букфф- вы их плохо понимаете) Достаточно синим - во всех темах - "Маскали пагани". Со временем, я думаю вы найдете Батхеда)

Секретарь горкома подобається це.
  18. derrick

derrick Oberfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Днепропетровск
    мда-аа. если раньше поляки предлагали за злотый посмотреть на солнышко, то теперь красные командиры " за пятачок"?

Вам бы на шоу "адская кухня" - как асу по приготовлению лапши и венегрета.

19. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Сто разів скажу "Маскали пагани" (ще й синім виділю) і до мене приєднаються і поляки, і німці і міліони інших! Тільки не розумію - тобі від того легше, КАЦО ??? :D:D:D:D:D:D

А на рахунок твоїх коментарів до моїх постів "восьмиклассника" - то не возвеличуйся а спростуй!!!:D
    А якщо тобі слабо то не викручуйся, а хоча б "оправдай" москалів і обоснуй чим галичанам після 17 вересня 1939 р. жити стало краще ніж до 17 вересня ! :D А то обзивати когось восьмикласником - великого розуму не потрібно,
    навіть напівграмотний комуняка таке потрафить !!! :D

Якщо "Спектр мого мышления - написать синим "Маскали пагани", то ти напиши "МАСКАЛИ ХАРОШИЕ", "МАСКАЛИ АСВАБАДИТЕЛИ" і у тебе відразу "СПЕКТР МЫШЛЕНИЯ ПОДЫМИТСЯ" ! :D
    А може й ГЕРОЯ РОСІЇ дадуть ??? :D:D:D

20. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Тіпа Урганта - "... посікти зеленину як червоноармієць українських селян" ??? :mad:
    Була така фігня і чомусь вона суспільству не сподобалася ??? :D
    А ось якби Ургант сказав "... посікти зеленину як Пілсудський москалів під Варшавою", то хто
    його знає - може ніхто б і не обурився із такого жарту ??? :D:D:D
    Дивно чому Ургант на другому варіанті не зупинився - невже у нього "любов" до українців більша ніж до москалів, а може Путьку він боїться більше ніж українського Яника ??? :D:D:D

21. Краснеккер

Повідомлення:
    1.250
    Доволі цікаво стало.
    Тобто наші брати з ЗУНР осторонь совєтізації не стояли, ба навіть широко її поширювали. І щось мені підсказує, що як раз ті, що "осторонь не стояли" чи їх нащадки більш за всіх і лементують. Дуже хочеться їм відмазаться. Може я не правий?

22. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    И почему Вы не верите ультра-патриотам? Как-то нехорошо с Вашей стороны. Отмазки типа, что у меня большой жизненный опыт и высокий образовательный уровень не канают.

23. Краснеккер

Повідомлення:
    1.250
    Вірю тільки в Господа Бога. Ультра - це не патріоти. Це скоріше до компанії Гаді і його сволоти. Якими б гаслами вони не прикривалися, а судять по результату.
    "Отмазок" ніяких не виставляв, тим більш ми з вами майже одного віку і знаємо що з роками розум не прибуває. Якщо був дубом в 20, то в 40 буде лишень дубішим.:)
    І звідки ви взяли, що в мене високий "образовательный уровень"?

24. Vovkazzz

Vovkazzz Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.772
    Адреса:
    Украина
    Цэ эмитация, биджо)))
    ?

25. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833