«Грифоны».

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Хиля, 9 жов 2018.

  1. solovey_2005

    solovey_2005 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    2.900
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ви читати не вмієте,я виставив фото двадцяти -річної давносі,з колбука з своїм позивним.На котрій я пітверджував що я дійсно Соловей.О.В.і ховатись мені не має від кого.:D Хиля зі мною не спорити,а дружити потрібно :D.І якщо я чогось,не вмію, не розумію,або не знаю,і не впевнений,я сижу дуже тихо.
     
  2. Цікаві лоти

    1. Бу, в рабочем состоянии, есть коробка и доки
      6500 грн.
    2. Новий,провірений працює
      1000 грн.
    3. ОООчень легкий и надежный , также многие делают из него сверхлегкие карбоновые штанги для металлоис...
      2900 грн.
    4. Металошукач Garrett Ace 250 + Nel BIG. Куплявся в знайомого, сам пристрій не ремонтувався, аода не п...
      8000 грн.
    5. Доброго часу доби. Хочу продати, все скопом, дерибану НЕМАЄ. Причина продажі: я за кордоном. 1) Сімп...
      20000 грн.
  3. Wolfgrey

    Wolfgrey Moderator

    Повідомлення:
    6.303
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Панове Хиля та solovey_2005, ваша дискусія цікава і не позбавлена певного сенсу, але надалі прошу утримуватися від персональних образ у тугоумстві і т.д. Поважайте співрозмовника, навіть якщо він чогось не розуміє. Спробуйте пояснити незрозумілі питання виключно у технічному руслі. І тоді ваша розмова стане цікавою не тільки вам. Якщо навіть певні моменти у роботі схеми ви розумієте по-різному, правильно буде довести свою правоту схемами, розрахунками та поясненнями, а не звинуваченнями один одного у "проблемах з головою". Може статися, що ви і не опоненти один одному - спробуйте. Ну а якщо розмова торкається "комерційної таємниці" - то просто не обговорюйте ці аспекти, бо аргумент "знаю, але не скажу" - не рівень майстрів.
     
    Karat подобається це.
  4. solovey_2005

    solovey_2005 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    2.900
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ви також читати не вмієте?Не як читач?
    Будем відкривати тему Маски 4 про в Грифонах?По модернізації чого?:D.Не як до модератора звернення.а до читача,вступили в дискусію,пропонуйте пане :beer:
     
  5. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Поздоровляю! Це була пастка. Думаєте що якщо ДесАлекс повидаляв ваші повідомлення, то люди повністтю забули що ви писали? Випитували у людей, хто як зробив, а потім писали що, ви теж так робили, чи що у вас краще получалось.
    Небачу сенсу дружити з людиною, яка постійно оббріхує мене, чи мої прилади. Та не бачу сенсу в порадах людини, яка має кваліфікацію, на пару порядків нижче моєї, та намагається виглядати знавцем теми, переказуючи те, що публіковали інші люди, у тому числі і я. :) Так, в особистих повідомленнях дійсно гуляє корисна інформація, але, запевняю вас, ті хто в темі, з вами не діляться в особистих повідомленнях.

    Wolfgrey, вибачте, за особисте. Але, що робити, коли людина може по хамскі, безпідставно звинувачувати мене, а я не маю права навіть вказати на те, що він бреше? Мені в приватних повідомленнях пишуть теж саме, що пише Соловей та Гарретт 250. Люди бачать відео, в яких я показую, що їх звинувачення безпідставні, але нахабна брехня, робить свою справу. Все по Геббельсу.

    Думаю що ця розмова буде цікава багатьом. Не мене одного він обгажує. Тож, будь ласка, не видаляйте це, щоб люди бачили, хто є хто.

    А може вже досить хамства? Вам чітко та зрозуміло написали - "спробуйте пояснити незрозумілі питання виключно у технічному руслі" ви цього ще жодного разу не зробили. Тож, природно, що безпідставно хвалитися, це не рівень майстрів.
     
    Останнє редагування: 13 бер 2019
    Karat подобається це.
  6. solovey_2005

    solovey_2005 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    2.900
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я ніколи ні в кого нічого не випитую.Я знаю!Свої повідомлення я видалив з особистої ініціативи.Те що теми почистили,модератор пояснив "Захист від бариг".Ні кеого не гаджу.Правда в очі,і нічого крім неї!
     
  7. Chuzhoy

    Chuzhoy Leutnant

    Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    388
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    701
    Повідомлення:
    3.150
    Адреса:
    Киев
    Извините, господа, что вмешиваюсь в вашу светскую беседу, но я так и не понял - есть ли этот прибор в продаже и сколько он стоит?
     
  8. Wolfgrey

    Wolfgrey Moderator

    Повідомлення:
    6.303
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Та вчуся потихеньку, вже майже усі літери вивчив. А якщо трапляється якась незнайома - дуже допомагає чарівна кнопочка "бан". Вважайте це останнім моїм жартом у цій темі.
     
