Зараз точно не потрібно. Коли вже так дуже хочеться, що згоден жити на горищі, то відклади покупку хоча б до кінця квітня.
Перепрошую, що влажу у Ваш діалог! Ви маєте на увазі Ваш курс чи курс Нацбанку чи курс у "обмінниках"?
Ми з ним спали в одній палатці на початку листопада. Так що йому не звикати спати в холоді))))) Тим паче в нього шинель "бєлая" єсть. так шо на неї ляже і нею ж укриється
Мусимо давати ради та виходити зі скрутного становица... Але в наш час треба бути дуже обережним! Ваш машингевер ще іржею не покрився?
Цена адекватная, у нас котелки послевоенные, часто больше стоят. Был болгарин с другого форума, он продавал складских немцев WH по цене 100-150 $, пока я сомневался, народ быстро разобрал!
як на мене то си є мадьярський казанок. бо голянці мають такі собі петельні прямокутні з відкідним руків'ям
Вот, у меня большие сомнения, но хотелось бы больше информации, не хорошие люди, а может я ошибаюсь налепили на нем RZM и птичку
та да я уже заметил тоже.Я уже даже ссылку видел где такой котел позиционируют как немецкий.Загадка....
Мне его хотели продать, как котелок Рейсвера, после как посмеялся, купил как Голландский. А сейчас в сомнениях !
Это же на кого такие сказочки рассчитаны про Рейхсвер ? Лучше сомневаться между венграми и голландцами,чем между голландцами и Рейхсвером RZM и птица вообще шедеврально