Доброго часу доби! Не перебільшую... є близько 1 т. різних виробів з фарфору. Сервізи, келихи, тарілки з Західної Європи. В основному 70 - 80 р.р. ХХ ст. Гарний стан. Можливо комусь це цікаво? Для прикладу... Це світлини набору тарілок з 35 предметів та сервізу + різні поодинокі предмети та вінтажні штуки....
Взагалі то не тематика форуму, але у нас є розділ невоєнного посуду. Тому може і має місце. Посуд у гарному стані завжди має попит. Якщо він і добротно виконаний, а не ширпотреб, то і поготів. Знайдіть у тій купі щось цікаве і , мабуть, на аукро виставіть на аукціон. Може і куплять. Скоріш за все куплять, бо скоро свята. Така моя думка. З повагою.
Дякую за відповідь! По клеймам там нічого унікального немає. Просто красивий, стильний посуд для особистого користування, по цінам нижчими ніж в магазині. Або може хтось гуртом би забрав. Бо його аж занадто багато. + різна вінтажка в комплекті. Яку можна використати для інтер'єру барів та ресторанів. Ще от такі ляльки в комплекті. Я потім ще світлини закину. З повагою!
Такие вещички лучше на сландо выставлять. Там за приемлимую цену всегда найдуться покупатели, а сздесь больше по военной тематике. С ув.
То я знаю. А з іншої сторони, можливо й тут комусь це треба. Бо там матеріалу на всі аукціони, ще на рік вистачить...
В тому й питання, що це все треба вже продати. Бажано, якомусь керамічному гуртовику по запропонованій ним ціні. Бо жінку, що того набрала, та в себе зберігає, скоро родина з хати вижене, за то що її на склад перетворила...)))