Російсько-Українська війна. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем ДжорДж БушЪ, 2 тра 2014.

  1. Внук ветерана

    Внук ветерана General-major

    Повідомлення:
    6.240
    Адреса:
    Екатеринослав
    Страйк по оркотанку из Стугны 80й аэромобильной бригады

     
    гринго80, filip57, antsu88 та 21 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

    1. Вітаю! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Добротний спальнік, жодних зауважень, хі...
      1000 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Гільзи були знайдені на місці дислокації російської авіації, використовуються для відведення ракет з...
      350 грн.
    3. Доброго часу шановні. Кошти в данній рубриці перераховуються на ЗСУ. Зараз збираємо на Антидронову р...
      700 грн.
    4. Вітаю! Купуючи лот Ви ще й донатите моїм побратимам. Дякую! Ліхтарик вояка рф на дві батарейки. Кошт...
      100 грн.
    5. Гамаши в камуфляже флора редкий экземпляр, новые,Ганц.
      1000 грн.
  3. OSTEON

    OSTEON Oberleutnant

    Повідомлення:
    1.589
    Адреса:
    Вниз по течіїї Борисфена
    AlexGear, GarS, DanIron та 10 іншим подобається це.
  4. Внук ветерана

    Внук ветерана General-major

    Повідомлення:
    6.240
    Адреса:
    Екатеринослав
    Наши минометчики работают по врагу

     
    tms, AlexGear, GarS та 25 іншим подобається це.
  5. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    Повна версія:
    Розпочалася сто чотирнадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

    Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням напресслужбу Генштабу ЗСУ.
    Як зазначається, на Волинському та Поліському напрямках основні зусилля підрозділи збройних сил республіки Білорусь зосереджують на веденні розвідки, інженерному обладнані позицій та охороні державного кордону. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів.
    На Сіверському напрямку ворог продовжує ведення демонстративних дій. Агресор обстрілював з артилерії підрозділт Сил оборони у прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей.
    "На Харківському напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні зайнятих рубежів, недопущенні виходу Сил оборони на державний кордон та в тил угруповання військ, яке діє на Слов’янському напрямку. Противник намагався провести розвідку боєм в районі населеного пункту Кочубіївка. Наші воїни відповіли влучним вогнем і ворог відійшов", - йдеться у повідомленні.
    За даними Генштабу, на Слов’янському напрямку окупанти зосереджують основні зусилля на продовженні наступу на Слов’янськ. Ведуть розвідку боєм в районі населеного пункту Краснопілля, бій триває. Ворог намагався взяти під повний контроль населений пункт Богородичне. Українські воїни успішно відбили штурм.
    Намагаючись створити умови для розвитку наступу на місто Слов’янськ, ворог застосовує артилерію у районах Долини, Краснопілля, Дібрівного та Вірнопілля.
    Як зазначають у Генштабі ЗСУ, на Лиманському напрямку активних дій противник не вів.
    "На Сєверодонецькому напрямку окупанти продовжують вогневий вплив із ствольної та реактивної артилерії по підрозділах наших військ. Завдали авіаудару по населеному пункту Устинівка. Тривають бойові дії за повний контроль над містом Сєверодонецьк. Противник здійснює переміщення на напрямок додаткових підрозділів реактивної артилерії", - додають у Генштабі.
    На Бахмутському напрямку захисники України відбили ворожий штурм у напрямку населеного пункту Золоте. Ворог відійшов. Окупанти спробували висунутись у напрямку населених пунктів Василівка та Берестове. Наші воїни завдали вогневого ураження і змусили ворога тікати.
    На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних наступальних дій противника не зафіксовано. Ворог завдав авіаційних ударів поблизу Нью-Йорка, Авдіївки та Побєди.
    "На Південнобузькому напрямку ворог застосовував ствольну артилерію та реактивні системи залпового вогню в районах населених пунктів Кульбакіно, Миколаївка, Степова Долина, Мурахівка, Новопавлівське, Шевченкове, Зоря, Партизанське, Квітневе, Новогригорівка, Киселівка, Князівка, Осокорівка, Лупареве та Посад-Покровське. Українська авіація завдавала ударів по скупченнях противника в Херсонському, Каховському та Бериславському районах Херсонщини", - зауважили у Генштабі.
     