    Karat та Валерий Ч подобається це.
  9. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    Извиняюсь за коммент, я не мастер а пользователь МД и прошу не воспринимать на свой счет, но зачем нагонять глубину обнаружения такими резкими движениями? Так и подмьішки простудить не долго. Понятно, что чем бьістрее проводка, тем дальше видима цель. Но считаю видеотестьі, где крутят пропеллер монетой, а не водят катушкой по цели, мягко говоря, введением в заблуждение. Еще понятно, если мд разобран, без штанги, но в боевом состоянии что мешает положить монету на грунт хотя бьі.... Кто сможет так маслать прибором для увеличения глубиньі поиска, рискуя сломать нафиг штангу, убить соседа по поиску или простудить подмьішки? При такой проводке цели, любой треш не помеха, а при ходовой проводке как будет звучать, большой вопрос. ИМХО
     
  10. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Такими резкими движениями приходится нагонять глубину из-за особенностей фильтров движения четвёртой Маски, и её клонов. Если будете медленно двигать датчиком, сигнал от цели будет "растворяться" в фильтрах, и Вы не услышите цель. Чтобы не "маслать" Грифоном-М4, как четвёртой Маской, сделал ему другой фильтр движения, не теряющий чувствительность при не быстрой проводке.
    Почему болгары сделали такой фильтр, мне как электронщику, понятно, но я не знаю как кратко объяснить не электронщику, почему болгары выбрали именно такую схемотехнику. Если не рассказывать о технических особенностях - такой фильтр позволяет БЫСТРО восстанавливать чувствительность МД, после прохода над железкой, и при этом даёт красивый чистый звук на цели из цветных металлов.

    Фишка "Масок" - красивый зализаный чистый высокий тон, на цель из цветного металла. Это та особенность, из-за которой Маскам прощаются многие недостатки. В том числе и то что нужно придерживаться определённой скорости проводки датчика.

    К поиску целей Вы подходите не как Масковод. Хотите понять четвёртую Маску - поменьше думайте о недостатках. Они - плата за простоту озвучки, и приемлемую "урожайность" четвёртых Масок.
    Логика работы многих масководов: чистый высокий тон - копаем, с призвуками чернины - под датчиком железка. Учитывайте, что глубинная железная цель на предельной глубине звенит чистым высоким тоном. Если снять сантиметров десять, грунта, и появятся призвуки низкого тона, значит под датчиком железка. Если останется только высокий тон - цель из цветного металла.

    На счёт влияния скорости проводки на глубину, сниму отдельное видео, с подробными объяснениями.
    Также будет отдельное видео, по поводу настройки Грифона-М4, для достижения максимальной урожайности. Это же касается и четвёртой Маски. Видео навеяно некорректными сравнениями Маски и Эквинокса.
    Видео будет не ранее чем через полторы недели. Сейчас не могу выходить на поле.
     
  11. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    solovey_2005, чому ви намагаєтеся робити рекламу свого бізнесу в моїй темі? Створіть свою тему, та рекламуйте в ній свої послуги, бо ви загаджуєте своєю рекламою, чужі теми.

    Я зараз не копаю. І не зможу копати, ще як мінімум три неділі, в кращому випадку. Тому, поки що не маю врожаю. А от на рахунок вашого врожаю, є сумніви.:D
    Ви так багато брешете, в тому числі і у цій темі, що навряд чи вам хтось повірить, що ваша Маска взяла з проходу стержень з золота вагою 1 гр., на глибині 15 см. Тож, щоб ваша заява не виглядала черговою побрехенькою, покажіть відео, в якому було б видно, на якій глибині ваша Маска бере той стержень в грунті та повітрі.

    solovey_2005, будь ласка, не пишіть в моїх темах, свої маразматичні фантазії. Ви навіть близько не уявляєте, яким феєричним до******* в очах електронщика виглядає людина, яка пише, що в четвертій Масці фільтри руху, з Магнума!!! :smile_1: Ви, хоча б подивились на схему Магнума. В них зовсім різні фільтри!!! Не даремно ж, над вашими висловлюваннями потішаються на мд4ю…

    Грифон-М4 має не такі фільтри як у четвертої Маски, а тим більш, як у Магнумів. Тому й маю можливість Грифоном-М4 з проходу відрізняти рвані осколки від побутових залізяк, при тому що Грифон-М4, за глибиною на золото та бронзу на самих важких грунтах, не поступається кращим екземплярам та клонам четвертої Маски.

    Четверта Маска, для збільшення глибини виявлення золота та бронзи, налаштована так, що будь яка металева ціль буде озвучуватися високим тоном, якщо сигнал від неї недостатньо сильний. Тобто, Маска закидає глибинне залізо в кольорові метали. А Грифон-М4 - майже зовсім не закидає, при тому що має не меншу глибину виявлення цілей з золота та бронзи.
     
