Всіх вітаю з Новим Роком! Бажаю міцного здоров'я, добробуту, здійснення мрій та гарних знахідок!!! Перемоги нашій армії, та європейського майбутнього нашій державі!!! Слава Україні!!!
З Новим 2015 роком камради, міцного всім здоров'я, сімейного затишку в домівках і хороших сигналів під катушкою
це що з ліва це брілок ітілійський ) по середині гудзик в середині гудзика камінчик кругом срібний обвід а заді мідь ) а з права годинник ссср
Так я відкрив сезон 2015 і мій перший кошиль з 7 монет вермахту ! Допоможіть по гільзі 1914 рік щозь австрійське !
Також сьогодні з dfg зганяли. Попався корпус годинника, а також те що все - миски з котілків та інший хлам і так ще можна використовувати фіскарси
MiG78 цікавий фільм, але попахує пропагандою...росмінкульт такого просто так не викидає в маси - "а что дальше...это анархия, это конец...." і по аналогії - ось все так класно і чудово, в країні все добре і "кримнаш", а якась падла на манежной чи ще десь в тилу пробує розхитати ситуацію... читайте поміж рядків...
Привіт. Причому тут пропоганда? Я скинув ссилку на серію про Брусиловський прорив. А про політику це в "курилці" . З повагою
Який знайомий ліс Судячи по петлі , це трубка від настінного телефону. А от якої фірми і моделі треба шукати інфу.