    Deons, _Boris_, Igor 21 та ще 1-му подобається це.
  6. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    Артилеристи ДШВ та СВ ЗС України знищили дві бойові машини РСЗВ БМ-27 "Ураган" російських окупантів.

    Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Службу зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.
    "На фото зафіксовано, як артилеристи Десантно-штурмових військ у взаємодії з артилерією Сухопутні війська ЗС України знищили дві ворожі реактивні системи залпового вогню БМ-27 "Ураган"( на останьому фото тзм урагана). Полювання на російських окупантів продовжується!" - йдеться у повідомленні.
     

    Images:

    original (1).jpg
    original (2).jpg
    tms, GarS, antsu88 та 19 іншим подобається це.
  7. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    приємна новина!
    В Белгородской области российской федерации разбился штурмовикСу-25. Об этом сообщают российские СМИ.


    «Сегодня утром в Корочанском районе Белгородской области потерпел крушение Су-25 вс рф. По предварительным данным самолет зацепил опору ЛЭП в районе села Новая Слободка. Летчики шли парой и ведомый зацепил ЛЭП», — говорится в сообщении.
     
    Atmel, AlexGear, filip57 та 31 іншим подобається це.
  8. Внук ветерана

    Внук ветерана General-major

    Повідомлення:
    6.240
    Адреса:
    Екатеринослав
     
    tms, гринго80, lex1187 та 23 іншим подобається це.
  9. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    Командование войск противника в виду необходимости оперативного обеспечения частей и подразделений своей группировки войск, ведущей активные боевые действия на территории Украины в Восточной операционной зоне, вооружением и военной техникой (ВВТ) развернуло для этих целей сеть специализированных передовых баз и полевых лагерей снабжения ВВТ.

    В частности, для потребностей частей и подразделений Восточного военного округа (ВВО) в районе железнодорожных станций Уразово и Шелаево (Белгородская область), в виде нескольких охраняемых площадок сберегания ВВТ (в 9-15 км от государственной границы Украины) развернута полевая база снабжения. На сегодняшний день она есть одной из самых крупных среди аналогичных баз, развернутых вблизи границы с Украиной или же на оккупированной украинской территории.
    Вот приблизительный состав, хранящегося там ВВТ:
    — 75 единиц танков (в основном типа Т-72 разных модификаций, а также — до 18 единиц — типа Т-80БВ и Т-80У)
    — 208 единиц ББМ (115 единиц — БМП-1\2, 25 единиц — БТР-70\80\82\82А, 40 единиц — МТ-ЛБ, 28 единиц — МТ-ЛБУ или КШМ\ППРУ на их базе)
    — 26 единиц 152-мм САУ типа 2С19 «Мста-С»
    — 10 единиц 152-мм САУ типа 2С3 «Акация»
    — 10 единиц 152-мм САУ типа 2С5 «Гиацинт-С»
    — 22 единицы 152-мм орудия типа 2А36 «Гиацинт-Б»
    — 4 единицы 100-мм ПТО типа 2А29 МТ-12 «Рапира»
    — 3 единицы 203-мм СО типа 2С7 «Пион»
    — 4 единицы 122-мм САУ типа 2С1 «Гвоздика»
    — 28 единиц 152-мм гаубицы типа 2А65 «Мста-Б»
    — 2 единицы ЗРК типа «Тор-М1»
    — 1 единица 300-мм РСЗО типа 9К515 «Торнадо-С»
    — 7 единиц 220-мм РСЗО типа 9К57 «Ураган»
    — 5 единиц ТЗМ к РСЗО «Ураган»
    — 7 единиц 122-мм РСЗО типа 9К51 «Град»
    — 9 единиц ЗСУ 23-4 типа «Шилка»
    — 18 единиц СОУ ЗРК типа «Бук-М1»
    — 1 единица 220-мм ТОС-1А «Солнцепек»
    Позавчера на ж\д станции «Уразово» был разгружен еще один эшелон с танками и ББМ (всего 33 единицы), которые были так же размещены на тех же нескольких площадках этой базы. В том числе — до 8-и танков типа Т-80У, 11 танков типа Т-72М и других модификаций, 12 единиц — БМП-1\2, 2 единицы — МТ-ЛБ.