    Karat та 14_88 подобається це.
  12. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    Ви б панове не чубились, а вислали вашому покірному слузі по своєму "дєтіщу", я б зробив незалежні відеотести, а кращий мд купив би... І ніхто б не сперечався. Я ж за правду:beer:
     
  13. Wolfgrey

    Wolfgrey Moderator

    Повідомлення:
    6.303
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Це у них давня, вже традиційна, війна. Ці два пани одне без одного жити не можуть, якщо не почубляться. Я спочатку розбороняв, а потім вже й рукою махнув - з традиціями боротися безглуздо. Доки до матюків не дійшли - нехай скубуться.
     
    pogoretskuy, Vl_service, Cladotrix та 3 іншим подобається це.
  14. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    Ну наприклад в бойових мистецтвах є рефері - незаангажований дядько з розумінням справи, який не дає спорту перетворитися в мордобій. То чому б не помирити цих поважних панів таким методом. Як той казав методом втику. Обкатати обидва прибори і винести вердикт.
     
  15. Chuzhoy

    Chuzhoy Leutnant

    Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    388
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    701
    Повідомлення:
    3.150
    Адреса:
    Киев
    Мне было бы интересно потестить Грифон тоже.
     
  16. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    В очередь:D
     
  17. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    Хотя, по разговорам, прибор сила, но толком его оценить, как я понял, еще не смог никто, жаль... Мог бы занять свое место на рынке
     
  18. Chuzhoy

    Chuzhoy Leutnant

    Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    388
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    701
    Повідомлення:
    3.150
    Адреса:
    Киев
    Вам копию маски, мне Грифон, потом поменяемся. Будем Швецию делать, как в студенческие годы говорили.
     
  19. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    к швеции бы пару камрадок не помешало;)
     
  20. Chuzhoy

    Chuzhoy Leutnant

    Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    388
    Лоти
      на продажу:
    11
      продані:
    701
    Повідомлення:
    3.150
    Адреса:
    Киев
    Кому и Грифон за камрадку пойдет...Житие мое...
     
    Al_Tobacco подобається це.
  21. Хиля

    Хиля Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    961
    Адреса:
    Украина
    Це не війна особистостей. Це така агресивна реклама послуг solovey_2005, поєднана з боротьбою з конкурентом. Дехто користується тим, що я не висміюю його перли, як це робили на технічних форумах, хоча й міг би викласти схеми фільтрів четвертої Маски та Магнума, щоб люди посміялися над невіглаством рекламних тверджень...

    Поки що не вишлю МД. Один екземпляр дав покористуватися людині, яка мене виручала, коли було дуже скрутно. Другий поки що в мене. Я його планую використати як зразковий екземпляр, при налаштуванні інших. Інших поки що немає.
    Проблема ще в тому, що мені зараз не можна сидіти, та й не бажано ходити. Тому на продаж МД будуть не раніш ніж через три неділі, в кращому випадку.

    Можу зробити інше порівняння. solovey_2005, писав про свої послуги, а не про МД створений ним. Я теж можу зробити так, що Маска буде брати цілі, на значно більшій глибині. Тому, якщо таке порівняння влаштовує, можу взяти на переробку та переналаштування Маску, або її клона, якщо власник зніме відеотест, як МД працював до, та після переробки.
    Раніше я старався не брати на переробку МД, але через те що solovey_2005 вже дістав своєю рекламою в моїх темах, вже не буду відмовлятися, тож візьму на переробку кілька Масок, або клонів Маски.

    Chuzhoy, Грифон-М4 "кувався" в боях за цілі, на полях, густо вкритих залізними осколками, та на родовищах червоної глини, з вмістом заліза 7-8 %. Тож, він працює не так як Маска.

    Щоб не було багато приводів для "бодання" з деякими "критиками" - конкурентами, зроблю клон Маски. На цей раз, буде іменно Маска з низькими шумами, хоча й з деякими нюансами, дозволяючими використовувати її як універсальний прилад.
     
    Останнє редагування: 7 тра 2019
    WiСKed, Motohobiman, Chuzhoy та ще 1-му подобається це.
  22. solovey_2005

    solovey_2005 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    2.900
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Хиля,я нічого не рекламую.Це роблять користувачі https://forum.violity.com/viewforum.php?f=111 :D Я надаю послуги по мірі своїх можливостей. Wolfgrey я ніколи ні з ким не воюю,я за правду.Якщо чогось не знаю прооходжу,мовчки.:D
    :smile_12::smile_12::smile_12::D
     
  23. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    Я юзаю голд сикер3. от НЛ. Но подбираю подводник с частотой от 15 кГц. От того и по темам шарюсь, присматриваюсь
     
  24. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    Ну на нас, как на потенциальньіх покупателей, ссорьі мастеров не действуют совсем. Но скажу, что не красят обоих. И виртуальньіе возможности ваших МД, лично ваши достижения, не производящие впечатления на поисковиков. Лучше раз увидеть, чем 100 раз усльішать
     
  25. solovey_2005

    solovey_2005 Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    2.900
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ви що хочете побачити?Я посилання вище дав.Я ні з ким не спорю.Якщо вмієте читати,вище написано"Маска це копія Магнума,болгари нічогоне придумували"Чи ви хочете МД на тести?:D .Знахідки мої особисті,на фото.Є на обговоренні.Деякі в продажі.На інших ресурсах..Можу щось викласти тут на продаж.Покупців не буде :D.
     
  26. Al_Tobacco

    Al_Tobacco Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    298
    Адреса:
    Центральна Україна
    Маю сам клон маски, не цікаво.... Хотів би походити з грифоном