    Напомню, в так называемой «специальной военной операции» от Восточного военного округа вс рф ( 4 общевойсковых армии + окружной комплект войск) принимает участие отдельная группировка — до 27-28 БТГр и ТГр мотострелковых, танковых и береговых войск, артиллерии, ракетных войск, частей и подразделений инженерных и специальных войск (РХБЗ, МТО и войск тыла), а так же отдельных бригад (воздушно-десантных и специального назаначения). Встречаются там даже подразделения из таких экзотических частей и соединений, как «бригада прикрытия» (имеется ввиду «прикрытия государственной границы») или «пулеметно-артиллерийская дивизия».

    На сегодняшний день, наиболее боеспособные БТГр и ТГр ВВО сосредоточены главным образом в составе так называемых Изюмской и Лиманской группировок войск противника, можно их встретить так же на Балаклейском и Купянском направлениях. Таким образом, становится понятно, что именно войска ВВО составляют основу войск противника развернутых на Славянском и Северском направлениях… т.е. на главных направлениях текущей оперативно-тактической наступательной операции войск противника на Донбассе.

    Потому, было бы достаточно актуально оценить (пускай даже приблизительно) возможности командования войск противника по одномоментному наращиванию своих усилий на Славянском ти Северском направлениях… исходя из тех объемов ВВТ, которые оно УЖЕ сосредоточило на площадках сберегания своей развернутой полевой базы хранения ВВТ для потребностей войск ТОЛЬКО ОДНОГО ВОСТОЧНОГО ВОЕННОГО ОКРУГА.

    Итак, если не вникать в детали и особенности, по самым грубым прикидкам, можно оценить эти возможности в следующих цифрах:

    — до 2-х танковых БТГр

    — до 4-х мотострелковых БТГр

    — до 4-х смешанных артиллерийских и реактивно-артиллерийских ТГр

    — до 3-4 ТГр войсковой ПВО

    Учитывая тот факт, что в составе Изюмской группировки войск противника нынче оперирует до 15-и БТГр (а по некоторым данным и все 17), а в составе Лиманской — не менее 10-11 БТГр, то по сути, командование войск противника, на вышеуказанных направлениях, уже сегодня располагает возможностями весьма СУЩЕСТВЕННОГО наращивания своих усилий.

    И это помимо того, что с этой базы осуществляется ТЕКУЩЕЕ восполнение потерь ударных группировок войск на Славянском и на Северском направлениях. Например, только с этой базы на территорию Украины для доукомплектования и восполнения потерь в течение крайних 5-и дней было отправлено — 19 танков, 46 ББМ, до 20-и 152-мм орудий типа «Мста-Б».

    Да, не все БТГр противника сегодня на главных направлениях его Донбасской операции укомплектованы живой силой и ВВТ в достаточной для приемлемого уровня их боеспособности мере, среди них вполне полно таких, которые скорее напоминают недоукомплектованные роты, нежели полноценные БТГр.

    Но, противник все-таки имеет возможность, кроме накопления ВВТ на своих полевых базах для восполнения текущих потерь и доукомплектования БТГр уже введенных в бой, проводить пополнение своих ударных группировок новыми, полнокомплектными БТГр, сформированными на базе так называемых «третьих» (резервных) батальонов в частях и соединениях округов. И таким образом, поддерживать наступательные возможности своих ударных группировок на постоянном, более-менее приемлемом уровне.

    Например, я уже писал о переброске в состав Лиманской группировки как минимум 3-х «свежих» БТГр противника (причем, как минимум одна из них — танковая). Но точно так же, «впитывает» новеньких и Изюмская группировка противника. 2 дня назад в районе Камянки под Изюмом «всплыла» такая танковая БТГр, в районе Балаклеи — мотострелковая БТГр, усиленная теми же танкам, а северо-западнее Купянска засекли танковую роту, двигавшуюся в сторону фронта по направлению на Печенеги.

    Однако, было бы большой ошибкой считать, что командование войск противника обладает прям уж «безразмерными» возможностями не только по восполнению своих достаточно существенных текущих потерь (а они явно, весьма нехилые, если довелось УЖЕ опустошить свои ЦОМР-ы и БХиРВТ в среднем на 42-48%), а и по наращиванию усилий.

    Это не так. На сегодняшний день доля основных типов ВВТ, так называемой «первичной модернизации» (т.е. первичных серий и ранних модернизаций) в составе группировки противника, действующей на территории Украины, уже перевалила за 40% и уверенно приближается к 50%. Другими словами, на поле боя с российской стороны появляется все больше «старшей» (а местами, «глубоко старшей») военной техники.

    И да, это достаточно существенно влияет на качество тех самых усилий, которые пока российской командование еще может наращивать, ибо ТТХ конкретных типов и видов ВВТ, это, так сказать, «объективная реальность, данная нам в ощущениях».

    Резюмируем.

    По большому счету, «железа» у россиян вполне еще достаточно. В том числе, сравнительно «свежего» (по крайней мере, в сравнении с нашим, сохранившимся еще с 1991-го). И в том числе, для того что бы восполнятся и даже кое-где наращиваться. Однако, «переход поколений» в сторону «искусственного старения», в этом отношении, по крайней мере в сухопутных войсках рф, уже явно не за горами.

    И да, Центры обеспечения мобилизационного развертывания, а также базы хранения и ремонта военной техники в россии тоже не безмерные, и заполненны они отнюдь не вундерваффами.

    Координатор группы ИС Константин Машовец
     
    AlexGear, antsu88, Deons та 10 іншим подобається це.
  10. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    Війська РФ, які вдерлися на територію України, продовжують зазнавати втрат. Станом на ранок 17 червня втрати особового складу противника становлять приблизно 33 150 осіб.

    Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу Генштабу ЗСУ.
    Як зазначається, загальні бойові втрати противника з 24.02 по 17.06 орієнтовно становлять:
    особового складу - близько 33150 (+200) осіб ліквідовано,
    танків - 1456 (+7) од,
    бойових броньованих машин - 3563 (+18) од,
    артилерійських систем - 734 (+5) од,
    РСЗВ - 233 (+3) од,
    засоби ППО - 97 (+0) од,
    літаків - 215 (+2) од,
    гелікоптерів - 180 (+1) од,
    БПЛА оперативно-тактичного рівня - 593 (+2),
    крилаті ракети - 129 (+0),
    кораблі /катери - 13 (+0) од,
    автомобільної техніки та автоцистерн - 2496 (+2) од,
    спеціальна техніка - 55 (+0).
     
    antsu88, Luftwaffen, Ph@ntom та 10 іншим подобається це.
  11. Рост76

    Рост76 General-major

    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Фото братської могили у Лисичанську Луганської області опублікували у The New York Times.
    За словами військових, у могилі перебуває близько 300 тіл ціввльних.
    Інформує Україна.
     

    Images:

    IMG_20220617_114448.jpg
  12. Alex Richter

    Alex Richter Старший санитар-модератор

    Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    106
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    195
    Повідомлення:
    19.163
    Адреса:
    Украї́на
    SILVESTER, Ph@ntom, Surovyy та ще 1-му подобається це.
  13. elcamino

    elcamino Oberschütze

    Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Україна Київ
    почему россияне такие дебилы?

    Окупанти обстрілювали Чернігівщину снарядами з пропагандистськими агітками часів агресії РФ в Ічкерії: "Громадяни Чеченської Республіки! Вас намагаються втягнути в збройне протистояння" Джерело: https://censor.net/ua/v3348523
     
    Igor 21 подобається це.
  14. Serg1968

    Serg1968 Leutnant

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина Киев
    Бабло разворовали, наверх доложили,шо снаряды для Украины изготовлены, кто проверять будет...
     
    AlexGear, Сикарио, antsu88 та 5 іншим подобається це.
  15. elcamino

    elcamino Oberschütze

    Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Україна Київ
    може они ими не в агитационных целях стреляли а просто, как болванками?
    :D
     
    Igor 21 подобається це.
  16. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    констатація факта ураження
    Свежие фото поврежденного российского корвета проекта 21631 код «Буян-М» обнародовали на тематических форумах участники из рф.

    Корабль попал в кадр в момент, когда его буксировали по Волге на судоремонтный завод.
    Корпус и надстройки малого ракетного корабля (МРК) испещрены пробоинами. Кроме того, отсутствует РЛС активная радиолокационная станция «Позитив-М1».
    Название и бортовой номер закрашены, но, скорее всего, это «Великий Устюг», бывший бортовой 651. Корабль относится к Каспийской флотилии рф, однако перед началом полномасштабного вторжения его перевели в Черное море, где принимал участие в боевых действиях против Украины.
    Не исключено, что именно этот МРК был поврежден 7 марта артиллеристами ВМСУ из РСЗО.
    Построили его на Зеленодольском судостроительном заводе, ввели в эксплуатацию в 2014 году.
    Помимо другого вооружения, корабль несет восемь управляемых ракет «Калибр», которые применял против украинских городов и других объектов.
    picturepicture_165541353673787673393730_57943.jpg
    e5962ac233477497.jpg
     
    URAN-U2, tms, berlin74 та 26 іншим подобається це.
  17. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    Використання некерованих ракет по ворогу. Бжоли гудуть і не тихо!!!
    289081822_7648683245201996_6419618337508638807_n.jpg
     

    Images:

    288632777_7648683318535322_4731060038723098010_n.jpg
    URAN-U2, tms, гринго80 та 32 іншим подобається це.
  18. Oprishok

    Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.621
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    А як він на Волгу попав? Вона в Чорне море не впадає...
     
    гринго80 та Рост76 подобається це.
  19. Середульчос

    Середульчос Feldwebel

    Повідомлення:
    456
    Адреса:
    Через дрогу від Серба.
    Між Волгою і Доном канал викопали, ще Пйотр Алєксєєвіч
     
    Вуди87, SkyGate, _Boris_ та 3 іншим подобається це.
  20. Surovyy

    Surovyy General-major

    Повідомлення:
    9.615
    Адреса:
    Ukraine
    Поки Єврокомісія рекомендувала надати Україні статус кандидата у ЄС, в нас є перемоги і на фронті...:smile_12:

    Снимок.PNG
    Снимок.PNG
     
    filip57, antsu88, SILVESTER та 27 іншим подобається це.
  21. alexapi

    alexapi Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    755
    Волго-Донський канал.
    Тільки я не дуже розумію, нащо вони його туди тягуть.
     
    гринго80, antsu88, Ланкастер та 2 іншим подобається це.
  22. ponab

    ponab Moderator

    Повідомлення:
    47.369
    Адреса:
    Коростень Украина
    Виктор Кевлюк

    «Недооцінка ворога та легковажний оптимізм шкідливіші за паніку», - слушно зауважив Юрій Макаров.
    Пенсіонінформбюро вже звертало увагу на тактичні здобутки під Попасною російського командувача генерал-лейтенанта Авдєєва. Сьогодні ми продовжимо розбирати тактичні надбання росіян під час штурму Лиману, спілкування з фронтовиками надає такі можливості. Не сприймати, як рекламу, дивитися на текст, як рекомендував Тарас Григорович: «Чужому навчайтеся…».
    Штурм Лимана був ретельно спланований та всебічно підготовлений. До дій було залучену зведену тактичну групу у складі: по одній БТГр від 228 мсп 90 тд, 15, 30 омсбр 2 загальновійськової армії, від 35, 55 омсбр 41 загальновійськової армії, 239 тп 90 тд. Тобто на 93 добу війни в ЗС РФ хтось нарешті здогадався, що від керованості підрозділів значною мірою залежить успіх та до складу угруповання, що готувалося до штурму, звів БТГр від одного округу – від Центрального. І командувати штурмом призначив генерал-полковника Михайла Теплинського, начальника штабу – першого заступника командувача Центрального ВО.
    Біографія цього воєнного злочинця – на самопідготовку, але зауважимо таке: родом – з Моспина Донецької області, тобто – з місцевих, зірку героя РФ отримав за бої в Грозном у січні 1995. І ось тут є цікавинка: командир розвідроти 137 пдп старший лейтенант Теплинський тактично грамотно вибрав панівну висотну будівлю в районі вокзалу, раптовим броском оволодів нею, підірвав сходові клітинки між першим та другим поверхами і протримався там з ротою декілька діб, не втратив жодного бійця і мав лише п’ять 300-х. Тобто Михайло – ЗДІБНИЙ та мислить нешаблонно. І це є важливим для подальшого оповідання.
    Штурм Лиману ретельно планувався впродовж 7 діб. За замислом дій тактична група складалася з двох ешелонів – штурмового і буферного. Штурмова група – рота/взвод на БМП, посилені танками, саперами, включені авіанавідники; буферна група – рота/взвод на БТР, ББМ. Штурмові групи штурмують об’єкти, буферні – беруть їх під контроль та зачищають. Практично весь цей час по позиціях оборонців міста вівся турбуючий вогонь з метою їх виснаження. Періодично обстрілювалися населені пункти навколо, приховуючи таким чином реальний напрямок майбутніх дій.
    Був складений часовий графік штурму міста, з командирами груп ретельно вивчено місцевість, назви вулиць, обриси об’єктів штурму, маршрути виходу до них. Завдання були уточнені напередодні штурму. Тобто ВСЕ місто було поділене між конкретними підрозділами, котрі рухалися до своїх об’єктів конкретними маршрутами взаємодіючі між собою, але не заважаючи один одному.
    Сім діб інтенсивно працювала російська розвідка всіх видів, особливо напружилися радіоелектронна та БПЛА. Наші кажуть, радіоперехват росіян спрацював дуже потужно.
    Цього разу багато уваги приділили стійкості і прихованості управління. Крім традиційних та доступних ЗСУ способів, 55 омсбр (ППД – місто Кизил, Тива), укомплектована переважно тувинцями, радіообмін вела тувинською мовою (мова – зброя, якщо хтось сумнівався!).
    Перед штурмом артилерійська група 90 тд (рештки 400 сап) провела п’ять вогневих нальотів, класична схема: непарні – по піхоті, парні – по арті. Штурм почався рано вранці, ще затемно. Вихід до рубежів спішування – під прикриттям димів.
    Як тільки намітився певний успіх, до міста негайно зайшов передовий пункт управління 2-ї армії, тобто управління було стійким та безперервним, інфа про хід виконання бойових завдань опрацьовувалася ледь не в режимі реального часу, тому рішення по обстановці були вчасні та ефективні. Для розміщення важливих елементів бойового порядку в місті використовувалися об’єкти, що мають захисний статус – школи, церкви, будівлі-пам’ятки чи історична спадщина.
    На жаль, ми з боями відступили з Лиману.
    Мораль-1: ЗС України зіткнулися з радикально новою тактикою штурму населеного пункту.
    Мораль-2: у РФ де-інде трапляються командири, спроможні діяти нешаблонно і творчо.
    Мораль-3: ми програли гідному супернику, котрий нас переграв тактично.
    Мораль-4: треба зробити роботу над помилками та готуватися до нових боїв. Нам повертати своє.
    Все буде Україна!
     

    Images:

    288536305_10221456641988263_2992968107561917953_n.jpg
    AlexGear, Mopo, Logist.OD.UA та 29 іншим подобається це.
  23. Surovyy

    Surovyy General-major

    Повідомлення:
    9.615
    Адреса:
    Ukraine
    Реальні кадри боїв за Сєвєродонецьк... Повний відео ролик...

    Недавно опубликованные кадры американских и других иностранных легионеров вместе с украинскими подразделениями во время боев за Северодонецк.

     
    Mr.Twister08, завхоз 70, filip57 та 18 іншим подобається це.
  24. Surovyy

    Surovyy General-major

    Повідомлення:
    9.615
    Адреса:
    Ukraine
    Российские позиции и техника поражены артиллерийским огнем 17-й отдельной танковой бригады Украины...

     
    berlin74, filip57, antsu88 та 14 іншим подобається це.
  25. dima100

    dima100 Obergefreiter

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Дніпро, Україна
    Завод в рибінську
     
    Рост76 та sombre подобається це.
  26. Surovyy

    Surovyy General-major

    Повідомлення:
    9.615
    Адреса:
    Ukraine
    При допомозі гаубиці Цезар, Українські військові "Боги війни", знищили кацапську гаубицю 2С-19 «Мста-С...:smile_12:

     
    tms, Сергей Руденко, skorceni та 25 іншим подобається це.